Jump to content

Φλογισμένο PC

Aris17n

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το pc του αδερφού μου 2400+ default και την κανονικη ψυκτρα και με ανοιχτο το κουτι πιανει κατι 62C στο warcraft και γενικα όλο το κουτί αν και ανοιχτό καει!:'(

Τι μπορεί να φτάει?

τι υπολογιστης ειναι ?

ο επεξεργαστης πιανει 62 ? με τι πρόγραμμα το μέτρησες ?

καιει ολο το κουτι....

κοιτα μηπως προερχεται απο το τροφοδοτικο... .

Το καλοκαιρακι που πλησιαζει ισως?

Σοβαρα τωρα δες αν εχει πατησει καλα η ψυκρα , και βαλε λιγο θερμοαγωγιμη παστα.

Ισως και η μητρικη να λεει ψεματα.Παντως εγω ειχα πιασει και μεγαλυτερες θερμοκρασιες καποια εποχη.

2 ειναι οι πιθανοτητες: ή η ενδειξη θερμοκρασιας της μητρικης σου ειναι λαθος ή εχει φυγει η θερμοαγωγιμη απο τον επεξεργαστη.Τσεκαρε το

burn baby,burn!

κοιτα να βαλεις καλυτερα την ψυκτρα με καμμια κεραμικη θερμοαγωγιμη,και στην τελικη παρε καμμια καινουργια γιατι οι default δεν κανουν και πολυ δουλεια.αν και εγω στην θεση του δεν θα ανησυχουσα απο την στιγμη που δεν θα μου εσβηνε.ο κ$#ος του pc καιγεται,οχι ο δικος μου :p

Φιλε ακουμπα με το χερι σου την ψυκτρα...αν εχει 62 βαθμους Κελσιου θα παθεις εγκαυμα!

Αν ειναι χλιαρη...δεν παταει σωστα!

Πολυ απλα...

Οντως καει πολύ γιατι το έχω δοκιμάσει. Εχω ήδη βάλει Artic Silver 3... αλλα τίποτα.Στους πόσους καιγεται είπαμε?:D

Αρχική απάντηση από LordOfRings

Χμ...

ψιλοχλωμο γιατι εγω εχω δει να δουλευει απροβληματιστα στους 87 βαθμους. Και ηταν σιγουρα καπου εκει γιατι την ψυκτρα απλα ΔΕΝ μπορουσες να την ακουμπησεις.

Εγω παντως δεν πιστευω οτι στους 85 καιγεται οπως λεει η AMD. Απλα θελει να εχει και καποια "καβατζα" σε περιπτωση που καποιος την ακουσει εκει κοντα.

Αρχική απάντηση από LordOfRings [09-06-2004 23:04]

αλλα δεν νομίζω να δουλευει κανεις με πανω απο 65 Βαθμούς full load

Το mbm είναι λίγο ότι ναναι εξού και το cpu laod 0!

post-160-1416070996,6093_thumb.jpg

ενταξει εγω παντως μονιμα να ελεγε πανω απο 60 θα το φοβόμουνα...

σε ενα φίλο μου εκει που του εβαζα την ψύκτρα απο την βιασύνη μου δεν του συνδεσα καλα τον ανεμηστηρα της ψυκτρας η θερμοκρασία ειχε φτασει σε idle 75++ δεν επαθε τπτ ..

με περνει τηλέφωνο και φώναζε...

δεν του ειπα οτι εκανα μ@λκια του ειπα οτι ειχε ξεσυνδεθει ο ανεμηστήρας του κουτιού του και τετοια τρελα(ασχετος ειναι)....

Βασικά παίζει να είναι και mobo. Στη δουλειά είχαμε ενα pc που κόλλαγε. Βάζω το Hmonitor και βλέπω ότι η θερμοκρασία είναι στους 67. Αλλάζουμε mobo (Asus P4P800 και οι δύο) και η θερμοκρασία έπεσε στους 50 βαθμούς κελσίου. (πριν κάνουμε την αλλαγη της mobo, είχαμε προχωρήσει στο λύσιμο και δέσιμο της CPU δις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.