Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

To βλεπω το SG με το καλημερα του νεου χρονου να καταρρεουν οι σερβερ τους....

Η απο τα πολλα giveaways που θα ληξουν ταυτοχρονα η απο τα πολλα reroll που θα πεσουν!!!

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=1146]ison[/MENTION] τυχερεεεε :clap:

Thanx φιλος ...αντε μπας και παει καλα η χρονια :) καλα ξεκινησε!!

ένα bump, το magicka δεν έχει καθόλου συμμετοχές :D

[MENTION=1146]ison[/MENTION] & [MENTION=12957]AgentCain[/MENTION] r the winnaz! Καλή χρονιά!

[MENTION=1146]ison[/MENTION] & [MENTION=12957]AgentCain[/MENTION] r the winnaz! Καλή χρονιά!

Θενκς για το Garry's Mod, το δώρο το πήρα, αλλά κάτι παίζει με το steamgifts και δε μπορώ να μπω εκει, οποτε θα περιμένεις λίγο μέχρι να αλλάξει το status σε accepted

Ευχαριστώ [MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION] για το Warlock!

Ένα πολύ αγαπημένο παιχνιδάκι από εμένα για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς:

signature.png

Καλή χρονιά σε όλους!

Υγεία και αγάπη (ή υγεία, λεφτά και καλό σεξ αν προτιμάτε - έχουμε ευχές για όλα τα γούστα :p)

Gifts sent [MENTION=1014]Tsunami[/MENTION] [MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION] [MENTION=1330]Johny[/MENTION]6red

thanks για το παιχνιδι!!!

μιλάμε για πολύ τύχη το 2014.

πήρα μέρος σε 15 ga με μεχρι 8 entries και άλλα 10 GA με μεχρι 15 entries και κερδισα το μοναδικο GA που είχε μόνο εμένα μέσα .... χαχαχα :p

σκεφτείτε το Estimated Wins ανέβηκε απο 19 στο 24.68.

το πρώτο παιχνίδι Red Orchestra: Ostfront 41-45 το κέρδισε ο [MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION]

σε λίγες ώρες τελειώνει κ το δεύτερο παιχνίδι

[MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION] ευχαριστω για το just cause...4 παιχνιδια μεσα σε 10 λεπτα πηρα ...καλα παει λεμε η χρονιαααα (μην με γκαντεμιασω)

Gifts sent και απο μένα! :)

Ξέχασα να αναφέρω ονόματα.. :p

[MENTION=14830]tazerom[/MENTION] A virus named TOM

[MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION] FEAR 2 & 3

[MENTION=234]overclocked[/MENTION], [MENTION=12134]tsounami[/MENTION], [MENTION=134]kom[/MENTION] και [MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION] τα πήρατε ήδη. :)

Ενώ δεν έχω κάνει private κάτι στο προφιλ μου, μου λέει αυτό όταν πάω να κάνω sign in

Please change your Steam profile to public to complete the verification process.

Edit:

είχε κολλήσει μάλλον

οκ τώρα :D

To Batman Arkham Asylum GOTY έγινε reroll για 2η φορα και πάει στον [MENTION=12957]AgentCain[/MENTION]!

Στάλθηκε ήδη.

Θυμηθείτε να τα κάνετε marked recieved όσοι τα πήρατε. ;)

Ρε παιδια ...με οτενετ που εχω το βραδακι που μπαινω στο thread σερνεται για να μου ανοιξει τα banners ...το ιδιο και το steamgifts κανει 10 ωρες να μπει μεσα...ειναι γενικο το κακο?

(στην δουλεια μου το ανοιγει σχετικα αμεσα αλλα πρωινες/μεσημαριανες ωρες)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.