Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Πρέπει να έχουμε βάλει χρήματα για να πάρουμε μέρος στις κληρώσεις;

Για να συμμετάσχεις σε όσες έχουν την ένδειξη 'contributor' πρέπει να έχεις δωρίσει παιχνίδια συνολικής αξίας τουλάχιστον ίσης με το ποσό που γράφει δίπλα. Σε όσες δεν μπορείς να μπεις, το 'contributor' θα φαίνεται κόκκινο.

Για τις υπόλοιπες κληρώσεις, εφόσον έχεις κάνει κανονικά login με το steam account σου, μπορείς να συμμετάσχεις χωρίς περιορισμούς. Εάν είσαι μέλος σε groups που διοργανώνουν κληρώσεις μόνο για τα μέλη τους, τις βλέπεις κανονικά μαζί με τις υπόλοιπες, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι επιπλέον.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

[MENTION=22279]acct[/MENTION]

Ειχα δοκιμασει πριν λιγους μηνες να συνδεθω μεσω του steam account μου αλλα μου εβγαζε ένα error. Μηπως χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο ποσο που να εχεις δωσει για παιχνιδια για να σου δωσει προσβαση στο steam gifts??

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

[MENTION=22279]acct[/MENTION]

Μηπως χρειαζεται καποιο συγκεκριμενο ποσο που να εχεις δωσει για παιχνιδια για να σου δωσει προσβαση στο steam gifts??

Για να μπορείς να εγγραφείς αρχικά, πρέπει τα παιχνίδια που διαθέτεις στο Steam να έχουν συνολική αξία $100, ώστε να μην μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις dummy accounts με μικρή αξία. Όμως, υπολογίζεται η ονομαστική αξία των παιχνιδιών κι όχι το ποσό που ξόδεψες. Αν υποθέσουμε ότι αγοράζεις μόνο σε προσφορές -75%, είσαι καλυμμένος με ~€25.

We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating.
3/967 :crazy_pilot: 0.31%

Μόλις το εκανα

5/1,069 0.467%:p

πλεον με τα contributor ειναι ευκολοτερο

Άντε να βρεθούν 1-2 με Deus Ex μην πάει χαμένο το giveaway :)

(θέλει τουλάχιστον 2 για να μετρήσει contributor)

Ακόμα και να μην το έχετε, είναι -75% τώρα...

Danke.

Τραγικέ, όξω από το giveaway:p

thnx..αν μπει ο tragikos πειτε να κανω remove..:p
BAN TON TRAGIKOS.
TRAGIKOS 666
αν κερδισει ο τραγικος, η διαδικασια θα επαναληφθει....ξεχασα να το θεσω στο terms & conditions.... :p

you-jelly.jpg

Μην ανησυχείτε όμως, τα έχω και τα δύο :p

Και για σπάσιμο:

mYqRC.png

Ταπιτατούμ!

0C8jk.png

:crazy_pilot:

Fact 1.

O tragikos ειναι ο goatse τυπος .

Fact 2.

O tragikos δεν εκανε join σε giveaway και κερδισε.

Fact 3.

Ο tragikos δινει 5ευρω στο περιπτερο και του δινουν ρεστα απο 50ευρω.

αυτος ποιος ειναι?

Profile of flopbury

Steam Community :: ID :: Flopbury

Leech στο giveaway μου?:shout:

Ναι δυστυχώς αυτό το θέμα έχουν τα ανοιχτά group. Οι leechers μυρίζονται δώρα και μπαίνουν παντού. Ο συγκεκριμένος έχει και ελάχιστα "επί πληρωμή" παιχνίδια. Κρίμα...

Είναι και ένας λόγος που εγώ έκανα private ως τώρα για το TheLab, για να είμαι σίγουρος ότι έμπαιναν μόνο άτομα που διάβαζαν αυτό το θέμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.