Jump to content

αγορά ssd

AGRIMI

Recommended Posts

αμάν ρε συ junior 21 μη χαρούμε λίγο κατευθείαν να με κόψεις τη χαρά. έχε χάρη που τον πούλησα σε πολΥ καλή τιμή

κι έτσι δεν με ενοχλεί αν και ο corsair θα με έβγαινε τζάμπα άλλα χαλάλι το επίδομα αδείας. θα πω αντυπώσεις και φυσικά αν είναι κάποιος από θεσσαλονίκη που θέλει να κάνει benches και συγκρίσεις μπορούμε να το κανονίσουμε μέσα στο σαββατοκύριακο γιατί μετά αν στηθεί benches κάνω μόνο εγώ :)

πείτε τι προγράμματα και με ποιες ρυθμίσιες θέλετε εδώ με το σύστημα της υπογραφής μου και θα τα έχετε

ο σκληρός ήρθε αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ οπότε νέα από βδομάδα. πάντως από εμφάνιση είναι όμορφος (ας χαρώ κι εγώ σαν παιδάκι :) ). πήρα όλο το bundle τελικά με εξωτερική θήκη κ.τ.λ. (της πλάκας από αίσθηση αλλά από άποψη βολικότητας με έσωσε μιας και δεν έχει βίδες για αλλαγή σκληρού).

ναι δεν είχα τι να κάνω με 250 ευρώ και είπα δεν παίρνεις έναν ακόμα ssd να τον βλέπεις και να τον καμαρώνεις !

ο G2 έφυγε σε γνωστού χέρια.

είμαι φουλ σε δουλειές κι έτσι δεν έχω χρόνο για εμένα.

μπορεί κυριακή να το στήσω αλλά απότελέσματα και αισθήσεις από εβδομάδα.

λόγο αλλαγής προγράμματος μπόρεσα και ασχολήθηκά σήμερα τελικά. παρακάτω θα επισυνάψω κάποιες φωτό με τεστς.

όλες είναι με φρέσκια εγκατάσταση windows 7 64 bit + drivers και τα benchmark προγράμματα.

post-5962-1416075421,3363_thumb.jpg

post-5962-1416075421,5487_thumb.jpg

post-5962-1416075421,622_thumb.jpg

post-5962-1416075421,688_thumb.jpg

αν όλα είναι σωστά ρυθμισμένα τότε πρέπει να πω πως στα νούμερα περίμενα κάτι παραπάνω. σαν αίσθηση λίγο πιο γρήγορος από τον postville. στο boot των windows ακόμα πιο γρήγορος. αν αξίζει η αγορά? όχι πάρτε τον agility με τιμές γύρω στα 200 ευρώ. αν θέλετε sandforce 2281 controller πάρτε οποιονδήποτε με 240 gb. αν το μετάνιωσα καθόλου, γιατί είχα τα φράγκα. αν το ήξερα από την αρχή θα έπαιρνα αυτόν

SOLID STATE DISK CORSAIR FORCE 3 SERIES 2,5'' SATA3 120GB | You.gr

βλέπετε τεστ με 120gb δεν υπήρχαν.

ότι άλλο θέλετε εδώ είμαι.

το σύστημα είναι της υπογραφής μου.

λίγο που πρόσεξα έπεσαν λίγο οι επιδόσεις στα bench αλλά ανέβηκε κατά πολύ η απόσοση στα μικρά αρχεία. όταν θα βρω χρόνο θα ανεβάσω φωτό πάλι με όλα τα προγράμματα μιας και δεν έκανα τεστ με όλα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.