Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Παίδες, απλά να επισημάνω ότι έχει πέσει πολλή γκρίνια για τα shadowgrounds από το summerseal. Ήδη έχει αφαιρεθεί ένας γύρος από giveaways και συζητιέται ότι μπορεί να αφαιρεθούν και τα υπόλοιπα αναδρομικά. Ίσως μάλιστα προστεθούν στη λίστα με τα exploited keys.

Επειδή δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση, έχω κάνει ένα support ticket και περιμένω να δω τι θα γίνει, αλλά ίσως να θέλετε να περιμένετε να ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση πριν κάνετε άλλα giveaways.

Λογικο να συμβαινει κατι τετοιο αλλα τι να τα κανουμε τα κλειδια εμεις που το χουμε ηδη.

Εκτος αυτου, τα giveaways των Shadowgrounds εχουν κοσμο (ακομα). Πανω απο 150-200 ατομα δηλωνουν συμμετοχη.

Να ρωτήσω κάτι για να δω αν εγώ είμαι ο περίεργος. Καταλαβαίνω να βαριέστε τώρα με τα πολλά giveaways να σχολιάζετε ή να ευχαριστείτε όσους δίνουν κάτι. Τα giveaways του group όμως δεν είναι πολλά και στην τελική είναι άπο άτομα που σχετίζονται κάπως μαζί σας. Τόσο δύσκολο/χρονοβόρο/βαρετό είναι να γράψετε και κάτι;

Χτυπάει άσχημα να βλέπεις giveaways με λιγότερα σχόλια από συμμετοχές. :look:

Εϊδα ότι κάποιοι (ονόματα δε λέμε) έχετε χρησιμοποιήσει android app για το steamgifts.

Παίζουν αυτά τα δύο:

SteamGifts for Android & iPhone [Android 1.7, iOS 1.2.5]

SteamGifts for Android

Google Play links:

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.nessuno.steamgifts

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.denhox.steamgifts

Διαβάζοντας τα σχόλια στο play φαίνονται σχετικά όμοια, εγώ τείνω προς το 2ο για το γκρι backround που μου τρώει λιγότερη μπαταρία στην AMOLED. Για κάποιο λόγο το forum topic του είναι κλειδωμένο. Ξέρει κανείς εάν συνεχίζει ακόμα να υποστηρίζεται?

Και με το browser δουλεύει το SG, αλλά πολύ scroll/click ρε παιδάκι μου :)

Το δεύτερο είχε πρόσφατα update και σίγουρα παίζει με τα νέα contributor giveaways κτλ. Έχει και φίλτρα και είναι βολικό. Αρνητικό όμως είναι ότι δεν μπορείς να σχολιάσεις, οπότε το έχω μόνο για να δω αν βγήκε κάτι καλό.

Το πρώτο έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω την τελευταία φορά μπορούσες να σχολιάσεις κιόλας και αν έχει κάνει update και μετά την προσθήκη των contributor giveaways θα είναι καλά. Έχει κάπως χειρότερο interface από το άλλο και απ' όσο θυμάμαι δεν είχε να φιλτράρεις group giveaways κτλ.

Λογικο να συμβαινει κατι τετοιο αλλα τι να τα κανουμε τα κλειδια εμεις που το χουμε ηδη.

Εκτος αυτου, τα giveaways των Shadowgrounds εχουν κοσμο (ακομα). Πανω απο 150-200 ατομα δηλωνουν συμμετοχη.

Το δώρο σου θα το δεχτείς; Η περιμένεις να σε φάει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.