Jump to content

Corsair 400R vs Raven RV03

Volrath

Corsair Carbide 400R ή Silverstone Raven RV03  

16 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

400r-vs-rv03-6268.jpg

Ποιο από τα 2 κουτάκια λέτε; Θεωρητικά έχουν παρόμοια τιμή. Εμφανισιακά με χαλάει λίγο το raven (αυτό το champagn-y χρώμα το σκοτώνει, είναι και λίγο καγκούρικο) αλλά μου αρέσει η κάθετη διάταξη. Από όλα τα reviews που διάβασα, έχει καλή ψύξη, αλλά ακούγεται πολύ στο max. Στo corsair μου αρέσει cable management, οι χώροι, η και η απλή εμφάνιση του. Όμως με χαλάει που δεν έχει fan filters στο πλάι, μιας και θα μπουν αναγκαστικά 2χ120 εκεί.

Έχετε υπ'οψιν ότι θα μπούν sli 2 460gtx κάρτες, που δεν έχουν την ψύξη που βγάζει τον αέρα έξω. (Μιλάω για αυτές).

Για πείτε γνώμες.

Αφού σου αρέσει η κάθετη διάταξη Raven από εμένα.

Πολύ πιο όμορφο και από χώρους δεν πάει πίσω σε σχέση με το Corsair.

+ το plexi που του δίνει άλλη αίσθηση.....

raven

η καθετη διαταξη ειναι οτι καλυτερο για εμενα απο πρακτικους λογους και φυσικης

-1 για το Raven - Δειχνει ψευτικο, φθηνο και εμφανισιακά ειναι απαραδεκτο.

Ο ιδιοκτητης του εχει λαχανι φωσφοριζε αμαξι 12ετιας με 4πλη εξατμιση, αεροτομη-απλωστρα για τα ρουχα, φωτακια NEON, ζαντες 42'' και Ultra θορυβωδες μοτερ 125db με αποδοση 27Hp σημερα.

Τελος ο ιδιοκτητης συχναζει σε υποχθονια αναψυκτηρια(!) αμφιβολου ποιοτητος σε χωριά όχι πανω απο 500 κατοικους και σε λαικες συγκεντρωσεις-πανηγύρια οπου και μονο που εφερα την εικονα στο μυαλο μου, τα ρουχα μου μύρισαν λουκανικο χωριατικο και πανσετα...

+1 για το Corsair - Που απλα get the job done...

ΥΓ. :tomato:

Raven και από μένα.

Η κάθετη διάταξη λέει και από θέμα cable management δεν πάει καθόλου πίσω.

To raven καλο ειναι αλλα καγκουρικο για τα γουστα μου.Ειμαι του minimal...Γιαυτο και εχω το 800D...Αρα καταλαβαινετε τι ψηφιζω...

Απ οτι καταλαβα οι περισσοτεροι εδω μεσα γουσταρουν να πηγαινουν κοντρα στους νομους της φυσης.:p:P:P:P:P:P

Απ οτι καταλαβα οι περισσοτεροι εδω μεσα γουσταρουν να πηγαινουν κοντρα στους νομους της φυσης.:p:P:P:P:P:P

Όχι απλά δεν μου αρεσου τα κουτιά με minimal σχεδίαση! Και αφού σε θέμα ψύξης και cable management είναι παρόμοια προτειμώ το raven σαν σχέδιο.

Θα το βγάλετε βόλτα του κουτί; Τι χαζομάρες γράφεται για καγκουριές etc..

Σωστά. Είναι στο μάτι και στην αισθητική του καθενός πως χτυπάει το κάθε case. Ο κολλητός μου πχ τα κουτιά των Alienware τα βρίσκει too much απο αισθητικής άποψης. Εμένα μου αρέσουν. Είναι καθαρά θέμα γουστου του καθένα.

Να σου πω πώς εννοούσα εγώ το καγκούρικο. Έχει πολλά στοιχεία τα οποία ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι μόνο για την εμφάνιση (δεν έχουν κάποιο άλλο -λειτουργικό- ρόλο).

Όταν αυτά τα στοιχεία είναι πολλά και υπερτονισμένα, τότε για μένα χαρακτηρίζεται "καγκούρικο". (η έκφραση δεν έχει να κάνει μόνο με αυτοκίνητα).

Σε πολλούς αρέσει αυτό, προσωπικά το βρίσκω αντι-αισθητικό.

Για παράδειγμα το πρώτο πράγμα που βλέπεις όταν κοιτάζεις το raven είναι γωνίες/ακμές. Σε όλο το κουτί. Και οι σαμπανί γραμμές αναγκάζουν το μάτι σου να περάσει πάνω από όλες.

Το corsair είναι πιο κοντά στα δικά μου γούστα λόγω της διάταξης του. Θέμα cable management δεν τίθεται Από θέμα εξωτερικής εμφάνισης και τα 2 είναι εντυπωσιακά.

+1 στο Corsair από εμένα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.