Jump to content

Gaming Pc Tower Components. Your Help.

stilskin

Recommended Posts

Eκτος απο οτι περιμενω και την 3η dell u2311

αρχηκα ειχα αγορασει 5870 και τωρα εχω καταληξει με την 6990 χαρη στο πλαισιο (αντικαταστη 5870 με 5870 eyefinity (2GB) αντικατασταση με 5970 επειδη δν υπηρχε 5870 με 2gb και μετα απο 6-7 αντικαταστασεις τις 5970 λογο DOA και διαφορων ελατωματων μου δωσαν 6990)

βλεπεις το λες και μονο σου ;)

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Tι ακριβως λεω μονος μου οτι θα ειμαι σε αναλυση 5760*1080 ? για αυτο περνω και 3η dell παω για eyefinity δν παιζω με 1 μονιτορ

γιατι δεχτηκες την 6990 για να λες οτι εχεις 2πυρηνο και οτι παιζεις πανω απο 1 μονιτορ ;

ενα αυτο δευτερο αφου ειχε ελατωματα στις αλλες καρτουλες σου γιατι δεν διαλεξες καμια αλλη εκτος απ'αυτες που ανεφερες ; :p

γιατι δεχτηκες την 6990 για να λες οτι εχεις 2πυρηνο και οτι παιζεις πανω απο 1 μονιτορ ;

ενα αυτο δευτερο αφου ειχε ελατωματα στις αλλες καρτουλες σου γιατι δεν διαλεξες καμια αλλη εκτος απ'αυτες που ανεφερες ; :p

γιατι αν δεχομουν πιστωτικο δεν επερνα ουτε καν 5870 αρα εβγαινα χαμενος οταν πρωτο πηρα εκανε 270 ευρω οταν εγινε η αντικατασταση με 5970 η πιο φτηνη ηταν στα 400+ αρα εβγαινα χαμενος αν επερνα πιστωτικο για να παρω κατι αλλο και δεν νομιζω οτι καποιος που του κανουν αναβαθμιση θα πει οχι εγω θελω τη καρτα που εφερα

γιατι αν δεχομουν πιστωτικο δεν επερνα ουτε καν 5870 αρα εβγαινα χαμενος οταν πρωτο πηρα εκανε 270 ευρω οταν εγινε η αντικατασταση με 5970 η πιο φτηνη ηταν στα 400+ αρα εβγαινα χαμενος αν επερνα πιστωτικο για να παρω κατι αλλο και δεν νομιζω οτι καποιος που του κανουν αναβαθμιση θα πει οχι εγω θελω τη καρτα που εφερα

ωραια αρα παλι χαμενος βγηκες με την 6990

πληρωσες τα διπλασια.

Mα αυτο σου λεω δεν πληρωσα τιποτα στις αντικαταστασεις μονοι τους μου τις προτειναν και την 5970 και μετα την 6990

Οτι αλλο θες σε pm γιατι ξεφυγαμε απο το θεμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.