Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Έχουν ανέβει στο γκρουπ για 2 μέρες, CV $49.99:

capsized

thomas-was-alone

awesomenauts

oil-rush

Όποιος δεν είναι ακόμη στο γκρουπ και ενδιαφέρεται, πμ για τους συνδέσμους. Καλή τύχη και καλές γιορτές σε όλους!

Edit: για να μην το λέω κάθε φορά, παρακαλώ όσοι δεν είστε στο γκρουπ να τους κρατήσετε για τον εαυτό σας. Όποιος άλλος θέλει, μπορεί να τους πάρει απευθείας από εμένα. ;)

[MENTION=23132]inetus3r[/MENTION]

Καλά benchia!!! (Άν και με το Witcher 3 θα καταργηθούν όλα τα υπόλοιπα:D)

Kαλημερα παιδες.

Τα παρακατω παιχνιδια ειναι απο bundles οσο υπηρετουσα την πατριδα και δεν ειχα και απειρο χρονο για να κανω τοτε giveaways.

Ληγουν τα χριστουγεννα.

PS.

Θα υπαρξει κι αλλο ενα κυμα με giveaways πρωτοχρονιατικο με καλυτερα (και μερικα Non bundled) games..

Enjoy them!!

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Ενα bump για οσους δεν εχουν μπει ακομα....

αν μπορεί κάποιος ας με κάνει invite ή δεν ξερω τι παίζει ενω με δίχνει οτι ανήκω στο group

You're a Member of 2 Groups

S.Gifts

TheLab.gr Official

οταν πατάω σε κάποιο giveaway παίρνω αυτό Oops, this giveaway is only viewable to members of the TheLab.gr@SG Steam group. If you're a member of this group and still receiving this message, please force your account to resync by clicking here. Note: We require all registered users to have their Steam game library synced with our site. If your profile is public, this will automatically be done on a regular basis. For those using a private or friends only profile, you'll be able to bring your account up-to-date by briefly switching to a public profile for a few seconds a week. This is done to prevent users from entering giveaways for games which they already own.

τα παιχνιδια που βαζουν τα περισσοτερα παιδια εδω δεν ειναι για το TheLab.gr Official αλλα για το κλειστο TheLab.gr@SG. οποτε προφανως δεν εισαι μελλος σε αυτο.

Ρε παιδες κερδισα ενα giveaway του dead island,μου εστειλε το παλικαρι το key αλλα μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για την χωρα μου.

Τον ενημερωσα και περιμενω απαντηση.

Χρειαζεται να κανω τπτ αλλο(πχ να ενημερωσω το SG)?

τα παιχνιδια που βαζουν τα περισσοτερα παιδια εδω δεν ειναι για το TheLab.gr Official αλλα για το κλειστο TheLab.gr@SG. οποτε προφανως δεν εισαι μελλος σε αυτο.

Εάν δεν έχει αντίρρηση κανείς και με αφορμή τις γιορτές προτείνω όσοι θέλουν να μπουν στο group να το αναφέρουν ξανά - επαναλαμβάνω την εκ προοιμίου θετική μου ψήφο. Οι γιορτές είναι για να ανταλλάζουμε δώρα εξάλλου :).

Ρε παιδες κερδισα ενα giveaway του dead island,μου εστειλε το παλικαρι το key αλλα μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για την χωρα μου.

Τον ενημερωσα και περιμενω απαντηση.

Χρειαζεται να κανω τπτ αλλο(πχ να ενημερωσω το SG)?

λογικα θα ειναι ρωσικο. οπως το dead που ειχα κερδισει εδω απο καποιον.. ενεργοποιηση με vpn κανε :p

Εάν δεν έχει αντίρρηση κανείς και με αφορμή τις γιορτές προτείνω όσοι θέλουν να μπουν στο group να το αναφέρουν ξανά - επαναλαμβάνω την εκ προοιμίου θετική μου ψήφο. Οι γιορτές είναι για να ανταλλάζουμε δώρα εξάλλου :).

Φαντάζομαι ότι "έχουν γνώση οι φύλακες" όσο αφορά τα new entries...

όσο αφορά τη δική μου αίτηση είναι στο post 2577

Σε κάθε περίπτωση Καλές Γιορτές!

Και το Amazon είχε προσφορά το Dead Island, region lock US. Δες αν μπορείς να βγάλεις άκρη πρώτα με το δωροθέτη, διαφορετικά θα χριεαστείς οπωσδήποτε ένα support ticket, για να μην κινδυνεύεις.

χρονια πολλα και καλες γιορτες

ξεκιναω με 3 παιχνιδια και θα ερθουν και αλλα :)

signature.png

signature.png

signature.png

Μερικα και απο εμενα, καλες γιορτες σε ολους.

signature.png

signature.png

signature.png

o νικητης θα παραλαβει το δωρο του σε pm απο εδω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.