niva013 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2011 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός Hackintosh σε κουτί Silverstone Sugo 05 450w, και θέλησα να του βάλω και ένα DVD-RW ρε παιδί μου. Αναγκαστικά το κουτί παίρνει μόνο από Laptop και έτσι αγόρασα ένα της SAMSUNG, το ποίο είναι χωρίς πορτάκι, κοινός slot in. Όλα οκ, το αναγνώρισε το σύστημα, αλλά η συσκευή δεν "ρουφάει" μέσα τα δισκάκια, και είναι καινούργιο. Σίγουρα θα τους το πάω πίσω, αλλά μήπως ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει?Μέχρι να βρω κατάστημα στην χώρα μας και να παραγγείλω ειδικό καλώδιο-μετατροπέα είδα και έπαθα, και όταν τα έχεις όλα κάτι δεν πάει καλά... Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Αύγουστος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 Δοκίμασες να το κλείσεις με το χέρι και να δεις αν τα διαβάζει; Αυτό σου το λέω γιατί έχω δει σε φορητό υπολογιστή να μην "ρουφάει" τα δισκάκια αλλά να τα διαβάζει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niva013 Αύγουστος 15, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 Ναι το δοκίμασα, αντιστέκεται στο να το πάρει μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.