Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Κανε μου invite με αυτον που ειπα, τον gussgrc. Ο αλλος ειναι σχεδον ανενεργος, νομιζω το εχω ξαναπει οτι τον εχω στο pc του αδερφου μου, και του σφυριζω κανα giveaway που και που.. Δεν με ενδιαφερει ομως ουτε πολυπαιζει, ουτε μελος στο forum ειναι, ας κοψει το λαιμο του :)

Πρώτα θα βγει ο gussgr από όλα τα giveaways του group (και το giveaway μου του L.A. Noire) και έπειτα θα γίνει invite o gussgrc. :)

[MENTION=22940]gussgr[/MENTION]

Μάλλον ο υποφαινόμενος!

Σωστά, αλλά όπως είπαμε αυτό θα ισχύσει από εδώ και πέρα.

Aν μπορει καποιος υπευθυνος του group να στειλει ενα invite?

Θα βάλω έξτρα κανόνα να είστε και στο group του TheLab.gr Official για να γίνετε invite. Οπότε μπες και εκεί που είναι public.

Ένα invite και εδώ αν παίζει: Steam Community :: ID :: aEnima

Έγινες από τον astrolabo

omg μετά από 1800 entries το πρώτο win!! :jump1: ευχαριστώ!

επίσης, invite στο group και από δώ? Steam Community :: ID :: JaguarOne

Sent

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] μπηκα στο official group.Διαβασα και τους κανονες του SG group χρειαζεται κατι αλλο να κανω?

signature.png

Επίσης Steam key for Trine 2 Discount Coupon 75%, για όποιον ενδιαφέρεται με μήνυμα, αφού δεν γίνεται μέσω Steam Gifts.

Και τα δύο από την "Καλοκαιρινή Φώκια" ([MENTION=4676]tragikos[/MENTION] ευχαριστώ).

[MENTION=21298]Makam[/MENTION] το κουπονι εχει καποιο χρονικο οριο για να αγορασεις το παιχνιδι?

[MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION]

Δεν αναφέρει τίποτα το μήνυμά τους.

Ίσως για όσο κρατούν οι εκπτώσεις, ίσως πάλι και όχι.

Δεν αναφέρει τίποτα το μήνυμά τους.

Ίσως για όσο κρατούν οι εκπτώσεις, ίσως πάλι και όχι.

Αν δεν το εχεις δωσει πουθενα θα το θελα μια και μου βγηκε χτες η μπαναγια να προσπαθω στο summersales και μετα από 4 rounds δεν καταφερα να κερδισω κατι..

Επαιξα 4 φορες τις 10 'χεριες' στο slot machine που ειχαν.

Σε ευχαριστω πολυ [MENTION=21298]Makam[/MENTION].Τσεκαρα και το κουπονι και ληγει το γεναρη του 13 αλλα μου αρκει μεχρι το τελος των summer sales μπας και κατσει καμια τρελη ευκαιρια!!

Εννοούσες summer seal και όχι summer sales, γι'αυτό δεν κατάλαβα.

Χαίρομαι που βοήθησα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.