mike_d Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2011 εχει ραγισει το πλαστικο πανω απο την οθονη μου ! Με επιτυχια το ανοιξα και ειδα οτι η οθονη ειναι απειραχτη και αγρατζουνιστη! ψαχνω γενικα στον σκρουτζ να βρω καποιο ανταλλακτικο για να την αλλαξω αλλα δεν τα κατεφερνω! βοηθηστε με..τι ειναι το Digitizer Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Αύγουστος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 digitizer είναι το ακριβώς πάνω από την οθόνη γυαλί το οποίο δέχετε όλη την αφή !!Πες μου τι ακριβώς θέλεις, Ελλάδα, δεν θα βρεις, είτε από ebay είτε από ένα μαγαζί στην Κίνα που ξέρω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike_d Αύγουστος 15, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 δεν ξερω, πως το λενε ακριβως αυτο που θελω ! εγω αποσυναρμολογησα το κινητο και εβγαλα το πλαστικο μονο και ειδα οτι ηταν ραγισμενο την οθονη δεν την πειραξα ! αρα το το digitizer ειναι μια χαρα ! αρα ψαχνω το προστατευτικο και αν βρω να το φτιαξω ολο εξωτερικα δεν θα ηταν τοσο ασχημα ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Αύγουστος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Διάλεξε και πάρε φίλε μου, έτσι έκανα και εγώ για το Galaxy S...sony ericsson satio housing | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.