tsakali Αύγουστος 19, 2011 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 αύριο θα το ψάξω και θα σου πω.. εδώ θυμάμαι ήθελε μια μαγκιά..λοιπών πριν έρθει σε αυτήν την φάση σου επιτρέπει να πληκτρολογήσεις λοιπών θα πληκτρολογήσεις το παρακάτω busratio=20 cpus=1 noapic με τα κενά όπως το βλέπεις!!! :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Αύγουστος 19, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 αύριο θα το ψάξω και θα σου πω.. εδώ θυμάμαι ήθελε μια μαγκιά.. Δηλαδή φτιάχνεται??? :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Αύγουστος 19, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 λοιπών πριν έρθει σε αυτήν την φάση σου επιτρέπει να πληκτρολογήσεις λοιπών θα πληκτρολογήσεις το παρακάτω busratio=20 cpus=1 noapic με τα κενά όπως το βλέπεις!!! :computer: Γαμ*το!..γιατι μου το είπες σήμερα??...δεν είθελα να ξενυχτήσω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 19, 2011 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Γαμ*το!..γιατι μου το είπες σήμερα??...δεν είθελα να ξενυχτήσω!! troll mode Μα γιατί? μόνο 6 και 30 το απόγευμα είναι /troll mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Αύγουστος 19, 2011 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 troll mode Μα γιατί? μόνο 6 και 30 το απόγευμα είναι /troll mode όλα ok? δούλεψε η τζάμπα το ξενύχτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Αύγουστος 20, 2011 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως και λέει να έχεις MacOSX στο PC, εφόσον αυτό το υποστηρίζει. "Κλειστό" λειτουργικό σε σχέση με το Linux ναι, σε σχέση με τα Windows είναι ορθάνοιχτο Περίπλοκο δεν είναι, ακόμη κι αν για κάποιον περίεργο λόγο το μόνο λειτουργικό που χρησιμοποίησες στη ζωή σου είναι τα Windows. Έτσι και το δοκιμάσεις (και ξεπεράσεις το αρχικό σοκ αν είσαι "switcher") δεν γυρνάς εύκολα, εκτός κι αν έχεις το PC για παιχνίδια και benchmarks. Αν όμως πας με την προοπτική "έχω και ένα PC του πεταματού, ας του βάλω και αυτού του καημένου Mac να δω και γω περί τίνος πρόκειται" θα απογοητευτείς. Αν πραγματικά χρειάζεσαι/θέλεις Mac και για διάφορους λόγους δεν θες "ένα από τα έτοιμα" τότε θα αγοράσεις το hardware που είναι πιθανότερο να είναι συμβατό με αυτό (π.χ. Intel CPU, Gigabyte m/b, κτλ), ειδικά στην αρχή, και όχι να ψάχνεις kexts και hacks να κάνεις με το ζόρι hackintosh το AMD-based σύστημά σου με την MSI μητρική και την onboard graphics card ... Προσωπικά το hackintosh είναι το βασικό μου σύστημα από το 2007-8 (πάντα ήμουν multiplatform στα computer του σπιτιού, ποτέ όμως δεν είχα τα Windows παραπάνω από 3η θέση στην ιεραρχία μου). Πλέον είναι υδρόψηκτο, με i7-990x cpu, 24GB RAM, SSD, κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Αύγουστος 20, 2011 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως και λέει να έχεις MacOSX στο PC, εφόσον αυτό το υποστηρίζει. "Κλειστό" λειτουργικό σε σχέση με το Linux ναι, σε σχέση με τα Windows είναι ορθάνοιχτο Περίπλοκο δεν είναι, ακόμη κι αν για κάποιον περίεργο λόγο το μόνο λειτουργικό που χρησιμοποίησες στη ζωή σου είναι τα Windows. Έτσι και το δοκιμάσεις (και ξεπεράσεις το αρχικό σοκ αν είσαι "switcher") δεν γυρνάς εύκολα, εκτός κι αν έχεις το PC για παιχνίδια και benchmarks.Αν όμως πας με την προοπτική "έχω και ένα PC του πεταματού, ας του βάλω και αυτού του καημένου Mac να δω και γω περί τίνος πρόκειται" θα απογοητευτείς. Αν πραγματικά χρειάζεσαι/θέλεις Mac και για διάφορους λόγους δεν θες "ένα από τα έτοιμα" τότε θα αγοράσεις το hardware που είναι πιθανότερο να είναι συμβατό με αυτό (π.χ. Intel CPU, Gigabyte m/b, κτλ), ειδικά στην αρχή, και όχι να ψάχνεις kexts και hacks να κάνεις με το ζόρι hackintosh το AMD-based σύστημά σου με την MSI μητρική και την onboard graphics card ... Προσωπικά το hackintosh είναι το βασικό μου σύστημα από το 2007-8 (πάντα ήμουν multiplatform στα computer του σπιτιού, ποτέ όμως δεν είχα τα Windows παραπάνω από 3η θέση στην ιεραρχία μου). Πλέον είναι υδρόψηκτο, με i7-990x cpu, 24GB RAM, SSD, κτλ... Σκευαστεί η άποψη σου!! Αλλά υπολογιστής που έχει windows κάνει τα πάντα. Δεν συμφωνείς?? Όλα έχουν τα αρνητικά και τα θετικά εγώ αυτήν τη στιγμή έχω Win7 Linux και Mac, τα linux τα γουστάρω γιατί σε αναγκάζουν να μάθεις χρήσιμα πράγματα τα mac τα έχω για μια εφαρμογή μουσικής και internet, ενώ τα win για όλα τα υπόλοιπα... Για μένα ένα καλό λειτουργικό σημαίνει ότι κάνει τα πάντα!! Δεν είναι λογική να έχω υπολογιστή ακόμη και αν δεν μ΄ αρέσουν τα παιχνίδια να συμβιβαστώ στην ηδέα πως αν θελήσω δεν θα μπορώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Αύγουστος 20, 2011 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Σκευαστεί η άποψη σου!! Αλλά υπολογιστής που έχει windows κάνει τα πάντα. Δεν συμφωνείς?? Όλα έχουν τα αρνητικά και τα θετικά εγώ αυτήν τη στιγμή έχω Win7 Linux και Mac, τα linux τα γουστάρω γιατί σε αναγκάζουν να μάθεις χρήσιμα πράγματα τα mac τα έχω για μια εφαρμογή μουσικής και internet, ενώ τα win για όλα τα υπόλοιπα... Για μένα ένα καλό λειτουργικό σημαίνει ότι κάνει τα πάντα!! Δεν είναι λογική να έχω υπολογιστή ακόμη και αν δεν μ΄ αρέσουν τα παιχνίδια να συμβιβαστώ στην ηδέα πως αν θελήσω δεν θα μπορώ!!Προσωπικά κάνω τα περισσότερα με το Mac. Αλλά, όπως είπα, είμαι multicomputer και multiplatform και έχω την πολυτέλεια να έχω ξεχωριστό computer για κάθε πλατφόρμα (όχι ότι δεν παίζει και virtualisation). Το θέμα είναι το λειτουργικό να κάνει αυτά που θέλεις εσύ, όπως τα προτιμάς εσύ, να σε αφήνει να κάνεις το κέφι σου και να είσαι όσο πιο αποδοτικός γίνεται. Και επειδή είμαι λιγάκι απαιτητικός και καχύποπτος, βρίσκω όλα τα OS που κυκλοφορούν ημιτελή, προβληματικά, βαρετά, κτλ, επομένως διαλέγω το μη χείρον ως βασικό OS και επιπλέον καλύπτω τυχόν άλλες ανάγκες μου με συνδυασμό των υπολοίπων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Αύγουστος 20, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Προσωπικά κάνω τα περισσότερα με το Mac. Αλλά, όπως είπα, είμαι multicomputer και multiplatform και έχω την πολυτέλεια να έχω ξεχωριστό computer για κάθε πλατφόρμα (όχι ότι δεν παίζει και virtualisation). Το θέμα είναι το λειτουργικό να κάνει αυτά που θέλεις εσύ, όπως τα προτιμάς εσύ, να σε αφήνει να κάνεις το κέφι σου και να είσαι όσο πιο αποδοτικός γίνεται. Και επειδή είμαι λιγάκι απαιτητικός και καχύποπτος, βρίσκω όλα τα OS που κυκλοφορούν ημιτελή, προβληματικά, βαρετά, κτλ, επομένως διαλέγω το μη χείρον ως βασικό OS και επιπλέον καλύπτω τυχόν άλλες ανάγκες μου με συνδυασμό των υπολοίπων. Για αυτό που λές, οτι βρίσκεις όλα τα OS που κυκλοφορούν ημιτελή, προβληματικά, βαρετά, κτλ,υπάρχει κάποιος λόγος...όσο ξέρω και πιστεύω...είναι επίτιδες έτσι...ωστε αύριο-μεθάυριο που θα βγούν τα windows 8 να πάς να τα πάρεις γιατι θα είναι πιο διασκεδαστικά..αλλα θα παραμείνουν προβληματικά! Αν βγάλει ο Βασσιλάκης μας τα 8 χωρίς κανενα πρόβλημα και να τα έχει όλα τέλεια...γιατί να πάρεις τοτε τα 9 τα οποία θα βγουν για να βγάλει λευτα?.. Βασσιλάκης=Bill Gate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Αύγουστος 20, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Για την δουλειά... ακόμα να τελειώσω...επειδη έκανα φορματ μετα..και τώρα δεν μου τα πέρνει...κολάει οταν κάνω ινσταλλ...ρε μήπως με γρουσούζεψε κανείς??...γιατι ενω έκανε μια χαρα το ινσταλλ (3 φορες το έκανα) δεν είχα την λύση για το πρόβλημα..τώρα που έχουμε την λύση...δεν γίνεται ινσταλλ!! :@.. δε πειραζει πάντως...εγω θα συνεχίσω να δοκιμάζω να το κάνω ινσταλλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Αύγουστος 20, 2011 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Για την δουλειά... ακόμα να τελειώσω...επειδη έκανα φορματ μετα..και τώρα δεν μου τα πέρνει...κολάει οταν κάνω ινσταλλ...ρε μήπως με γρουσούζεψε κανείς??...γιατι ενω έκανε μια χαρα το ινσταλλ (3 φορες το έκανα) δεν είχα την λύση για το πρόβλημα..τώρα που έχουμε την λύση...δεν γίνεται ινσταλλ!! :@.. δε πειραζει πάντως...εγω θα συνεχίσω να δοκιμάζω να το κάνω ινσταλλ.... πρέπει να συνεχίσεις!!! γιατί κακά τα ψέματα μετά απο λίγη τυραννια ερχετε αυτό το ηλίθιο χαμόγελο της ευχαρίστησης όταν αντικρίζεις για πρώτη φορά το βίντεο της εισαγωγής!!! :bigsmile::clap::bigsmile::clap::bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 21, 2011 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Αν μας πεις που σου κολλάει και τι σου δείχνει όταν κολλάει, μπορεί να βρεθεί βοήθεια. Αν μας λές έτσι σκέτο ότι "κολλάει στο install", δεν υπάρχει ελπίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 21, 2011 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Δοκίμασε να κάνεις install με -x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 24, 2011 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Κλειστό" λειτουργικό σε σχέση με το Linux ναι, σε σχέση με τα Windows είναι ορθάνοιχτο Κανεις λάθος. Τα MAC είναι ακόμα πιο σκληροπυρηνικά και απο τα Windows στο θέμα κλειστού λογισμικού, γιατί εκτός από τα προφανή, σε αναγκάζει να αγοράζεις και συγκεκριμένο hardware !!! Αντίθετα Windows παιζουν ολα τα γνωστα x86 συστηματα, ενώ linux τρεχουν μεχρι και οι καφετιέρες. To mac τρέχει μόνο σε mac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Αύγουστος 24, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Παιδια,με συγχωρείτε που δεν σας έχω απαντησει ακόμα...αλλα εφυγα στο μαρμάρι (αποφαση της τελευταιας στιγμής) και δεν εχω κάνει πολλες προσπάθειες....δοκίμασα παντος με το busratio=20...αλλα κατι δε μου πέτυχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 24, 2011 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Ε λογικό αφού ο επεξεργαστής σου έχει busratio 11.Δοκίμασε με busratio=11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Αύγουστος 24, 2011 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Κανεις λάθος. Τα MAC είναι ακόμα πιο σκληροπυρηνικά και απο τα Windows στο θέμα κλειστού λογισμικού, γιατί εκτός από τα προφανή, σε αναγκάζει να αγοράζεις και συγκεκριμένο hardware !!! Αντίθετα Windows παιζουν ολα τα γνωστα x86 συστηματα, ενώ linux τρεχουν μεχρι και οι καφετιέρες. To mac τρέχει μόνο σε mac.Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το hardware που παίρνεις στο εμπόριο έχει κακή έως μηδαμινή υποστήριξη σε άλλα λειτουργικά πλην Windows. Από τα drivers μέχρι τα κακογραμμένα ACPI tables που πρέπει να κάνεις override αν θες να είσαι σωστός. Το ότι το Linux εγκαθίσταται στα generic x86 μηχανήματα με την ίδια και παραπάνω άνεση από ότι στα Mac, στα Sun, στα IBM δεν μου λέει τίποτα πέρα από ότι ασχολούνται περισσότεροι με την wintel πλατφόρμα λόγω των μονοπωλειακών τακτικών που έχουν εφαρμόσει Microsoft και Intel για 10ετίες και λόγω της ανεπάρκειας των Windows. Η Apple σαν εταιρεία είναι κλειστή μέχρι εκεί που δεν παίρνει, το OSX όμως έχει σαφώς περισσότερες καταβολές ανοιχτής αρχιτεκτονικής όσο αφορά τα frameworks, libraries κτλ που χρησιμοποιεί από ότι τα Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Αύγουστος 24, 2011 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2011 Φυσικα και να διαφωνησεις Αυτη ειναι η ομορφια του διαλόγου άλλωστε. Φοβάμαι όμως πως αν συνεχισουμε όμως την συζητηση μας θα βγει το thread εκτός θέματος... Το OSX της Apple δεν ειναι; Δεν ξερω για ποιες καταβολές αναφέρεσαι καθως δεν γνωριζω περι OSX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Αύγουστος 25, 2011 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2011 Σωστό, καλύτερα να μην βγούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Αύγουστος 29, 2011 Author #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 29, 2011 Σωστό, καλύτερα να μην βγούμε Παιδια γύρισα...θα προσπαθήσω ξανά με το busratio=11... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.