paynemax Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13, 2011 Kαλημερα Παιδες ,ψαχνω να αγορασω ενα FPS game και ειμαι αναμεσα σε FAR CRY 2 και CRYSIS 2 , πιο απο τα 2 να προτιμησω?
alexkhr Αύγουστος 13, 2011 #2 Αύγουστος 13, 2011 Το far cry 2 με είχε κουράσει και δεν το τελείωσα καν. To crysis 2 το ξεκίνησα και 2η φορά. Επομένως crysis.
cabdik Αύγουστος 13, 2011 #3 Αύγουστος 13, 2011 Το far cry 2 με είχε κουράσει και δεν το τελείωσα καν. To crysis 2 το ξεκίνησα και 2η φορά. Επομένως crysis.+1
paynemax Αύγουστος 13, 2011 Author #4 Αύγουστος 13, 2011 Oκ παω για CRYSIS 2 ! ! ! Ξερει κανεις κανα online shop σαν το STEAM που μπορω να το κατεβασω?Πραγματικα απορω που δεν το εχει το STEAM ! ! ! Υ.Γ. Δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω σε καταστημα.
sebastian Αύγουστος 13, 2011 #5 Αύγουστος 13, 2011 Oκ παω για CRYSIS 2 ! ! ! Ξερει κανεις κανα online shop σαν το STEAM που μπορω να το κατεβασω?Πραγματικα απορω που δεν το εχει το STEAM ! ! ! Υ.Γ. Δεν εχω καμια ορεξη να τρεχω σε καταστημα.Εγω το πηρα απο το Origin. Eιναι το ΕΑ STORE, σαν το steam φαντασου! Αλλα σε νηπιακή μορφη ακομα....http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/home/ThemeID.850300/ccRef.en_USΤο εγκαθιστάς, ολα τα αλλα λιγο πολυ γνωστα...
paynemax Αύγουστος 13, 2011 Author #6 Αύγουστος 13, 2011 Μια χαρα το Οrigin , ηδη κατεβαινει ! ! Τhanks ! !
kuza Αύγουστος 13, 2011 #7 Αύγουστος 13, 2011 εγω απο την αλλη θα σοθ πω far cry 2 , πολυ καλο game....
paynemax Αύγουστος 14, 2011 Author #8 Αύγουστος 14, 2011 Παιδες ενταξει δεν λεω τρομερα γραφικα με απιστευτες λεπτομερειες , αλλα δεν ειναι πολυ κουραστικο?Ζαλιστικα μετα απο 1 ωρα ! ! Θα ηταν πιο καλο αμα δεν ηταν τοσο "φορτωμενο".
paynemax Αύγουστος 14, 2011 Author #10 Αύγουστος 14, 2011 Δηλαδή? Τι εννοείς φορτωμένο?Εννοω οτι θα επρεπε να ειναι λιγο πιο λυτο οσον αφορα τον σχεδιασμο π.χ. δεν ειναι αναγκη πανω σε μια ταρατσα να εχεις 500 γλαστρες 20 παγκακια 50 τασακια 20 καδους αποριματων και εγω δεν ξερω τι αλλο.Το εχουν "φορτωσει" παρα πολυ το παιχνιδι με αποτελεσμα να σε κουραζει.Πραγματικα πιο πολυ μου αρεσει να κατσω και να χαζευω τις λεπτομερειες του παιχνιδιου και τον σχεδιασμο που εχουν κανει παρα να παιξω το παιχνιδι.HALF-LIFE FTW μακραν καλυτερο.
amartolos Αύγουστος 14, 2011 #11 Αύγουστος 14, 2011 Τα cod ??Τα εχεις παιξει?Επισης μολις τελειωσεις με crysis 2, δες οπωσδηποτε το bad company 2 μπορει το multiplayer να ειναι εξαιρετικο αλλα και σαν single player ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω παιξει.
paynemax Αύγουστος 14, 2011 Author #12 Αύγουστος 14, 2011 Τα cod ??Τα εχεις παιξει?Επισης μολις τελειωσεις με crysis 2, δες οπωσδηποτε το bad company 2 μπορει το multiplayer να ειναι εξαιρετικο αλλα και σαν single player ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω παιξει.Tα COD ειναι RESPECT ειτε ειναι single ειτε multiplayer.
The_Blade Αύγουστος 17, 2011 #13 Αύγουστος 17, 2011 το crysis 2 με απογοήτευσε πολύ, απίστευτα βαρετό. Δηλαδή δεν μπορώ να πείσω τον εαυτό μου να το παίξει.Το far cry 2 είναι φοβερό παιχνίδι.
mchls Αύγουστος 17, 2011 #14 Αύγουστος 17, 2011 Το FarCry2 ειναι καλο παιχνιδι διχως αμφιβολια, αλλα πολυ βαρετο στα σημεια της οδηγησης ή του ατελειωτου περπατηματος νταλα μεσημερι μεσα στην ζουγκλα αν τυχαινε το αμαξι σου να εχει καει απο τους φιλησυχους ιθαγενεις.Δεν εχω παιξει το Crysis 2, αλλα για να λες πως ηταν παραφορτωμενο κατι θα ξες...
The_Blade Αύγουστος 17, 2011 #15 Αύγουστος 17, 2011 Το FarCry2 ειναι καλο παιχνιδι διχως αμφιβολια, αλλα πολυ βαρετο στα σημεια της οδηγησης ή του ατελειωτου περπατηματος νταλα μεσημερι μεσα στην ζουγκλα αν τυχαινε το αμαξι σου να εχει καει απο τους φιλησυχους ιθαγενεις.Δεν εχω παιξει το Crysis 2, αλλα για να λες πως ηταν παραφορτωμενο κατι θα ξες...σε κάποια σημεία ίσως έχεισ δίκιο αλλά όλο και κάτι έβρισκες να βουτίξεις.το crysis 2 έχει πολύ καλά γραφικά αλλά ρε γμτ έχεις την άισθηση ότι όλο το παιχνίδι είναι μια δικαιολογία για να δεις τα γραφικά.και το setting μεσα στην πόλη όσο και να το κάνεις χάνει σε σχεση με το τροπικό περιβάλλον του 1 ακόμα και σε ομορφιά.
mchls Αύγουστος 17, 2011 #16 Αύγουστος 17, 2011 σε κάποια σημεία ίσως έχεισ δίκιο αλλά όλο και κάτι έβρισκες να βουτίξεις.το crysis 2 έχει πολύ καλά γραφικά αλλά ρε γμτ έχεις την άισθηση ότι όλο το παιχνίδι είναι μια δικαιολογία για να δεις τα γραφικά.και το setting μεσα στην πόλη όσο και να το κάνεις χάνει σε σχεση με το τροπικό περιβάλλον του 1 ακόμα και σε ομορφιά.Αν ισχυει αυτο για το Crysis 2 τοτε θα αρχισω να αναπολω τις μερες του Crysis που εκανε το μπαμ οταν κυκλοφορησε, με διθυραμβικα σχολια για τα καλυτερα και πιο βαρια γραφικα της εποχης...Με το τροπικο περιβαλλον που ανεφερες, ηταν το κατι αλλο...Αν και δεν ειχα την Crytek να θυσιασει την παλια καλη συνταγη για να επιβεβαιωσει τον τιτλο για τα γραφικα της...
angel_f Αύγουστος 17, 2011 #17 Αύγουστος 17, 2011 Στο g2play.net ειναι διαθέσιμο το Crysis 2 με 13 ευρω G2PLAY.NET - BE SMART, PAY LESS
The_Blade Αύγουστος 17, 2011 #18 Αύγουστος 17, 2011 και το keys 4 me ειναι πολυ καλο παιδια. εχει καλες τιμες και πηρα 2 cod black ops απο εκει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.