JdCZT Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14, 2011 Παιδες το τελευταιο μηνα ακομα και σε ελαφρια παιχνιδακια με ολα τα γραφικα στο πατωμα παρατηρω κοψιματα ....σπαστικα μισου δευτερολεπτου ποιο συχνα οταν γυρναω σε fps η γενικα πρεπει να φορτωσει...εβαλα hdtune σε 3 pc...1 απο αυτα με ακριβως τον ιδιο σκληρο και ενω οι αριθμοι σαν ταχυτητες ειναι λιγο πολυ στα ιδια...στο δικο μου ειδα τραγικα drops οπως στη φωτο...καποιο περιεργο ηχο δεν κανει...τα γραφηματα στα αλλα 2 pc ηταν ποιο ομοιομορφα με μεγιστα drops 15mbps και σαφως λιγοτερα...εχω κανει defrag και ολα τα συναφη...μας χαιρεταει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 κάνε έλεγχο σκληρού με το seagate tool. πάρε και ένα backup καλού κακού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpios123 Αύγουστος 15, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 Μήπως τον έχεις "παραφορτώσει" με πολλά αρχεία τον δίσκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Αύγουστος 16, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Το seatools τα βγαζει ολα ενταξει...στα 100 gb ειμαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 don' t know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.