evolution Αύγουστος 19, 2011 #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Ενδεικτικά σε κάποιο άλλο θέμα ανέφερα οτι το iPhone το Πλαίσιο το αγοράζει 480€, και αυτό μου το έδειξε ο φίλος που δουλευει εκει μέσα απο το σύστημα το οποίο κοιτάνε πριν κανουν κάποια έκπτωση. Το πουλάνε 648€ το οποίο σημαίνει 168€ κέρδος. Οπότε μην τους λυπάστε να ζητήσετε κάποια έκπτωση. Δεν χάνουν και τόσο πολύ όσο νομίζετε..... Και εννοείται αν θέλετε Πλαίσιο λόγω του after sales service και το βρείτε κάπου αλλού φτηνότερα τυπώστε την σελίδα που το βρήκατε και ζητήστε την χαμηλότερη τιμή. Αν ο διευθυντής ειναι έξυπνος θα σας την κάνει.Ξεχνας κατι ομως μεσα στα 168 ευρω που λες εχουμε τη πληρωμη των υπαλληλων και τα παγια εξοδα ενος καταστηματος , εχτος αν τα 10-15 ατομα του καθε καταστηματως δουλεουν τζαμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 19, 2011 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Ξεχνας κατι ομως μεσα στα 168 ευρω που λες εχουμε τη πληρωμη των υπαλληλων και τα παγια εξοδα ενος καταστηματος , εχτος αν τα 10-15 ατομα του καθε καταστηματως δουλεουν τζαμπαΔεν το ξεχνάω, και μέσα στα 168€ είναι και το καθαρό κέρδος του καταστήματος.αν απο αυτά τα 168€ υποθέσουμε οτι το καθαρό κέρδος θα ειναι τα 68 και τα υπόλοπα 100€ πάνε για τα λειτουργικά έξοδα ενός καταστήματος μια έκπτωση 30€ πάλι θα βγάλει το κατάστημα κερδισμένο. Όχι όσο θα ήθελε αλλά πάλι θα έχει κέρδος. Μιλάμε πάντα για ιδάνικές συνθήκες. Αν το πάρεις απο την ψυχολογική πλευρά ενός καταναλωτή να είσαι σίγουρος οτι οσο και αν λογικο ειναι οτι μια Α.Ε όπως το πλαίσιο θέλει να έχει ένα Α κέρδος, ο πελάτης/καταναλωτής στιγμιαία θα κοιτάξει πως να σώσει έστω και 15-20€ από την τσέπη του. Αν δεν του την κανει το Πλαίσιο αυτή την έκπτωση θα του την κάνει κάποιος άλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Αύγουστος 26, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Το μηχάνημα παρελήφθη, εγκαταστάθηκαν τα windows και είναι στην περίοδο στρωσίματος. :whip::computer: Πάντως σε πρώτη φάση το μηχάνημα πάει σφαίρα. Ssd Rules! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Αύγουστος 26, 2011 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2011 Το μηχάνημα παρελήφθη, εγκαταστάθηκαν τα windows και είναι στην περίοδο στρωσίματος. :whip::computer:Πάντως σε πρώτη φάση το μηχάνημα πάει σφαίρα. Ssd Rules! Καλοδουλευτο... Τελικα ποσα ευρω σου πηγε ολα μαζι απο Πλαισιο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Αύγουστος 27, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2011 Σε ευχαριστώ. Τελική τιμή στα 1750 ευρώ. Εμεινα ικανοποιημένος και απο την ποιότητα συναρμολόγησης καθώς και απο το γεγονός οτι μέχρι και η τελευταία βίδα ή καλώδιο που είχαν περισσέψει, στάλθηκαν μαζί με το pc. Ξέρω περιστατικά που όλο και κάτι έλειπε κατά την παράδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Αύγουστος 27, 2011 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2011 Σε ευχαριστώ. Τελική τιμή στα 1750 ευρώ. Εμεινα ικανοποιημένος και απο την ποιότητα συναρμολόγησης καθώς και απο το γεγονός οτι μέχρι και η τελευταία βίδα ή καλώδιο που είχαν περισσέψει, στάλθηκαν μαζί με το pc. Ξέρω περιστατικά που όλο και κάτι έλειπε κατά την παράδοση.Ακριβως εκει ηθελα να καταληξω...Παλι καλα που στειλαν οτι περισσεψε, γιατι συνηθως. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Αύγουστος 27, 2011 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2011 UPS πήρες? Όχι τιποτα αλλο, μην τα παρεις στο χερι ολα σε καμια διακοπη ... παρε ένα 2000VA για το τέρας που εχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Αύγουστος 27, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2011 Ακριβως εκει ηθελα να καταληξω...Παλι καλα που στειλαν οτι περισσεψε, γιατι συνηθως. . .Κινήθηκα και εγώ λίγο υποψιασμένα καθώς στα σχόλια της παραγγελίας ζήτουσα τα εναπομείνοντα cd και καλώδια.UPS πήρες? Όχι τιποτα αλλο, μην τα παρεις στο χερι ολα σε καμια διακοπη ... παρε ένα 2000VA για το τέρας που εχειςΘα κινηθούμε πρός αυτή την κατευθυνση σύντομα. Προσωρινά ο υπολογιστής είναι πάνω σε ενα πολύπριζο ασφαλείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Αύγουστος 27, 2011 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2011 Κινήθηκα και εγώ βέβαια λίγο υποψιασμένα καθώς στα σχόλια της παραγγελίας ζητούσα τα cd και τα καλώδια που θα περίσσευαν.Καλα εκανες...Ικανους τους εχω να κραταγαν κανα front panel. . .:bigsmile:Οποτε μπορεσεις σου ειναι ευκολο να ανεβασεις καμια φωτογραφια με το εσωτερικου του pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Αύγουστος 28, 2011 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Σε ευχαριστώ. Τελική τιμή στα 1750 ευρώ. Εμεινα ικανοποιημένος και απο την ποιότητα συναρμολόγησης καθώς και απο το γεγονός οτι μέχρι και η τελευταία βίδα ή καλώδιο που είχαν περισσέψει, στάλθηκαν μαζί με το pc. Ξέρω περιστατικά που όλο και κάτι έλειπε κατά την παράδοση.Αφού είσαι ευχαριστημένος όλα καλά. Όχι τίποτα άλλο αλλά έδωσες και καλό παρά. Καλοδούλευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Αύγουστος 28, 2011 Author #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Thank you Volrath. mchls: Σε λίγο θα ανεβάσω τις photos που ζήτησες. Απο το κινητό όμως καθώς η ψηφιακή έχει πάει διακοπές. Μια γρήγορη ερώτηση για υπερχρονισμό της κάρτας γραφικών. Λοιπόν τα χαρακτηριστικά της είναι τα εξής :Core clock 880 Mhz και Memory Clock 1375 Mhz. Αν πάω στα 950 Core και 1400 Memory θα είναι εντάξει? Ρευμα πόσο να δώσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Αύγουστος 28, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Καλα εκανες...Ικανους τους εχω να κραταγαν κανα front panel. . .:bigsmile:Οποτε μπορεσεις σου ειναι ευκολο να ανεβασεις καμια φωτογραφια με το εσωτερικου του pc... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 28, 2011 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Πολυ ωραιο καλοδουλευτο Εγω εφοσον δεν χρειαζομε ολες τις θεσεις θα εβγαζα το ενα 3.5 bay για δισκους για καλυτερο αερισμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Αύγουστος 28, 2011 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 28, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Να σαι καλα φιλε μου... Ποσα ανεμιστηρια και τι μεγεθους εχεις βαλει για air flow και με ποια διαταξη(δηλαση ποσα να βγαζουν αερα, ποσα να βαζουν, ποσα κατω-πανω-πλαγια-μπροστα) ; ; ; Θα ακουστει γελοιο αλλα μπορεις να μου πεις ποσα cm[Υψος,μηκος και τα σχετικα] ειναι το Corsair 600T Black γιατι τα reviews κανουν λογο για 507x592x265mm αλλα ξες δεν πολυεμπιστευομαι! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Σεπτέμβριος 12, 2011 Author #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Ξέρετε που μπορούνε να βρούμε το πλαινό παραθυρο για το 600T εκτός απο το site της Corsair? Αν τελικά το παραγγείλω απο την Corsair γνωρίζουμε το κόστος μεταφορικών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Σεπτέμβριος 12, 2011 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 εγω λεω καλυτερα να μειωσεις λιγο τις μνημες το σκληρο δισκο την μητρικη και ισα ισα να βολευτεις να αγορασεις την καρτα γραφικων ati 6990 radeon Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 12, 2011 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 εγω λεω καλυτερα να μειωσεις λιγο τις μνημες το σκληρο δισκο την μητρικη και ισα ισα να βολευτεις να αγορασεις την καρτα γραφικων ati 6990 radeonNα τη κανει τη τη 6990 σε 1920*1080 αναλυση απλα να λει οτι εχω δυπυρηνη καρτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stilskin Σεπτέμβριος 12, 2011 Author #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 H 6970 σε 1920*1200 μια χαρά καλύπτει τις ανάγκες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Σεπτέμβριος 12, 2011 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 Nα τη κανει τη τη 6990 σε 1920*1080 αναλυση απλα να λει οτι εχω δυπυρηνη καρτα ? εσυ δλδ που εχεις την 6990 τι την κανεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 12, 2011 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2011 εσυ δλδ που εχεις την 6990 τι την κανεις ; Eκτος απο οτι περιμενω και την 3η dell u2311 αρχηκα ειχα αγορασει 5870 και τωρα εχω καταληξει με την 6990 χαρη στο πλαισιο (αντικαταστη 5870 με 5870 eyefinity (2GB) αντικατασταση με 5970 επειδη δν υπηρχε 5870 με 2gb και μετα απο 6-7 αντικαταστασεις τις 5970 λογο DOA και διαφορων ελατωματων μου δωσαν 6990) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.