Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Ευχαριστώ! :upside: Το Portal2 που κερδισα απο τον GFFermari τελευταια παντως το τερματισα και με εβαλε στο τρυπακι και ξανατερματισα και το πρωτο.. Λιγο παραπανω χρονο να ειχαμε που λεει και ο tazerom

Ένας λόγος που κρατάω ιστορικό των giveaways του group είναι για να βγάλω κάποια στιγμή τον πιο τυχερό του group και είμαι σίγουρος ότι δεν θα είμαι εγώ :p

Ένας είναι ο τρόπος να είσαι σίγουρος: Χάνεις επίτηδες, παραδέξου το!

signature.png

Μπράβο στα παληκάρια, όλοι το έχετε;

Αν λήξει χωρίς συμμετοχές τι γίνεται, κερδίζω τίποτα ή ανατινάζεται κάτι;

το δίνεις σε εμένα για να μην πάθεις τπτ:man_in_love:

Επειδή έτυχε να έχω pm για πρόσκληση στο group, να θυμίσω τι είχα γράψει τότε:

Αρχικά λοιπόν πρέπει να συμφωνήσουμε και να ορίσουμε κάποιους κανόνες λειτουργίας και όρους συμμετοχής. Η πρώτη μου σκέψη δικαίωμα συμμετοχής να έχουν τα ενεργά μέλη του Λάμπη αλλά και άτομα που είχαν (ή θα έχουν) ενεργή παρουσία σε αυτό το θέμα. Δεν θα είναι προαπαιτούμενο να έχει κάνει κάποιος giveaway, ούτε να κάνει αρκεί να είναι ενεργό μέλος. Άτομα που εμφανίζονται από το πουθενά με στόχο να μπουν στο group αποκλείονται. Νομίζω ότι όλοι μας έχουμε μια εικόνα στο μυαλό μας για τα άτομα που θα θέλαμε να έχουν δυνατότητα να κερδίσουν έναν διαγωνισμό μας. Αν έχετε άλλες προτάσεις πείτε το ώστε να συντάξουμε ένα κείμενο που θα μπει στην περιγραφή του group. Όποιος θέλει να μπει στο group θα το λέει σε αυτό το θέμα και δεν θα στέλνει friend request στους admins.

Και ο αστρολάβος είχε γράψει το εξής

Λέω πρώτα να ορίσουμε κριτήρια εισόδου και μετά.

Θα έλεγα 100 μηνύματα και 6 μήνες στο φόρουμ.

Θεωρείτε ότι κάποιος που προσπαθεί αν συμπληρώσει τα 100 μηνύματα απλά για να μπει στο group αξίζει να μπει;

Οπότε χωρίς να τον κατονομάσω (δίνοντας του έτσι μία δεύτερη ευκαιρία να γίνει πραγματικά ενεργός χρήστης), νομίζω ότι αν και άλλοι κάνουν like το μήνυμα του αστρολάβου θα έχει πάρει την απάντηση του αυτός που επικοινώνησε μαζί μου :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.