Jump to content

Αργό download με premium filesonic

dangemin

Recommended Posts

Είμαι κάτοχος λογαριασμού premium filesonic για κάνα 2 χρόνια.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις ταχύτητες που πρόσφερε.Έχω 24αρα σύνδεση οτενετ.Εδώ και ένα μήνα περίπου έχει αρχισει η filesonic να μου κάνει νερά.Κατεβάζω με 150ΚΒ/s max είτε με manager (χρησιμοποιώ mipony και jdownloader) είτε μέσω chrome και mozilla που κυρίως χρησιμοποιώ.Έχω φυσικά επικοινωνήσει με το stuff από filesonic για το πρόβλημα και μου είπαν να τους προμηθέυσω με links που <<κατέβαιναν αργά>>.Τους έδωσα τα links (δεν έχει σημασία ποιά και από που ήταν μιας και το 99% κατεβαίνουν αργά και χρησιμοποιώ ποικίλα σε αριθμό forum και warez sites) και αφότου δεν έλαβα απάντηση.Προφανώς είδαν εκεί που βρίσκονται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και με αγνόησαν.Να επισημάνω εδώ ότι κατεβάζω και από άλλους hosters χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα χωρίς να έχω premium account.Τους ξαναέστειλα ότι το πρόβλημα παραμένει και τους εξήγησα ότι πρέπει να ναι δικό τους θέμα μιας και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα ταχύτητας με άλλους hosters και γενικότερα με αργές ταχύτητες.Πάλι δεν έλαβα απάντηση.Είπα μήπως έχω κανέναν εξειδικευμένο ιό(τρελό ξέρω) που να με σταματάει ειδικά από το filesonic να κατεβάζω γρήγορα...αλλά τσέκαρα και στο laptop με φρέσκο λειτουργικό και πάλι τα ίδια.Υπάρχει κανείς με παρόμοιο πρόβλημα ρε παιδιά?

Και εγώ έχω προβλήματα με filesonic όπως είχα γράψει και εδώ.

Το επαλήθευσα και σε γραμμή φίλου,οπότε δεν φταίει ιός ή κάτι άλλο από την πλευρά μας.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι όντως σε κάποια αρχεία πάει απελπιστικά αργά(κάποια σέρνονται με 10 KB/s).

Σε άλλα αρχεία κυμένεται στα 300-400 ΚΒ/s,οπότε αυτό που κάνω είναι να βάζω 3-4 links να κατεβαίνουν ταυτόχρονα και φτάνω το 1 MB/s κατά μέσο όρο..

Γενικά πάντως οι ταχύτητες καλυτερεύουν αργά το βράδυ,οπότε εξαρτάται και από την ώρα,αλλά δεν έχω δει ποτέ πάνω από 1 Mb/s κατεβάζοντας 1 αρχείο τη φορά.

Τους ρώτησα αν κάνουν αναβαθμίσεις στους σερβερ τους και αν θα το διορθώσουν σύντομα,αλλά πήρα παρόμοιες απαντήσεις με εσένα.

Το οτι είναι με τις ωρες του είναι το μόνο σίγουρο.Αλλά επειδή είπες για αργά οτι πάει πιο γρήγορα όντως ως ένα βαθμό αληθευει αλλα με τίποτα δε φτανω 1ΜΒ/s που αναφέρεις.Το πολύ 300ΚΒ/s με παράλληλο download.Αυτή τη στιγμή που γράφω κατεβάζω 4 links με την απίστευτη ταχύτητα των 150KB/s που ενίοτε ανεβαίνει στα 300 για κάνα 2-3 δευτερόλεπτα και μετά πάλι στα ίδια.Κρίμα γιατί έχουν απίστευτη διασπορά τα link τους στο net...Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα γιατί θα χάσουν πολλή πελατεία

Είμαι κάτοχος λογαριασμού premium filesonic για κάνα 2 χρόνια.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις ταχύτητες που πρόσφερε...

Χωρίς να θέλω να απαξιώσω τα χρήματα όσων έχουν premium accounts, ενδέχεται να συμπίπτεις χρονικά σε περιόδους όπου το filesonic δίνει αυξημένο rate σε απλούς χρήστες, προφανώς εις βάρος του bandwidth των συνδρομητών, (κάτι που είναι προφανώς σωστό). Το να κάνει κανείς traffic shaping στους ανώνυμους χρήστες με 10 και 20ΚΒps είναι απλώς καραγκιοζιλίκι. Πέραν αυτού, τσέκαρε μήπως παίζει traffic shaping και από τον Internet provider, ποτέ δεν ξέρεις...

Δοκίμασα αυτό που λες σαν απλός χρήστης αλλά δεν...κάτι με τους server τους είναι.Δε νομίζω να χει να κάνει ούτε με τον isp αφού όλο το υπόλοιπο traffic download είναι οκ.Έχω δοκιμάσει άπειρα sites.Είναι γενικό το πρόβλημα...

• 1 month later...

Γεια σας παιδια! Εγω παρατηρησα κατι αλλο σχετικα με το filesonic premium..

Εγινα premium member πριν λιγες μερες και εχω τα ιδια προβληματα. Ομως δοκιμασα να κατεβασω απο το αλλο μου pc που ειναι MAC και το αρχειο κατεβαινε με φουλ ταχυτητα οσο επιανα, δηλ 1,5 MB/s. Ενω στα windows seven και xp που δοκιμασα κατεβαινε πολυ αργα. Επισης σε windows vista ενος φιλου μου κατεβαινε και εκει πολυ γρηγορα.. Τι μπορεί να φταίει??

χωρις downloader γιατι στα windows ειχε μικρη ταχυτητα.. δοκιμασα και στα δυο λειτουργικα με τον downloader του browser του google chrome απλως.. αλλα στα iOS ειχε φουλ ταχυτητα ενω στα windows σχεδον καθολου..

Εγώ πάλι ήμουνα premium αλλά έληξε αλλά οι ταχύτητες αν και δεν ειναι επιπεδου rapidshare ειναι πολυ καλες 1,2 - 1,8 ΜΒ με χρήση IDM. Συνυπολογίστε οτι οι servers ειναι μαλλον στην Αμερικη στη πλειοψηφία τους αν οχι ολοι. Του rapidshare ας πουμε ειναι κυριως Ευρώπη.

Εμ δεν γίνεται :) Δοκίμασε με το jdownloader όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω. Και αν τα κατεβάζεις συγχρόνως μην περιμένεις να κατεβαίνουν με την ίδια ταχύτητα, εκτός και αν η σύνδεση σου είναι super. Το ένα αρχείο θα παίρνει πάντα το περισσότερο bandwidth.

γιατι οταν κατεβαζω απο διαφορα hosters (πχ filesonic , wupload , fileserve) σαν premium user (με το γνωστο κολπο με τα cookies) grin.png και απο Mozilla και απο Cryptload εχω πραγματικα χαλια ταχυτητες και καθολου σταθερες με συνεχεις αυξομειωσεις ? στον Mοzilla για να τερματισω το download speed πρεπει να βαλω 4-5 παραλληλα λινκς για κατεβασμα , το οποιο στο Cryptload δε πιανει και κατεβαζω με την μιση ταχυτητα (δηλαδη 500Kb/s)

απο Nvidia , speedtest του οτε και ftp.ntua πιανω σταθερα 1.0-1.1 Mb/s

να χει καμια σχεση με το θεμα μου ---> http://www.thelab.gr/internet-and-networking/xamiloteri-taxytita-me-dgn2200-98702.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.