NIKOSE1416003376 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2011 Μεχρι προσφατα ειχα πανω το ios 4.3.3 j/b χωρις κανενα απολυτος προβλημα, μεχρι που αποφασισα να περασω το ios 5 κατι beta.To περασα με to redsn0w 0.9.8.b5, αλλα δεν μπορεσα να το ενεργοποιησω με τιποτα. (Ολες αυτες οι οδηγιες στο net για ενεργοποιηση απλα δεν δουλευουν)Ειπα λοιπον να περασω απο πανω το 4.3.5 που μου εδινε σαν update το Ιtunes (10.5). Eκει που ηταν ολα κανονικα, λιγο πριν ασπρισει ολη η μπαρα της εγκαταστασης του λειτουργικου, το τηλεφωνο μπηκε σε recovery mode, καιto itunes εβγαλε σφαλμα (αν θυμαμαι καλα γιατι απο τοτε εχω δει καμμια δεκαρια σφαλματα, ηταν error 2005).Προσπαθησα να περασω καποιο αλλο, (το 4.3.3) και μου εκανε τα ιδια, λιγο πριν το τελος μπηκε σε recovery mode, βγαζοντας μου ενα παρομοιο σφαλμα (απο οτι ειδα αργοτερα ολα αυτα τα σφαλματα εχουν να κανουν με το αρχειο hosts μεσα στο System32).Εκανα λοιοπον το κολπακι με την διευθηνση του Saurik για να ξεγελασω το itunes αλλα τζιφος.Συνεχιζω να τρωω παρομοια σφαλματα και να μπαινει το τηλ σε recovery mode.Δοκιμασα να περασω σπασμενο λειτουργικο(4.3.3 - 4.3.5 - 5 βετα) με διαφορα εργαλεια τυπου Limera1n - Redsn0w αλλα ολα σταματουν λιγο πριν το τελος, (κατι αναναδες που τρεχουνε βλεπω) και μετα ξανα recovery mode.Δοκιμασα κατι χαζοκολπακια τυπου tiny umbrella αλλα τζιφος.Ειμαι ενα βημα πριν το πεταξω στα σκουπιδια. (Για να πω την αληθεια λεω να το παω στον Γερμανο, αλλα μεταξυ μας δεν νομιζω να του κανουν κατι που δεν το εχω κανει εγω εδω και τεσσερις μερες!)Σας εχει ξανατυχει κατι παρομοιο??Αντε ρε ειδημονες, βοηθηστε!!Ξεχασα να πω οτι η επιλογη λειτουργικου γινεται μονο με shift+restore γιατι επιλογη update δεν εχω.Επισης, ολα γινονται μονο σε DFU mode, αλλιως ουτε το itunes ουτε τα εργαλεια τυπου Redsn0w προχωρανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Αύγουστος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 την beta ios 5 για ποιο λόγο πήγες να την βάλεις;Λοιπόν,κάνε restore στο τηλ μέσω itunes και ενημερωσέ μας,οκ;Υ.ΓΡίξε μια ματιά και εδώ:http://www.iphonehellas.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOSE1416003376 Αύγουστος 15, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 την beta ios 5 για ποιο λόγο πήγες να την βάλεις;Λοιπόν,κάνε restore στο τηλ μέσω itunes και ενημερωσέ μας,οκ;Υ.ΓΡίξε μια ματιά και εδώ:iPhone 4 iPad iPod Touch News | iPhone HellasΕιπα λοιπον να περασω απο πανω το 4.3.5 που μου εδινε σαν update το Ιtunes (10.5). Eκει που ηταν ολα κανονικα, λιγο πριν ασπρισει ολη η μπαρα της εγκαταστασης του λειτουργικου, το τηλεφωνο μπηκε σε recovery mode, καιto itunes εβγαλε σφαλμα (αν θυμαμαι καλα γιατι απο τοτε εχω δει καμμια δεκαρια σφαλματα, ηταν error 2005).Το εκανα ηδη φιλε μου οπως γραφω στο πρωτο post με διαφορα λειτουργικα, καμμια 10αρια φορες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 15, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 Αν έχεις αλλαγμένη μπαταρία, βάλε πάλι την μαμά και ξαναδοκίμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 φιλε εχω και γω iphone 3gs και χθες ηθελα να βαλω την μπετα 5 οπως εσυαλλα τελικα εφοσον σε εβγαλε προβλημα θα κατσω στα αυγα μ με την 4.3.3μεχρι να βγει η final εκδοση του ios 5 γιατι δεν περιμενα αυτα τα προβληματα που σου προεκυψαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOSE1416003376 Αύγουστος 16, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 φιλε εχω και γω iphone 3gs και χθες ηθελα να βαλω την μπετα 5 οπως εσυαλλα τελικα εφοσον σε εβγαλε προβλημα θα κατσω στα αυγα μ με την 4.3.3μεχρι να βγει η final εκδοση του ios 5 γιατι δεν περιμενα αυτα τα προβληματα που σου προεκυψανΤα προβληματα αυτα ειναι πιθανοτατα ασχετα με το ios 5Ios 5 να μην βαλεις μονο και μονο γιατι μετα ζηταει ενεργοποιηση, και μεχρι τοτε δεν βλεπει τον παροχο σου (cosmote-wind-panafon).Aρα δεν μπορεις να τηλεφωνησεις.Και ενεργοποιηση δεν μπορεις να κανεις αν δεν εισαι developer.Αυτα που λεει στι google περι ενεργοποιησης ειναι π@π@ριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Αύγουστος 16, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Αν έχεις αλλαγμένη μπαταρία, βάλε πάλι την μαμά και ξαναδοκίμασε. τι σχέση μπορεί να έχει η μπαταρία με το λειτουργικό σε beta; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.