Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=10170]swatoner[/MENTION] , [MENTION=22279]acct[/MENTION]

signature.png

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να αγχώνεστε:

1)Για αυτά που δεν μπορούν να αλλάξουν και

2)Για αυτά που αλλάζουν, ιδιαίτερα τα εύκολα!

Υποθέτω ξέρει ότι δεν επειτίθομαι. Σχολιάζω, ρωτάω. Το έχω ξανά θίξει το θέμα. Αν ήθελε τους πόντους απλά ας το έλεγε.

Και όχι βέβαια, το εκτιμώ βαθύτατα και μόνο για τον κόπο του. Και ειδικά το συγκεκριμένο άτομο από τα μπήκε στο group δεν έχει σταματήσει να δίνει παιχνίδια.

Απλά θεωρώ ότι το σκεπτικό είναι κάπως. Μέσα σε τρεις ώρες μόνο giveaway είναι πολύ λίγο. Δεν προλαβαίνει να μπει κανείς.

Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Υποθέτω ξέρει ότι δεν επειτίθομαι. Σχολιάζω, ρωτάω. Το έχω ξανά θίξει το θέμα. Αν ήθελε τους πόντους απλά ας το έλεγε.

Και όχι βέβαια, το εκτιμώ βαθύτατα και μόνο για τον κόπο του. Και ειδικά το συγκεκριμένο άτομο από τα μπήκε στο group δεν έχει σταματήσει να δίνει παιχνίδια.

Απλά θεωρώ ότι το σκεπτικό είναι κάπως. Μέσα σε τρεις ώρες μόνο giveaway είναι πολύ λίγο. Δεν προλαβαίνει να μπει κανείς.

Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Ξέρει, ξέρει...

Το δεύτερο ραλάκι (όχι δεν έχω αντιπροσωπία αυτοκινήτων) πάει στον

[MENTION=22279]acct[/MENTION] ή sardanapal (αυτές οι σχιζοφρενείς καταστάσεις με μπερδεύουν)

Ηθικό δίδαγμα: πέστε κάνα καλό λόγο για να κερδίσετε (γενικώς).

Το δεύτερο ραλάκι (όχι δεν έχω αντιπροσωπία αυτοκινήτων) πάει στον

[MENTION=22279]acct[/MENTION] ή sardanapal (αυτές οι σχιζοφρενείς καταστάσεις με μπερδεύουν)

Ηθικό δίδαγμα: πέστε κάνα καλό λόγο για να κερδίσετε (γενικώς).

Με τις ευχές μου και τις ευχαριστίες μου! Installing!

signature.png

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION] popped my cherry. :o

Ah, well, it was gonna happen sooner or later. Τουλάχιστον είναι φίλος και υπήρχε μία κάποια οικειότητα! :hehe:

signature.png

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Αν έπαιζα στοίχημα στα δωράκια μου υπέρ του ανωτέρου κυρίου, θα είχα γίνει πλούσιος!

Μην απελπίζεστε φίλοι μου, με τη νέα χρονιά μπορεί να αλλάξει το στάνταρ (λέμε τώρα)!

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

Αν έπαιζα στοίχημα στα δωράκια μου υπέρ του ανωτέρου κυρίου, θα είχα γίνει πλούσιος!

Μην απελπίζεστε φίλοι μου, με τη νέα χρονιά μπορεί να αλλάξει το στάνταρ (λέμε τώρα)!

32698815.jpg

Έτσι έτσι, θολώνετε τα νερά για να μην φαίνονται οι πραγματικοί @φάρδοι... :p

Ασε ρε παρεξηγημένο νιάτο...

Σε λίγο θα μας πείς οτι είσαι και γκαντέμης και δε κερδίζεις κ τίποτα...

Το να είσαι έστω στην 5άδα δεν είναι γκαντεμιά. Γκαντεμιά είναι να είσαι στην 5άδα των τελευταίων

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.