Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

[MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION] Δεν είναι ότι δε σε θέλουμε, αλλά έχουμε μια διαδικασία με την οποία κάποιος γίνεται μέλος.

Πρώτο ποστ είναι. Διάβασε και οργανώσου.

Είχα μπερδευτεί με συγχωρείτε

Το πρώτο, δεν έχω νομίζω

Το προφίλ μου είναι αυτό Steam Community :: eptanisioz_GR -)|(-

Ευχαριστώ

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Μπράβο στον TaZerom!!

περιμένω το mail σου σε pm ή κάνε με add στο steam οτι θές

Λογικα σου εμφανίζει το mail του εκει που σου λεει ποιος κέρδισε.

Πήγαινε στα created giveaways και πατα send gift, θα σου εμφανισει ποιος κερδισε και το mail του. ;)

Μπράβο στον TaZerom!!

περιμένω το mail σου σε pm ή κάνε με add στο steam οτι θές

Αν επιλέξεις send gift από το manage your giveaways, σου δείχνει και το email του νικητή.

Mobile

Ναι το βρήκα οπότε το έστειλα!Ευχαριστώ για την βοήθεια!

μου είπε η κατάσταση θα αλλάξει μόλις το εξαργυρώσει!

για να πάρω και το feedback Μου

Οπότε δεν μένει να κάνω κάτι άλλο έτσι;

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και από εμένα με ένα giveaway για τους φίλους στο TheLab.gr Official Steam group!

signature.png

Θα στείλω link ενεργοποίησης στο νικητή.

Καλή επιτυχία!

Καλησπέρα έχω πλέον Points πως μπορώ να πάρω Invite και που μπορώ να τα δώσω τα 50 points;

Το αρχικό post γράφτηκε όταν ακόμα το SteamGifts ήταν κλειστό στο ευρύ κοινό. Πλέον δεν υπάρχουν invites τα οποία να αγοράζεις με points. Ξόδεψε κανονικά τα points σου σε giveaways.

Το αρχικό post γράφτηκε όταν ακόμα το SteamGifts ήταν κλειστό στο ευρύ κοινό. Πλέον δεν υπάρχουν invites τα οποία να αγοράζεις με points. Ξόδεψε κανονικά τα points σου σε giveaways.

Ωραία ήδη σχεδόν τα εδωσα όλα σε giveaways

αν δεν κερδίσω τα ξαναπαίρνω πίσω τα points ή χάνονται;

επίσης αν κάνω ενα public giveaway θα μαζέψω εγω τους πόντους που θα δώσουν όσοι συμμετάσχουν;

Ωραία ήδη σχεδόν τα εδωσα όλα σε giveaways

αν δεν κερδίσω τα ξαναπαίρνω πίσω τα points ή χάνονται;

επίσης αν κάνω ενα public giveaway θα μαζέψω εγω τους πόντους που θα δώσουν όσοι συμμετάσχουν;

Κάθε φορά που γίνεται από οποιονδήποτε public giveaway αναπληρώνονται οι πόντοι σου. Πρακτικά γεμίζουν κάθε μέρα, οπότε ξόδευε άφοβα σε παιχνίδια που θέλεις. Αν βρεις χρόνο διάβασε και το FAQ που εξηγεί τη διαδικασία, ειδικά όσον αφορά στους κανονισμούς.

Κάθε φορά που γίνεται από οποιονδήποτε public giveaway αναπληρώνονται οι πόντοι σου. Πρακτικά γεμίζουν κάθε μέρα, οπότε ξόδευε άφοβα σε παιχνίδια που θέλεις. Αν βρεις χρόνο διάβασε και το FAQ που εξηγεί τη διαδικασία, ειδικά όσον αφορά στους κανονισμούς.

Δεν είχα ασχολήθεί ποτέ ξανα με steam και γενικα με online κοινοτητα οπότε μου φαίνοντε όλα κάπως τόσο μαζεμένα αλλα βρησκω σιγα σιγά και με την βοήθεια πολλών παίδιών απο εδώ που τους ευχαριστώ!

Distributor γίνομαι αν φτιάξω και εγώ Public giveaway;

Δεν είχα ασχολήθεί ποτέ ξανα με steam και γενικα με online κοινοτητα οπότε μου φαίνοντε όλα κάπως τόσο μαζεμένα αλλα βρησκω σιγα σιγά και με την βοήθεια πολλών παίδιών απο εδώ που τους ευχαριστώ!

Distributor γίνομαι αν φτιάξω και εγώ Public giveaway;

Contributor γίνεσαι αν ολοκληρώσεις οποιοδήποτε giveaway (με κάποιους περιορισμους, πχ τουλάχιστον 2 συμμετέχοντες).

Distributor γίνεσαι αν πουλάς κόκα :)

Contributor γίνεσαι αν ολοκληρώσεις οποιοδήποτε giveaway (με κάποιους περιορισμους, πχ τουλάχιστον 2 συμμετέχοντες).

Distributor γίνεσαι αν πουλάς κόκα :)

Πέθανα στο γέλιο δεν το πρόσεξα καν!!δεν ξερω πως το είχα σημειωσει ετσι μεσα στο μυαλό μου!χαχαχα!

ναι είδα πως απο την στιγμή που εχω κάνει κάποιο δώρο μπορώ εως το διπλάσιο της αξίας του δώρου να βάλω ''περιορισμό''πάντως όποιος και αν το ξεκίνησε αυτό είναι πάρα πολύ καλή κίνηση!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.