Jump to content

Θέλω να περάσω mac sto pc....αλλα θέλω και βοήθεια..

the_Scientist

Recommended Posts

Για να πώ την αλήθεια,δεν έχω ιδέα απο mac...παίζει και να μην έχω ακουμπίσει ποτε...ά οχι...εχω δοκιμάσει μονο τα δείγματα στο πλαίσιο..:p..

Το pc έxει επεξεργαστή Ε2200 2,2...(χαμηλός..το ξέρω..)τα υπόλοιπα τα γράφω κάτω...και θέλω να μου πείτε τί εκδόσεις υπαρχουν και να τις συσχετίσετε με τα windows...Μου είπαν οτι μπορώ να τα τρέξω και απο τα windows αλλα τα θέλω ξεχωριστά...γιατι θέλω οταν θα μπαίνω να με τα μακ,να φορτώνουν αμέσως...αλλιώς αν ανοιξαν τα windows τι να τα κάνω τα μακ?:p Η εγκατάσταση είναι ιδια με των windows ε?...

Θέλω και τη γνώμη σας για την κίνηση μου,αλλα θέλω να τα βάλω για να πιστώ τουλαχιστον οτι "δεν παιζουν στο pc!" :p...γιατι χωρίς πειράματα δεν μαθαίνεις...

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Δεν είναι και τόσο εύκολο, δεν βάζεις απλά το DVD μέσα και κάνεις εγκατάσταση. Θέλει ψάξιμο και δυστυχώς δεν θα την βγάλεις καθαρή μόνο με ένα βιντεάκι.

Ξεκίνα από δω: tonymacx86 Blog: iBoot + MultiBeast: Install Mac OS X on any Intel-based PC

Για σου φίλε μου.! Είναι μια πολλή περιπλοκή διαδικασία στο θέμα συμβατότητα!!! Εμένα προσωπικά με πειρε μια εβδομάδα να το εγκαταστήσω και να είναι πλήρως λειτουργικό και το αποτέλεσμα ήταν να τα σβήσω μετά άπω ένα διήμερο!! Κατά την προσωπική μου άποψη είναι ένα κλειστό λειτουργικό και ολίγων τι περίπλοκο. Γνώμη μου, καλό θα είναι πριν μπεις σε όλη αυτήν τη διαδικασία να το βάλεις στα Windows με το VirtualBox και αφού το καλοσκεφτεις στείλε μου ένα pm να σε βοηθήσω.

Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια...βρηκα ποια ειναι συμβατά με την μητρηκη και τα αλλα...και πήρα τα iDeneb...το μόνο που μου λύπει τωρα είναι ενα αδειο dvd να τα γράψω για να κάνω boot...δεν ήθελα να τα βάλω με VB γιατι θέλω να τα δοκιμάσω αν θα φορτώνουν γρήγορα...που άν φορτώνουν γρήγορα να μήν μπαίνω με τα windows οταν θέλω μονο να καθομαι στο νετ....

Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια...βρηκα ποια ειναι συμβατά με την μητρηκη και τα αλλα...και πήρα τα iDeneb...το μόνο που μου λύπει τωρα είναι ενα αδειο dvd να τα γράψω για να κάνω boot...δεν ήθελα να τα βάλω με VB γιατι θέλω να τα δοκιμάσω αν θα φορτώνουν γρήγορα...που άν φορτώνουν γρήγορα να μήν μπαίνω με τα windows οταν θέλω μονο να καθομαι στο νετ....

Εσυ ξερεις :...:... ΠΡΙΝ ΆΠΩ ΌΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕ ΈΝΑ BACKUP ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΎΝ ΚΑΙ ΤΑ WINDOWS. και κατα την εγκατάσταση θελει να ξέρεις ποιους kernel και driver θα χρειαστεί να επιλέξεις!!! ότι χρειαστείς εδώ είμαστε..

Εσυ ξερεις :...:... ΠΡΙΝ ΆΠΩ ΌΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕ ΈΝΑ BACKUP ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΎΝ ΚΑΙ ΤΑ WINDOWS. και κατα την εγκατάσταση θελει να ξέρεις ποιους kernel και driver θα χρειαστεί να επιλέξεις!!! ότι χρειαστείς εδώ είμαστε..

Α,καλα που μου το θύμησες..το είχα αποροία..με τα drivers τι παίζεται?..υπάρχουν?...για backup το έχω κανονίσει,τα μακ θα μπούν σε έναν απλό 80αρι που έχω...τα 7 τα έχω σε άλλο 80αρι και τα setup τα έχω σε εναν 500αρι...(λιγο ανω κάτω ε?..:confused::D )

Βασικά βρήκα κάτι πολύ απλό σε σχέση με τον τρόπο που το έχω κάνει εγω.. How to Build a Hackintosh Mac and Install OS X in Eight Easy Steps Με δική σου ευθύνη ε!! Μη μας κυνηγάς μετά!!! :innocent:

Α,καλα που μου το θύμησες..το είχα αποροία..με τα drivers τι παίζεται?..υπάρχουν?...για backup το έχω κανονίσει,τα μακ θα μπούν σε έναν απλό 80αρι που έχω...τα 7 τα έχω σε άλλο 80αρι και τα setup τα έχω σε εναν 500αρι...(λιγο ανω κάτω ε?..:confused::D )

Λοιπών για το θέμα driver αν δεν κάνω λάθος κάπου στην wikipedia είχε όλες τις εκδώσεις hackintosh και τη συμβατότητα με τα υπολειπα εξαρτήματα, πχ εγώ με amd είχα διαφορετική εκδοσή, θέλει λίγο ψάξιμο!!! αν και όπως σου ξαναείπα δεν πολύαξίζει (προσωπική μου άποψη ε)

συμφωνω οτι δεν πολυλεει να εχεις και MAC OS στο πισι. εκ πειρας, επειδη τα εχω βαλει στο πισι μου, σε Virtual, ετσι για την εμπειρια, δεν τα χρησιμοποιω ποτε..!!

αν θες κατι ευκολο για ιντερνετ, παρε καλυτερα μια φθηνη android ταμπλετα....!!!!!!

Αν θες παντως ενα γρηγορο λειτουργικο δες και αυτο.Mε το unity και τις ρυθμισεις του compiz μπορει να γινει πανεμορφο και πολυ ευχρηστο σχεδον οσο τα mac. Και κρατας windows7 μονο για τα παιχνιδια σου. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=yQqiExfYLjA]Ubuntu Lucid Lynx 10.04 LTS Review - YouTube[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=nzfyhwnIx4U[/ame]

Βασικά βρήκα κάτι πολύ απλό σε σχέση με τον τρόπο που το έχω κάνει εγω.. How to Build a Hackintosh Mac and Install OS X in Eight Easy Steps Με δική σου ευθύνη ε!! Μη μας κυνηγάς μετά!!! :innocent:

Ναι..ενοείται πως με δική μου ευθύνη τα κάνω...πειραματίζομαι για να μάθω πως είναι..:)

συμφωνω οτι δεν πολυλεει να εχεις και MAC OS στο πισι. εκ πειρας, επειδη τα εχω βαλει στο πισι μου, σε Virtual, ετσι για την εμπειρια, δεν τα χρησιμοποιω ποτε..!!

αν θες κατι ευκολο για ιντερνετ, παρε καλυτερα μια φθηνη android ταμπλετα....!!!!!!

Ta mak τα ήθελα επειδι έχουν μερικά application χρήσημα...αυτα τύπου movie maker βεβαια μπρούσα να τα κατέβαζα ξεχωριστά,αλλα δε πειράζει...θα τα δοκίμαζα και αν μου εκαναν δουλειά να εμπαινα με τα μακ..

Αν θες παντως ενα γρηγορο λειτουργικο δες και αυτο.Mε το unity και τις ρυθμισεις του compiz μπορει να γινει πανεμορφο και πολυ ευχρηστο σχεδον οσο τα mac. Και κρατας windows7 μονο για τα παιχνιδια σου.

Ubuntu Netbook Remix 10.04 - Review - YouTube

Ωραία φένονται και αυτα!...Θα τα ψάξω και θα τα δοκιμάσω μια!..Σ'ευχαριστω!...Θα δοκιμάσω λιγο τα μακ ομως...γιατι ειμαι πολύ περίεργος και τώρα που το έβαλα στο μυαλό δε θέλω να αλλαξω γνώμη..:)

Παιδια,έκανα την εγγατάσταση των Mac os x iDeneb με επιτυχεία,αλλα συνάντησα πρόβλημα...Εκει που φορτώνει...οπως ειναι και στα windows, μου βγάζει μια πινακίδα μικρή MAC-Problem.bmp και κολάει εκει...δεν συνεχίζει..

Παιδια,έκανα την εγγατάσταση των Mac os x iDeneb με επιτυχεία,αλλα συνάντησα πρόβλημα...Εκει που φορτώνει...οπως ειναι και στα windows, μου βγάζει μια πινακίδα μικρή MAC-Problem.bmp και κολάει εκει...δεν συνεχίζει..

αύριο θα το ψάξω και θα σου πω.. εδώ θυμάμαι ήθελε μια μαγκιά..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.