dunewalker Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2011 Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 ποντικια επειδη το kone μας αφησε χθες βραδυ εχει καποιος φιλος καποιο απο τα 2 να μου πει εντυπωσεις? Mionix Naos 5000 - Gaming Mouse - Fully Customizable - Laser Mouse - Ergonomic Design - Balanced Weight Tuning System - Mionix Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Coolermaster Spawn /thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 19, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Το R.A.T το έχω χρησιμοποιήσει σε εναν φίλο και δεν με βόλεψε καθόλου στο χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazeta Αύγουστος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Roccat Kone Plus και αλλου δεν κοιτας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Αύγουστος 20, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 απο τα δυο το ναος είναι καλύτερο και πιο βολικό,το ρατ είναι πολύ πλακουτσωτό..Πάντως ρίξε και μια ματιά στα stellseries SteelSeries – Mice Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Αύγουστος 20, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Roccat Kone Plus και αλλου δεν κοιτας!+1Αν είχες αυτό γιατί να πας σε άλλο αφού λογικά σε είχε βολέψει...και είναι και από τις καλύτερες επιλογές κατά την γνώμη μου!Αν σόνι και ντέ θες να αλλάξεις για κοίτα αυτό που σου προτείνει ο GRUNTGR ο οποίος κάτι ξέρει παραπάνω......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Αύγουστος 20, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Images for Reviews: Cooler Master Spawn Gaming Mouse Reviewείναι πραγματικά αστείο ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 20, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Images for Reviews: Cooler Master Spawn Gaming Mouse Reviewείναι πραγματικά αστείο ..... Δεν ειναι τοσο μικρο οσο φαινεται, ο τυπος το κραταει περιεργα + οτι εχει χερουκλα, εχω το mionix 3200 αλλα δεν συγκρινεται με το spawn, οπως και τα υπολοιπα ~15 ποντικια της συλλογης μου ( mx518 deathadder black edition razer abyssus κλπ ) δεν ειμαι κανας εξυπνακιας να προτεινω κατι το οποιο δεν εχω προσωπικη πειρα με αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Αύγουστος 20, 2011 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Εμένα με έχει βολέψει απίστευτα αυτό και σίγουρα σε πολλούς φαίνεται αστείο..Το θέμα είναι τι ταιριάζει στο χέρι του καθένα,απλά δεν θεωρώ άνετα τα μικρά ποντίκια και ιδικά για πολύωρη χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Αύγουστος 21, 2011 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Το Naos πάντως μικρό δε το λες. Στο χέρι μου κάθεται πολύ καλά και έχοντάς το εδώ και 1,5 χρόνο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλύτερα θα ήταν να τα δεις από κοντά να τα δοκιμάσεις στο χέρι σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Αύγουστος 21, 2011 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 το spawn ειπα μικρο οχι το Naos...To Naos φαίνεται πολύ βολικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Αύγουστος 21, 2011 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 το spawn ειπα μικρο οχι το Naos...To Naos φαίνεται πολύ βολικό Nαι βρε απλά σχολίασα το μέγεθος του Naos Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 21, 2011 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Παίδες το πάχος μετράει και εδώ !!! Οπότε με το Coolermaster Spawn θα είσαι μια χαρά,παρόλλο που φαίνεται μικρό. Πάντως και εγώ πρότείνω το Roccat Kone Plus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 22, 2011 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Επειδή δεν το κατάλαβα... Σε άφησε το ποντίκι... Εγγύηση δεν έχει; Το έχεις 1.5 χρόνο όπως λες παρακάτω και είναι για πέταμα...; :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Αύγουστος 22, 2011 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 Επειδή δεν το κατάλαβα... Σε άφησε το ποντίκι... Εγγύηση δεν έχει; Το έχεις 1.5 χρόνο όπως λες παρακάτω και είναι για πέταμα...; :wassat:Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγώ αλλά υπέθεσα ότι θα το έσπασε σε στιγμή έντασης...:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Σεπτέμβριος 1, 2011 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2011 naos πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης παντως δεν πρεπει να υπαρχει ελλαδα Το RAT με εντυπωσιασε οταν το πρωτοειδα στα Internets αλλα μετα διαβασα ασχημα σχολια Link to comment Share on other sites More sharing options...
skotadismos Σεπτέμβριος 2, 2011 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 το rat μου φαίνετε τελείως τραγικό.. πάντως εμένα με έχει βολέψει τρελά το deathadder. Razer DeathAdder Left-Hand Edition | Buy Razer DeathAdder Left-Hand Edition Gaming Mouse | Official Razer παίζει να είναι το μόνο ποντίκι που βγαίνει και σε έκδοση για αριστερόχειρες. αν χρησημοποιείς παλάμη τα σπάει, έχει σωστό βάρος και δεν γλυστράει. τώρα αν θες κουμπάκια το απόλυτο ποντίκι για μένα είναι το naga. το έχει ένας φίλος και μου τρέχουν τα σάλια.. πως και πως περιμένω να βγάλουν έκδοση για αριστερόχειρες αλλά τίποτα Razer Naga | Buy Razer Naga MMO Gaming Mouse | Official Razer βγαίνει και ασύρματο αν θες. για mmo είναι το απόλυτο ποντίκι, βάζεις τα skills-macro στο ποντίκι και απλά κινήσαι με το πληκτρολόγιο. για WoW απίστευτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Σεπτέμβριος 2, 2011 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2011 To naga είναι η υπέρτατη μελιτζάνα με 42 κουμπιά στον αντίχειρα και σχήμα πασουμιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
zissismaroudas Σεπτέμβριος 5, 2011 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Σεπτέμβριος 5, 2011 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2011 ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙΠοια?:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.