AGRIMI Αύγουστος 16, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 αμάν ρε συ junior 21 μη χαρούμε λίγο κατευθείαν να με κόψεις τη χαρά. έχε χάρη που τον πούλησα σε πολΥ καλή τιμή κι έτσι δεν με ενοχλεί αν και ο corsair θα με έβγαινε τζάμπα άλλα χαλάλι το επίδομα αδείας. θα πω αντυπώσεις και φυσικά αν είναι κάποιος από θεσσαλονίκη που θέλει να κάνει benches και συγκρίσεις μπορούμε να το κανονίσουμε μέσα στο σαββατοκύριακο γιατί μετά αν στηθεί benches κάνω μόνο εγώ πείτε τι προγράμματα και με ποιες ρυθμίσιες θέλετε εδώ με το σύστημα της υπογραφής μου και θα τα έχετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Αύγουστος 16, 2011 #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 την αληθεια λεω. αλλα δεν στο ειπα πιο πριν, ξερεις γιατι? γιατι ειμαστε καμενοι και συνεχεις αναβαθμιζουμε, οποτε καλα κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 19, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 ο σκληρός ήρθε αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ οπότε νέα από βδομάδα. πάντως από εμφάνιση είναι όμορφος (ας χαρώ κι εγώ σαν παιδάκι ). πήρα όλο το bundle τελικά με εξωτερική θήκη κ.τ.λ. (της πλάκας από αίσθηση αλλά από άποψη βολικότητας με έσωσε μιας και δεν έχει βίδες για αλλαγή σκληρού). Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Αύγουστος 19, 2011 #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Σε βλέπω να ξαναβάζεις τον G2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 19, 2011 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Ρε αφηστε τον ανθρωπο να χαρει λιγο τωρα που ειναι φρεσκο. Γιατι να ξαναβαλει τον G2, τι τον πηρε τον αλλο, για μοστρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 19, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 ναι δεν είχα τι να κάνω με 250 ευρώ και είπα δεν παίρνεις έναν ακόμα ssd να τον βλέπεις και να τον καμαρώνεις !ο G2 έφυγε σε γνωστού χέρια.είμαι φουλ σε δουλειές κι έτσι δεν έχω χρόνο για εμένα.μπορεί κυριακή να το στήσω αλλά απότελέσματα και αισθήσεις από εβδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Αύγουστος 19, 2011 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Κρίμα που τον έδωσες τον G2. Αστέρι κομμάτι. (Πλάκα έκανα προηγουμένως). Κι εγώ ξύνομαι για μεγαλύτερο, αλλά θα περιμένω τη νέα σειρά της Samsoung. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 19, 2011 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 Υπομονη μεχρι τον Οκτωβριο λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 19, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 έκανα μια δουλειά μαζί με τον σκληρό κι έναν μεταχειρισμένο 320gb ata πήρα 220 ευρά οπότε μου βγήκε σχεδόν τζάμπα. αν δεν ήταν γνωστός θα του έβγαινε 270. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 19, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2011 όχι και οκτώμβριο θα βγάλω σπυράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 20, 2011 Author #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 λόγο αλλαγής προγράμματος μπόρεσα και ασχολήθηκά σήμερα τελικά. παρακάτω θα επισυνάψω κάποιες φωτό με τεστς. όλες είναι με φρέσκια εγκατάσταση windows 7 64 bit + drivers και τα benchmark προγράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 20, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 αν όλα είναι σωστά ρυθμισμένα τότε πρέπει να πω πως στα νούμερα περίμενα κάτι παραπάνω. σαν αίσθηση λίγο πιο γρήγορος από τον postville. στο boot των windows ακόμα πιο γρήγορος. αν αξίζει η αγορά? όχι πάρτε τον agility με τιμές γύρω στα 200 ευρώ. αν θέλετε sandforce 2281 controller πάρτε οποιονδήποτε με 240 gb. αν το μετάνιωσα καθόλου, γιατί είχα τα φράγκα. αν το ήξερα από την αρχή θα έπαιρνα αυτόνSOLID STATE DISK CORSAIR FORCE 3 SERIES 2,5'' SATA3 120GB | You.grβλέπετε τεστ με 120gb δεν υπήρχαν.ότι άλλο θέλετε εδώ είμαι.το σύστημα είναι της υπογραφής μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 20, 2011 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 Άλλαξε drivers για τις SATA. Microsoft έχεις. Βάλε τους τελευταίους IRST. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 20, 2011 Author #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 jax7480 δώσε λινκ δεν το πιασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Αύγουστος 20, 2011 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 LINK για drivers IRST Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 20, 2011 Author #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2011 οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Αύγουστος 21, 2011 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Περιμενουμε να δουμε αν υπαρχουν διαφορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Αύγουστος 21, 2011 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2011 Εγώ πάντως με τους drivers της intel τρώω κολλήματα στο σερφάρισμα σε chrome. Δεν ξέρω γιατί. Επίσης καμία βελτίωση δεν είδα σε επιδόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 22, 2011 Author #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 λίγο που πρόσεξα έπεσαν λίγο οι επιδόσεις στα bench αλλά ανέβηκε κατά πολύ η απόσοση στα μικρά αρχεία. όταν θα βρω χρόνο θα ανεβάσω φωτό πάλι με όλα τα προγράμματα μιας και δεν έκανα τεστ με όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Αύγουστος 22, 2011 Author #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2011 ορίστε και τα αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.