Jump to content

Update: Κάποια λύση για infinite sound loop χωρίς επανεκκίνηση?

dunkel_Stern

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θυμάται κανεις την εντολή από cmd που κανεις restart τον ήχο όταν έχει κολλήσει μετά από κάποιο crash σε game?

Update: Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεκολλήσω το pc από το infinite sound loop χωρίς να κάνω restart?

Start -> Run -> services.msc

Windows Audio -> stop -> start

Αν και δεν νομίζω πως αν κολλήσει ο ήχος ( τι ακριβώς εννοείς ? αν π.χ crashάρει κάποιο game και τα ηχεία παίζουνε συνέχεια σε loop έναν ήχο του game ? ) ότι θα τον συνεφέρει έτσι δίχως restart τα windows.

Start -> Run -> services.msc

Windows Audio -> stop -> start

Αν και δεν νομίζω πως αν κολλήσει ο ήχος ( τι ακριβώς εννοείς ? αν π.χ crashάρει κάποιο game και τα ηχεία παίζουνε συνέχεια σε loop έναν ήχο του game ? ) ότι θα τον συνεφέρει έτσι δίχως restart τα windows.

btw δεν βοηθησε.. συνεχίζει αυτήν την σπαστική λούπα..

..η φάση είναι πως γίνετε να το ξεκολλήσω χωρίς να χρειαστεί να κάνω restart?

Θα έχει φάει σκάλωμα ο driver της κάρτας ήχου.

Κάτι που μου λέει πως κατά 98% δεν παίζει να το ξεκολλήσεις και να ξαναπαίξει δίχως restart.

Επίσης, έλεγξε τα processes που τρέχουν, μήπως μένει ανοικτό και κολλημένο το process του παιχνιδιού που παίζεις.

Αν ναι, δεξί κλικ στο process και "End Process Tree"

time to restart ? :p

Τζάμπα προσπαθείς να το αποφύγεις, στο 95% των περιπτώσεων δεν επανέρχεται μετά από αυτό που περιέγραψες.

Τίποτα από αυτά δεν βοήθησαν

Αν δε σε βοήθησε το να "σκοτώσεις" το Process Tree, τότε δεν κολλάει το παιχνίδι, αλλά ο driver. Δοκίμασε άλλη έκδοση, είτε νεώτερη, είτε παλαιότερη.

πάντως παρατήρησα πως άμα κρασαρει το game και ο Firefox είναι κλειστός, δεν κολλάει ο ήχος.. μονο άμα τον ξεχάσω ανοιχτό τότε κολλάει ο ήχος

πάντως παρατήρησα πως άμα κρασαρει το game και ο Firefox είναι κλειστός, δεν κολλάει ο ήχος.. μονο άμα τον ξεχάσω ανοιχτό τότε κολλάει ο ήχος

Εκτός αν το παιχνίδι είναι browser based νομίζω είσαι οκ :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.