Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...
Ε δεν παιζεσαι ρε συ....:p

ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΙΑ!!!

αυτός τα δίνει νομίζω

Το αυτό ^ :p

ερώτηση....έχω 2 games μέσω steam που δε τα χρειάζομαι....μπορώ να τα δώσω μέσω steamgifts?

Είναι στην λίστα των παιχνιδιών σου; Αν ναι, τότε δεν μπορείς να τα δώσεις, πρέπει να τα έχεις στο inventory σου σαν gifts ή να έχεις keys redeemable στο Steam.

Όχι. Απλά από κάποιους εκτιμάται και αν το δεις μακροπρόθεσμα αυτοί που δέχονται τα thanks μπορεί να φτιάξουν και άλλα giveaways. Ίσως το πιο άμεσο αντίκτυπο των thanks είναι σε group giveaways που ζητάνε να κάνεις thanks, αλλιώς μπορεί και να μην σου δώσουν το δώρο αν κερδίσεις ή να σε διώξουν από το group. Σε ένα group μάλιστα δεν μπορείς να μπεις αν τα μηνύματα σου δεν είναι περισσότερα από τις συμμετοχές σου. ;)

Κοιτώντας τα email μου, φαίνεται πως αυτά τα κλειδιά δεν τα 'χω χρησιμοποιήσει.

signature.png

signature.png

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] και [MENTION=14830]tazerom[/MENTION] congrats! Για δείτε τα email σας, μην ξεχάσετε να μαρκάρετε στο steamgifts ότι έγινε received :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.