Jump to content

Mionix Naos 5000 vs Cyborg R.A.T 7

dunewalker

Recommended Posts

Καλησπερα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 ποντικια επειδη το kone μας αφησε χθες βραδυ :rip: εχει καποιος φιλος καποιο απο τα 2 να μου πει εντυπωσεις?

Mionix Naos 5000 - Gaming Mouse - Fully Customizable - Laser Mouse - Ergonomic Design - Balanced Weight Tuning System - Mionix

Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse

:)

Roccat Kone Plus και αλλου δεν κοιτας!

+1

Αν είχες αυτό γιατί να πας σε άλλο αφού λογικά σε είχε βολέψει...και είναι και από τις καλύτερες επιλογές κατά την γνώμη μου!

Αν σόνι και ντέ θες να αλλάξεις για κοίτα αυτό που σου προτείνει ο GRUNTGR ο οποίος κάτι ξέρει παραπάνω.........

Images for Reviews: Cooler Master Spawn Gaming Mouse Review

είναι πραγματικά αστείο .....

Δεν ειναι τοσο μικρο οσο φαινεται, ο τυπος το κραταει περιεργα + οτι εχει χερουκλα, εχω το mionix 3200 αλλα δεν συγκρινεται με το spawn, οπως και τα υπολοιπα ~15 ποντικια της συλλογης μου :p ( mx518 deathadder black edition razer abyssus κλπ ) δεν ειμαι κανας εξυπνακιας να προτεινω κατι το οποιο δεν εχω προσωπικη πειρα με αυτο.

Εμένα με έχει βολέψει απίστευτα αυτό και σίγουρα σε πολλούς φαίνεται αστείο..

Το θέμα είναι τι ταιριάζει στο χέρι του καθένα,απλά δεν θεωρώ άνετα τα μικρά

ποντίκια και ιδικά για πολύωρη χρήση.

Το Naos πάντως μικρό δε το λες. Στο χέρι μου κάθεται πολύ καλά και έχοντάς το εδώ και 1,5 χρόνο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλύτερα θα ήταν να τα δεις από κοντά να τα δοκιμάσεις στο χέρι σου.

Επειδή δεν το κατάλαβα... Σε άφησε το ποντίκι... Εγγύηση δεν έχει; Το έχεις 1.5 χρόνο όπως λες παρακάτω και είναι για πέταμα...; :wassat:

Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγώ αλλά υπέθεσα ότι θα το έσπασε σε στιγμή έντασης...:computer:

• 2 weeks later...

το rat μου φαίνετε τελείως τραγικό.. πάντως εμένα με έχει βολέψει τρελά το deathadder.

Razer DeathAdder Left-Hand Edition | Buy Razer DeathAdder Left-Hand Edition Gaming Mouse | Official Razer

παίζει να είναι το μόνο ποντίκι που βγαίνει και σε έκδοση για αριστερόχειρες. αν χρησημοποιείς παλάμη τα σπάει, έχει σωστό βάρος και δεν γλυστράει.

τώρα αν θες κουμπάκια το απόλυτο ποντίκι για μένα είναι το naga. το έχει ένας φίλος και μου τρέχουν τα σάλια.. πως και πως περιμένω να βγάλουν έκδοση για αριστερόχειρες αλλά τίποτα :weep:

Razer Naga | Buy Razer Naga MMO Gaming Mouse | Official Razer

βγαίνει και ασύρματο αν θες.

για mmo είναι το απόλυτο ποντίκι, βάζεις τα skills-macro στο ποντίκι και απλά κινήσαι με το πληκτρολόγιο. για WoW απίστευτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.