Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά μπήκα με το account μου στο steamgifts και με έβαλε(δεν το περίμενα) έχω το δικαίωμα να ζητήσω ένα invite για την ομάδα του λάμπη?

Είμαι και στο public group.

Steam id: Mitsos1851

Εχω κανει 3 reroll στα Χριστουγεννιατικα giveaways και ενω τα δυο τα λυσαμε και σχετικα γρηγορα(σε 2 μερες) το τριτο κοντευουν 10 μερες σχεδον και ακομα τιποτα...

Η που ακομα γινεται πανικος και τρεχουν η που εχουν χ3στει στους κουραμπιεδες και με γραφουν....

zbutsam.jpg

[MENTION=134]kom[/MENTION] στάλθηκε mail για το Gemini Rue

3/4 games του kom, τωρα ξερω ποιον θα βαλω του χρονου να μου κανει ποδαρικο :clap:

καλημέρα θέλω να φτιαξω ενα giveaway πρέπει να πάρω κάποιο game ως δώρο ή μπορώ απο τα υπάρχοντά στο λογαριασμό μου;

Αν πάρω κάποιο λογικά πρέπει να το πάρω ως gift να φανταστώ;

επίσης θέλω να το κάνω giveaway μόνο στο the lab και όχι public κυρίως για να μην κάνω καμία πατάτα τουλάχιστον όποις το κερδίσει απο εδώ θα μπορέσει να με βοηθήσει πως να το στείλω χωρίς θέματα και να έχω και feedback

Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει είτε εδώ είτε Pm :daisy:

το αγοραζεις απο steam σας δωρο η το περνεις απο αλλο site οπως Kinguin - Bid, Download and Play που ειναι και φθηνοτερα συνηθως και δινεις το cdkey σε οποιον κερδισει το giveaway.

οταν φτιαχνεις το giveaway μπορεις να βαλεις στο who can enter invite only και να δωσεις απλα το Link εδω αλλιως διαλεγεις steam group the lab official νομιζω το ιδιο πρεπει να ναι..

το αγοραζεις απο steam σας δωρο η το περνεις απο αλλο site οπως Kinguin - Bid, Download and Play που ειναι και φθηνοτερα συνηθως και δινεις το cdkey σε οποιον κερδισει το giveaway.

οταν φτιαχνεις το giveaway μπορεις να βαλεις στο who can enter invite only και να δωσεις απλα το Link εδω αλλιως διαλεγεις steam group the lab official νομιζω το ιδιο πρεπει να ναι..

Πολύ ωραία ψάχνω αλλα δεν μου εχει κάποιο να επιλέξω στο who can enter μου το αφηνει κενο σαν να μην ειμαι σε καποιο group

αν και απ οσο θυμάμε είμουν μέλος

βασικά ειδα την δευτερη επιλογη invite only Οπότε αν το κάνω έτσι μοιράζομαι την σελίδα εδώ και δεν μπορεί να την δει άλλος σωστά;

Αντε το φτιάχνω να δούμε!!!!

ενω το εφτιαξα μου έβγαλε επιλογη να βάλω friends αλλα δεν είχα κανενα αν το κάνω έτσι σίγουρα θα μπορώ να το στέιλω μόνο εδώ;

Μήπως δεν είμαι μέλος στο group;

Μήπως να διαλέξω αυτό κατά την αγορά;Αποθήκευση του δώρου στα αντικείμενά μου για αποστολή αργότεραΤο δώρο σας θα μείνει στο λογαριασμό σας, για να το στείλετε ή να το ανταλλάξετε αργότερα. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα δώρα σας από το Steam ή από τα αντικείμενα Steam στο προφίλ σας.

[MENTION=29826]reinko24[/MENTION]

Καλή αρχή! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν μπορείς να κληρώσεις παιχνίδια μέσα από τη Steam Library. Πρέπει να είναι καινούρια και αχρησιμοποίητα. Οπότε, όπως είπε κι ο overclocked, είτε αγοράζεις από Steam είτε από άλλο μαγαζί που δίνει Steam keys. Πολύ προσοχή αν κάνεις ανταλλαγές με άλλους για κλειδιά, γιατί:

α. δεν ξέρεις αν δουλεύουν μέχρι να τα δοκιμάσεις. Αν τα δοκιμάσεις στο δικό σου λογαριασμό, δεν μπορείς να τα κληρώσεις. Αν δεν τα δοκιμάσεις, χαρίζεις ένα κλειδί που ενδέχεται να μη δουλεύει. Οπότε, γενικά είναι ριψοκίνδυνο.

β. τελευταία έχουν ακυρωθεί πολλά κλειδιά (ειδικά από Humble) που είχαν αγοραστεί με κλεμμένες πιστωτικές ή ο αγοραστής ακύρωσε την αγορά του μετά που είχε ανταλλάξει το κλειδί. Το παιχνίδι αφαιρείται αμετάκλητα από τη βιβλιοθήκη σου, ακόμη κι αν είχες προλάβει να το εγκαταστήσεις και να το τρέξεις.

Κατάλαβα πολύ ωραία!

το έχω ως δωρο στην διαχειριση δώρων και πάσων επισκεπτων δεν το έχω ενεργοποιημένο βασικά το έχω 2 φορές μιας και είχα 2 copies μου βγάζει αυτό

Αποστολή δώρου με emailΑποστολή δώρου μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου θα συμπεριλαμβάνονται όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστούν για να εγκαταστήσουν και να τρέξουν το Steam.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη

Αποστολή του δώρου μου απευθείας μέσω SteamΑποστολή μηνύματος δώρου στο φίλο σας απευθείας στο λογαριασμό Steam τους.

Σημείωση: Αυτή η επιλογή επίσης στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για να βεβαιωθούμε ότι ο φίλος σας θα δει το δώρο σας το ταχύτερο δυνατό.

την επιλογή θα την κάνει μονο του να φανταστώ έτσι;

Θα μου το στήλει σαν μύνημα και μετά θα ειδοποιήσω εγώ τον νικητή με pm;

Για το χρονικό όριο δεν ηξερα μήπως έπρεπε να βάλω παραπάνω να το δουν περισσοτερα μελη;

Στο επόμενο μου giveaway ελπίζω να το έχω καλύτερα!!!

Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή εκ των προτέρων!

Όταν τελειώσει η κλήρωσή σου στο Steamgifts, θα εμφανιστεί το προφίλ και το e-mail του νικητή. Από εκεί ή θα πας στο προφίλ του στο Steam και θα του το δώσεις (Αποστολή του δώρου μου απευθείας μέσω Steam) ή θα το στείλεις με e-mail (Αποστολή δώρου με email). Και τα δύο μια χαρά είναι.

Δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, μην αγχώνεσαι άδικα. Απλά περίμενε να τελειώσει και θα το δεις τότε. :T:

[MENTION=28690]SpirosKGR[/MENTION] Δεν είναι ότι δε σε θέλουμε, αλλά έχουμε μια διαδικασία με την οποία κάποιος γίνεται μέλος.

Να είναι (ή να γίνει) μέλος του Steam Community :: Group :: TheLab.gr Official

Να έχει στην κατοχή του πάνω από 5 επι πληρωμή παιχνίδια στο Steam.

Να έχει τουλάχιστον 20 ώρες άθροισμα gameplay στα επί πληρωμή παιχνίδια στο Steam που κατέχει.

Να μην έχει VAC Ban.

Να είναι πάνω από 6 μήνες μέλος στο TheLab και να έχει πάνω από 200 posts.

Πρώτο ποστ είναι. Διάβασε και οργανώσου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.