Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Σε ευχαριστω πολυ!!! Εχω ακουσει οτι ειναι απο τα καλυτερα games. Να σε καλα!!! :happy2:

Kαλά έχεις ακούσει. Πριν παίξω το 2 είχα τερματίσει το ένα και σκεφτόμουν "Είναι πολύ δύσκολο να έχουν βελτιώσει κάτι τόσο καλό..." Χαίρομαι που έπεσα τόσο έξω.:yes2:

Ρε παίδες έτυχε να πέσει ένα link στα χέρια μου και θέλω να δω κατά πόσο είναι μούφα (πολύ μεγάλη πιθανότητα, αλλά αν δεν δοκιμάσεις δε μαθαίνεις). Έχω λοιπόν το παρακάτω referral link:

link removed

Στο οποίο αν λέει συμπληρώσω κάποια clicks παίρνω δωρεάν παιχνίδια. Αν ισχύει (δύσκολο), τότε μπορούμε να ανταλλάσσουμε clicks :p

edit: wow είστε γρήγοροι, ήδη στα 3 clicks!

Fake είναι το δοκίμασα και εγώ χθες είχα μαζέψει 18 πόντους σε λέει να συνδεθείς σε άλλη σελίδα να πληρώσεις και βλακείες

signature.png

Με 1 (ένα) ολόκληρο ευρώ γίνεσαι στρατηγός στον Ατμό, ενώ άλλοι χρειάζονται τριάντα χρόνια θητεία!

Και μετά τις τελευταίες κρίσεις του Γ.Ε.Σ., πήρε προαγωγή σε στρατηγό ο [MENTION=22940]gussgr[/MENTION]c.

Τα γραφειοκρατικά έχουν ήδη σταλεί.

Ευχαριστώ για την προαγωγή Makam. Ευτυχώς που βγήκε και ο tragikos απο το giveaway και μας άφησε περιθώρια! :crazy_pilot:

p.s. Τραγικέ έσυ είχες πει οτι κρατάς στατιστικά για τις νίκες του group?.. Νομίζω θα αρχίσει να γράφεται και το δικο μου όνομα δίπλα σου

p.s. Τραγικέ έσυ είχες πει οτι κρατάς στατιστικά για τις νίκες του group?.. Νομίζω θα αρχίσει να γράφεται και το δικο μου όνομα δίπλα σου

Μιλάμε πάντα για τις νίκες εντός group και πίστεψε με θα είμαι στους τελευταίους :p

Όποιος νύχτα περπατεί...

signature.png

Ευχαριστώ. Μια ερώτηση μόνο... είναι η beta; Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι πρόσφατο (ravaged beta whitelisted?), δυστυχώς δεν μπορείς να το βάλεις για χάρισμα. Αν σου περίσσεψε από την προώθηση της alienware, απλά δώσ' το σε κάποιον χύμα.

Edit: Tώρα που τελείωσα με δουλειά, έριξα μια σύντομη ματιά στο λογαριασμό σου. Πέρα από τα διπλοκερδισμένα παιχνίδια που έχεις κρατήσει, και ΟΛΑ τα υπόλοιπα δωρισμένα παιχνίδια τα έχεις κερδίσει από κάποιον άλλο! Έλεος.

Ευχαριστώ. Μια ερώτηση μόνο... είναι η beta; Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι πρόσφατο (ravaged beta whitelisted?), δυστυχώς δεν μπορείς να το βάλεις για χάρισμα. Αν σου περίσσεψε από την προώθηση της alienware, απλά δώσ' το σε κάποιον χύμα.

Edit: Tώρα που τελείωσα με δουλειά, έριξα μια σύντομη ματιά στο λογαριασμό σου. Πέρα από τα διπλοκερδισμένα παιχνίδια που έχεις κρατήσει, και ΟΛΑ τα υπόλοιπα δωρισμένα παιχνίδια τα έχεις κερδίσει από κάποιον άλλο! Έλεος.

Αυτό για τη beta δεν το ξέρω, την κατεβάζω για να μη δημιουργήσω πρόβλημα.

Ξέρω και μια παροιμία με κάποιον που του χαρίζανε ένα γάιδαρο.

Αν βρεις χρόνο ανάμεσα στα χαρίσματα των γαϊδάρων, ρίξε μια ματιά σ' αυτό:

FAQ/Rules and Guidelines

Όταν συναινείς να τηρείς μια σειρά κανόνων ως μέλος μιας ομάδας, είναι χρήσιμο να τους ξέρεις. Ενδεικτικά:

Don't enter for games you already own.

Don't trade, sell, resubmit, or give away games you win.

Winnings must be redeemed on the winning account.

The submitter and winner(s) of the giveaway have seven (7) days to complete the gifting process. This includes the activation of the gift on the Steam account of the winner.

Do not submit guest passes, beta keys (Dota 2 and CS:GO giftable copies whitelisted), or in-game items from games such as TF2.

You must redeem the game on the account you entered with, and may not trade it to others.

Εγώ με γάιδαρο ξέρω άλλη παροιμία. Αφού είσαι τόσο γενναιόδωρος, RANDOM.ORG - True Random Number Service. Το να μπαίνεις σε κληρώσεις για παιχνίδια που έχεις ήδη και να χαρίζεις παιχνίδια που έχεις κερδίσει λέγεται κηδεία με ξένα κόλυβα, για να μη στο πω αλλιώς.

Είμαι περίεργος να ξέρω τι γνώμη θα είχες για έναν πρώην συλλαμπίτη ο οποίος έφαγε πρόσφατα πέρμαμπαν, ο οποίος συστηματικά τσίμπαγε το χαριζόμενο hardware από σχετική συζήτηση και το "χάριζε" με τη σειρά του. Γενναιόδωρο παλληκάρι κι αυτός.

Ευχαριστώ για την διαπίστωση

Ξέρω και μια παροιμία με κάποιον που του χαρίζανε ένα γάιδαρο.

Λυπάμαι αλλά δε μου αφήνεις άλλη επιλογή από το να σε βγάλω από το group.

Στο group μπορεί να δείχνουμε μία ανοχή στους κανόνες του SteamGifts (βλέπε παλιότερα τα Bundle Keys που πλέον όμως είναι αποδεκτά), αλλά πραγματικά ενοχλούμαι από άτομα που μπαίνουν σε giveaways παιχνιδιών τα οποία δεν σκοπεύουν να παίξουν ποτέ και ακόμα περισσότερο τα κάνουν regift για να ανεβάσουν το contributor value τους. Ακόμα και αν αυτά τα giveaways απευθύνονται στο group μας. Και απ' ότι είδα και εγώ στο προφίλ σου (μετά την παρατήρηση του [MENTION=22279]acct[/MENTION]), δεν το έχεις κάνει μόνο μία φορά αλλά συστηματικά! Συγκεκριμένα για τα:

- Reign: Conflict of Nations x2

- Space Empires V

- Guns of Icarus x2

- Ravaged

- Train Simulator 2013

- Anno 2070 - The Nordamark Complete Package

Μπήκες ακόμα και σε giveaway για DLC του οποίου το main game δεν είχες καν!

Επίσης δεν έχεις ενεργοποιήσει ακόμα το Clones, παρόλο που έχουν περάσει 3 εβδομάδες, οπότε θεωρώ ότι το έδωσες αλλού.

Απαράδεκτο! Έχεις κάνει τουλάχιστον 3 διαφορετικού είδους "παραπτώματα" (για να το πω κόσμια)

Δεν χρειάζεται να σου πω ότι έγινες report στο SteamGifts αλλά και στο κατάλληλο group.

Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους labίτες που τους εξαπάτησα δωρίζοντας ότι είχα κερδίσει από το steamgifts και δεν ήθελα να το κρατήσω. Είχα την εσφαλμένη ιδέα να δημιουργηθεί εδώ στο lab ένα σύστημα όπου ότι κερδίζουμε και δεν μας αρέσει να το δωρίζουμε, έτσι ώστε να το κερδίζσει κάποιος "δικός μας" και όχι κάποιος τυχαίος στο νετ.

Απότι βλέπω ο "φίλος" [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε, απαγορεύοντάς μου να μπαίνω στο steamgifts@thelab και με έκανε report στο steamgifts. Δεν θα παραπονεθώ.

Περιμένω όμως να πράξει ομοίως και στον ίδιο, μιας και έδωσε σε PRIVATE giveaways το Metro 2033 (το κέρδισε πριν 2 μήνες και το έδωσε πριν 2 εβδομάδες) και στο

FlatOut: Ultimate Carnage (το οποίο κέρδισε 1 χρόνο πριν και το έδωσε πριν 1 βδομάδα).

Λοιπόν "φίλε" [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] , περιμένω να αποβληθείς μόνος σου από το group του thelab, καθώς και να κάνεις report τον εαυτό σου στο steamgifts.

Ντόμπρα και σταράτα.

Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους labίτες που τους εξαπάτησα δωρίζοντας ότι είχα κερδίσει από το steamgifts και δεν ήθελα να το κρατήσω. Είχα την εσφαλμένη ιδέα να δημιουργηθεί εδώ στο lab ένα σύστημα όπου ότι κερδίζουμε και δεν μας αρέσει να το δωρίζουμε, έτσι ώστε να το κερδίζσει κάποιος "δικός μας" και όχι κάποιος τυχαίος στο νετ.

Απότι βλέπω ο "φίλος" [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε, απαγορεύοντάς μου να μπαίνω στο steamgifts@thelab και με έκανε report στο steamgifts. Δεν θα παραπονεθώ.

Περιμένω όμως να πράξει ομοίως και στον ίδιο, μιας και έδωσε σε PRIVATE giveaways το Metro 2033 (το κέρδισε πριν 2 μήνες και το έδωσε πριν 2 εβδομάδες) και στο

FlatOut: Ultimate Carnage (το οποίο κέρδισε 1 χρόνο πριν και το έδωσε πριν 1 βδομάδα).

Λοιπόν "φίλε" [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] , περιμένω να αποβληθείς μόνος σου από το group του thelab, καθώς και να κάνεις report τον εαυτό σου στο steamgifts.

Ντόμπρα και σταράτα.

Καταρχάς σε τιμά η απολογία, που τη θεωρώ ειλικρινή, και -προσωπικά τουλάχιστον- την εκτιμώ, παρά το γεγονός το τελευταίο διάστημα μόνο τέτοιες ακούω από όσους παραβαίνουν κανόνες.

Η διαφορά με τον Τραγικό είναι ότι εκείνος έχει εγκαταστήσει τα παιχνίδια που κέρδισε στο λογαριασμό του και δωρίζει άλλα. Μπορεί κι εκείνος να τα πήρε τσάμπα. Δεν το ξέρω, δεν με ενδιαφέρει. Τουλάχιστον δεν δίνει τα ίδια που κέρδισε, κάτι που αντίκειται στους κανόνες. Όμοια, δεν έμπαινε σε κληρώσεις για παιχνίδια που ήδη είχε ξανακερδίσει.

Καλή συνέχεια.

Καταρχάς σε τιμά η απολογία, που τη θεωρώ ειλικρινή, και -προσωπικά τουλάχιστον- την εκτιμώ, παρά το γεγονός το τελευταίο διάστημα μόνο τέτοιες ακούω από όσους παραβαίνουν κανόνες.

Η διαφορά με τον Τραγικό είναι ότι εκείνος έχει εγκαταστήσει τα παιχνίδια που κέρδισε στο λογαριασμό του και δωρίζει άλλα. Μπορεί κι εκείνος να τα πήρε τσάμπα. Δεν το ξέρω, δεν με ενδιαφέρει. Τουλάχιστον δεν δίνει τα ίδια που κέρδισε, κάτι που αντίκειται στους κανόνες. Όμοια, δεν έμπαινε σε κληρώσεις για παιχνίδια που ήδη είχε ξανακερδίσει.

Καλή συνέχεια.

Το παίζεις χαζός?

Ίσως παρεξηγησα την ειλικρίνεια της μεταμέλειάς σου. Αλλά κι εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάποια πράγματα, γι αυτό θα στα πω με τρόπο που αντιστοιχεί στο επίπεδο της νοημοσύνης σου:

Αν κερδίσεις ένα παιχνίδι στο steamgifts, οφείλεις να το εγκαταστήσεις στο λογαριασμό σου μέσα σε 7 μέρες. Αν δεν το κάνεις, παραβαίνεις τους κανόνες.

Αν το εγκαταστήσεις στο λογαριασμό σου και θέλεις να δωρίσεις ένα επιπλέον αντίγραφο, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αν το επιπλέον αντίγραφο το βρεις μπαίνοντας σε κλήρωση για το παιχνίδι που κέρδισες, υπάρχει πρόβλημα, γιατί δεν επιτρέπεται να συμμετέχεις σε κληρώσεις για παιχνίδια που ήδη έχεις (και οφείλεις να έχεις εγκαταστήσει).

Ο Τραγικός έχει εγκατεστημένα και τα 2 παιχνίδια που προανέφερες στο λογαριασμό του και δωρίζει επιπλέον αντίγραφα:

Steam Community :: tragikos :: Games

Πιο απλά δεν δύναμαι.

Στο καλό και να μας γράφεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.