Jump to content

tragikos

Recommended Posts

Eιπα να παιξω λιγο,αλλα το steam κανει τα δικα του....( no connection ) και δεν εχουμε συννεφο,αρα μειναμε με την χαρα.....εχει καποιος το ιδιο προβλημα με το steam?

Αυτο παρατηρησα καποτε οτι το κανει οταν κατεβαζω πολυ πραμα ταυτοχρονα-torrents/direct-

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply
Αυτο παρατηρησα καποτε οτι το κανει οταν κατεβαζω πολυ πραμα ταυτοχρονα-torrents/direct-

Oχι οταν το δοκιμασα δεν κατεβαζα κατι , μεχρι και επανεκκινηση του router εκανα αλλα τιποτα.....

Μετα το restart του router εκλεισα το steam και το αφησα.....πριν απο λιγο ειπα να κανω μια προσπαθεια ακομη και μπηκα κανονικα.......

Αξίζει να πάρω μια nvidia physx? έχω ατι όμως, θα παίζουν παρέα καλά?

Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο btw.

• 2 weeks later...

Το τελείωσε κανείς αυτό ακόμα?

Απλή περιέργεια τι λέβελ το τελειώσατε, είμαι 27 ατμ, και πάω τώρα με Claptrap να μου ανοίξει το Force Field, απλά ρωτάω

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] ?>

Δεν το τελείωσα απλά. Του έχω βγάλει τα μάτια.

Siren & commando level 50 με ΟΛΑ τα quests complete.

Επειδή κάνω όλα τα quest μπήκα level 34-35 pt2.

Μην μπεις πιο κάτω στο pt2 αποψή μου αν δεν θες να πεθαίνεις συχνά.

Έχεις ακόμα μπροστά σου οπότε δεν υπάρχει θέμα. :)

Α τέλεια!!

Είμαι σε φάση που έχω το main quest να κάνω, και όλα τα άλλα που εχω ειναι lvl 18-19 που ειναι trivial και στο 27 δίνουν @@ exp οποτε τα γράφω...

Σωστά. Γενικά μπορείς να κάνεις το main quest και όταν βλέπεις οτι ζορίζεσαι ή είναι για Higher level από αυτό που είσαι, τότε κάνεις side quests για catch up. :)

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] ?>

Είπαμε θα το πάρω GOTY εκτός αν έχω τελειώσει με άλλα παιχνίδια και δεν έχω τι να παίξω (δύσκολο :p). Οπότε μέχρι τότε ακόμα και screenshots αποφεύγω να βλέπω ;)

Το ξεκίνησα χτες LAN με δυο φιλαράκια και γίνεται της κακιάς πουτ@νας. Κάψιμο.

Πήγα 28 και στο Part 2 απο τώρα.

Το παιχνίδι τα σπάει, ειδικά που σκίστηκα και βρήκα 1170 sniper και σκάω κάτι νούμερα που θα ζήλευε και ο μέσι!

ωραία τα sniper αλλά έχει λίγες σφαίρες μου φαίνεται ότι όλες μου οι αναβαθμίσεις θα είναι εκεί

Ατμ αν και έχω κάνει αρκετές είμαι στις 96, και πάει και άλλο λίγο νομίζω.

Οκ είναι, απλά μήν είσαι γκαντέμης και σου πέσει κανένα με 2 shoot fired / once

η με burst γιατί εκεί την μάμησες...

• 2 weeks later...

Έχει κανείς πρόβλημα με low fps στο παιχνίδι; Με το σύστημα της υπογραφής μου παίζω με ταβάνι τα 30fps χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ο επεξεργαστής τρέχει στα 3.5Ghz.

η αλήθεια είναι οτί ενώ πιάνω 50-60 fps τα frames δεν τα βλέπω να είναι και πολύ καλα. δοκίμασα το v-sync αλλά τίποτα

Έχει κανείς πρόβλημα με low fps στο παιχνίδι; Με το σύστημα της υπογραφής μου παίζω με ταβάνι τα 30fps χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ο επεξεργαστής τρέχει στα 3.5Ghz.

Εάν είναι κολλημένο στα 30 και θέλεις παραπάνω, βγάλε το vsync.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.