Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

signature.png

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION], [MENTION=5186]GFFermari[/MENTION] και [MENTION=21298]Makam[/MENTION] είναι οι τρεις τυχεροί του παραπάνω.

Παρακαλώ ελέγξτε το mail σας.

EDIT: Παραλίγο να το ξεχάσω (για να συνηθίζουμε στα νέα features)

From A to 'Nauts - A Beginners Guide (v1.1)

signature.png

[MENTION=5632]fumantsu[/MENTION] ο σειριακός σου είναι στο στημ τσατ, όποτε το δοκιμάσεις μάρκαρε το και σαν received...

Παρακαλουνται οι κατοχοι των λογαριασμων

[MENTION=23132]inetus3r[/MENTION]

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

[MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION]

Να τσεκαρουν τα πμ τους και να παρουν τα κλειδακια τους...

Ευχαριστω..

Εnjoy fellows!!

:D

[MENTION=14830]tazerom[/MENTION] Αν δεν δεχτείς την πρόσκληση, δωράκι δεν έχει. ;) Τόση ώρα μέσα-έξω Δεν το βλέπεις που ανάβει; :p

Σας ευχαριστώ πολύ [MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] και [MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION]!

Μου έφυγε βέβαια όλη η τύχη στα δύο giveaways και δεν κέρδισα τίποτα στον διαγωνισμό των Χριστουγέννων αλλά χαλάλι, θα τα διασκεδάσω περισσότερο :p

Mας τα φάγανε τα Awesomenautssss

Νομίζω ότι τα πράγματα πλέον είναι δύσκολα με τον [MENTION=4676]tragikos[/MENTION].

Χθες, μετά την κλήρωση, πρόσεξα ότι έχει και επίσημη αναγνώριση από το SteamGifts. :T:

post-23132-1416077032,8332_thumb.png

Ευχαριστω [MENTION=23132]inetus3r[/MENTION]. Απο βδομαδα κερναω εγω.

[MENTION=5186]GFFermari[/MENTION] στείλτο κατευθείαν στο mail μου. :hehe:

Έχω τις επιφυλάξεις μου αν γίνει κλήρωση, όπως αναφέρω παραπάνω. :giveup:

Εννοώ να μου δώσουν νέο νικητή.

Το ίδιο είναι;

Μόλις πατήσεις request new winner και εξηγήσεις το λόγο, πρέπει το αίτημα να εγκριθεί από κάποιον διαχειριστή. Μόλις εγκριθεί, σου βγαίνει αυτόματα νέος, σα να είχε μόλις τελειώσει η κλήρωση. Εκείνος έχει πάλι 7 μέρες για να λάβει το δώρο και να το μαρκάρει.

Συνήθως μέσα σε μερικές ώρες είτε εγκρίνεται είτε απορρίπτεται το αίτημα (αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα).

Νικητης του Bioshock 2 ------>akisss24(να υποθεσω ο [MENTION=14206]AKISSS[/MENTION]???)

οπως και του HARD RESET---->^^^^^

Εχει σταλει μειλ μετα κλειδακια!!

Have fun!!!

Στο γνωστό μέρος έχω ποστάρει ένα giveaway. Όποιοι είχαν κάνει συνδρομή θα το δουν κανονικά οι άλλοι πρέπει να το ψάξουν... :p

Νικητης του Bioshock 2 ------>akisss24(να υποθεσω ο @AKISSS???)

οπως και του HARD RESET---->^^^^^

Εχει σταλει μειλ μετα κλειδακια!!

Have fun!!!

Eυχαριστω!!:woot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.