Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Ψυχραιμία. Δεν υπάρχει λόγος να ανάβουν τα αίματα. Κι εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που είσαι διατεθιμένος να χαρίσεις κάτι, αρκεί το πλαίσιο κανόνων του SG. Οι επιπλέον περιορισμοί είναι κατανοητοί, αλλά με τα δικά μου κριτήρια, περιττοί, εκτός αν πρόκειται για events, puzzles ή κάτι άλλο διασκεδαστικό.

Αντιλαμβάνομαι όμως ότι πχ ο [MENTION=4676]tragikos[/MENTION], που είναι και περισσότερο καιρό στο SG, μπορεί να έχει μια άλλη φιλοσοφία, της ανταπόδοσης όπως την περιγράφει, η οποία είναι απολύτως σεβαστή (παρότι προσωπικά διαφωνώ κάθετα με αυτή). Όπως προφανώς σεβαστή πρέπει να είναι και του [MENTION=1390]JaguarOne[/MENTION] και όλες οι ενδιάμεσες.

Ξαναλέω, στη δική μου συνείδηση, τα καλά γκρουπ ξεχωρίζουν από τα μέτρια για την ατμόσφαιρά τους. Με αυτή τη λογική, όποιος είναι παρών στο Lab και προσφέρει σε αυτό το φόρουμ μια γνώμη, μια βοήθεια, ένα ανέκδοτο, μια είδηση, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στις κληρώσεις μου - και υπάρχουν αρκετές ομάδες στο SG που το βλέπουν το ίδιο. Αν κάποιος νομίζει ότι μπορεί να αντλήσει διασκέδαση από την ένταξή του σε αυτές και να χαρίζει και κανένα παιχνιδάκι όποτε του περισεύει, υπάρχουν κάποιες επιλογές - όχι πολλές όμως.

Αν κάποιος απλά δυσκολεύεται να βρει γκρουπ στο SG για να βελτιώσει τα "ποσοστά" του και τις νίκες του, αν θέλετε κάνουμε εδώ μια λίστα με ιδιωτικά γκρουπ που ειδικεύονται στο σπορ - τέτοια πραγματικά υπάρχουν δεκάδες. Πρσωπικά όμως, πιστεύω ότι ελάχιστα από αυτά δικαιολογούν το χρόνο σας.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

[...]

Δεν έχουμε αλληλεπίδραση μέσα στο Steam γιατί η αλληλεπίδραση μας υποτίθεται ότι είναι μέσω του Λάμπη. Το SteamGifts είναι το έξτρα...

[...]

Πάντως πραγματικά δεν μπορώ να δεχθώ (και το έχω ξαναπεί) ότι κάποιος αδυνατεί να δώσει 70 λεπτά για να πάρει ένα humble bundle πχ και να το μοιράσει στο group.

Υποψιάζομαι στο πρώτο αναφερόταν και σε καποιο gaming event, κανένα multiplayer κλπ. Αλλά παρά και την επαφή στο Lab, τα ωράριά μας, γούστα κλπ είναι τόσο διαφορετικά που όσοι είναι να βρεθούν, βρίσκονται ούτως ή άλλως :)

Για το δεύτερο πράγματι την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση και προφανώς έχουμε διαφορετική προσέγγιση.

Αν είναι εύκολο (φτηνό?) να ξοδέψεις 0.70 για ένα bundle, το ίδιο είναι και για όποιον άλλο το θέλει. Αν το ήθελε, θα το είχε πάρει, χωρίς εγώ να το παίξω γενναιώδωρος χαρίζοντας κάτι ευτελές.

Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος να χαρίζω όσα παιχνίδια χαρίζω και να συμμετέχω σε όσα χαρίζονται. Αν κάποιος δεν θέλει να συμμετέχω σε κληρώσεις του είναι απόλυτα σεβαστό, αλλά αυτό δεν θα αποτελέσει κίνητρο για να χαρίσω περισσότερα. Πιο πιθανό είναι να χαρίσω ατομικά ένα φτηνό παιχνίδι σε κάποιον που μου το ζητάει, παρά να το βάλω σε κλήρωση για να αυξήσω έναν αριθμό που θα κάνει εμένα πιο αρεστό ή πιο πιθανό να κερδίσω. Εάν ήθελα να βγάλω κάτι από τα παιχνίδια που χαρίζω, θα πήγαινα να τα ανταλλάξω με άλλα που δεν έχω...

Με την ίδια λογική, και στο θέμα που χαρίζονται αντικείμενα στο lab, ποτέ δεν θα κοιτάξω αν κάποιος έχει χαρίσει πολλά ή έχει πάρει πολλά πράγματα για να του δώσω κάτι - οι κανόνες του θέματος μου είναι αρκετοί.

Την ίδια γνώμη έχω και για τα "thanks" στο SG, που για κάποιο περίεργο λόγο έχουν καθιερωθεί. Νιώθω πολύ ωραία όταν έχω κάτι να σχολιάσω, αλλά βρίσκω λίγο υποκριτική την προσέγγιση που επικρατεί στο SG ότι ένα απρόσωπο σχόλιο χωρίζει τον ευγνώμονα από τον αγνώμονα.

Αν είναι εύκολο (φτηνό?) να ξοδέψεις 0.70 για ένα bundle, το ίδιο είναι και για όποιον άλλο το θέλει. Αν το ήθελε, θα το είχε πάρει, χωρίς εγώ να το παίξω γενναιώδωρος χαρίζοντας κάτι ευτελές.

Με την ίδια λογική αυτός που μπαίνει στο "ευτελές" giveaway δεν το θέλει πραγματικά το παιχνίδι γιατί αν το ήθελε θα το είχε πάρει... Βλέπεις το λάθος στο συλογισμό σου έτσι;

Για τα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσω γιατί απλά δέχομαι ότι διαφωνούμε τελείως στην όλη φιλοσοφία και δεν σου κρύβω ότι άρχισα να κουράζομαι και μάλλον και εγώ με τη σειρά μου κουράζω.

signature.png

Congrats [MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]! :baby:

Ήμουν tempted να κάνω re-roll, αλλά έχεις χάσει 1-2 καλά BBQ που είναι αρκετή τιμωρία προς το παρόν. :p

H κάθε κίνηση έχει το συμβολισμό της - και οι συμβολισμοί έχουν την αξία τους, που δε μετριέται σε ευρώ. ;)

Congrats [MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]! :baby:

Ήμουν tempted να κάνω re-roll, αλλά έχεις χάσει 1-2 καλά BBQ που είναι αρκετή τιμωρία προς το παρόν. :p

H κάθε κίνηση έχει το συμβολισμό της - και οι συμβολισμοί έχουν την αξία τους, που δε μετριέται σε ευρώ. ;)

πάλι έχασα! :p

Kαλημερα παιδες.

Τα παρακατω παιχνιδια ειναι απο bundles οσο υπηρετουσα την πατριδα και δεν ειχα και απειρο χρονο για να κανω τοτε giveaways.

Ληγουν τα χριστουγεννα.

PS.

Θα υπαρξει κι αλλο ενα κυμα με giveaways πρωτοχρονιατικο με καλυτερα (και μερικα Non bundled) games..

Enjoy them!!

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

[MENTION=28647]artyom[/MENTION] θα το ξαναστήσω να πάμε να ψειρίσουμε καμμιά τράπεζα :p

Eπίσης

signature.png

και

signature.png

Congrats Hurin & [MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION]

[MENTION=103]hurin[/MENTION] Αγορίνα τσέκαρε το steam σου :)

Congrats Hurin & [MENTION=29300]hyperiongr[/MENTION]

[MENTION=103]hurin[/MENTION] Αγορίνα τσέκαρε το steam σου :)

thanks για το δωρο [MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]

ειχα ξενερώσει που έχασα το bundle με το batman!

άλλο ένα μικρό δωράκι για το ΣΚ με αφορμή την ονομαστική μου γιορτή.

Το συγκεκριμένο αφορά το Steam group "TheLab.gr Official".

Καλή επιτυχία!

signature.png

and the winner is.... Mikecraz (I wish I knew who is he...)

If you are around pls check your emails!

edit: ok το δωράκι παραδόθηκε!

Έχω τα παιχνίδια από Humble Bundle (Galaxy on Fire 2 Full HD, Air Conflicts: Pacific Carriers, and Thunder Wolves) τα οποία μου λέι ότι είναι για steam και μπορώ να τα κάνω gift, όμως όλα μαζί.

Πώς να τα δηλώσω στο steamgifts για giveaway?

Έχω τα παιχνίδια από Humble Bundle (Galaxy on Fire 2 Full HD, Air Conflicts: Pacific Carriers, and Thunder Wolves) τα οποία μου λέι ότι είναι για steam και μπορώ να τα κάνω gift, όμως όλα μαζί.

Πώς να τα δηλώσω στο steamgifts για giveaway?

Δυστυχώς για την ώρα δεν έχουν προστεθεί επιλογές για τα weekly sales. Ο μόνος τρόπος είναι να επιλέξεις ένα από τα παιχνίδια και να πεις στην περιγραφή ότι περιλαμβάνονται και τα υπόλοιπα.

Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα προστεθούν -όπως προστέθηκαν τελικά για τα bundles. Αλλά για την ώρα δε γίνεται.

Δες πχ αντίστοιχα ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα:

Is there a way to make a giveaway with a whole Humble Weekly Sale Bundle instead of separate games?

can we create a Giveaways on Humble Weekly Sales?

Αν κάποιος θέλει πρόσκληση σε μια ιδιωτική κλήρωση για Terraria που λήγει σε 5 μέρες, στείλτε μου ένα πμ το λογαριασμό σας στο SG. Η συγκεκριμένη δεν είναι δική μου, οπότε ενδέχεται να περιορίσω τις προσκλήσεις, αν είναι λίγοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες - θα συνεννοηθώ με το δωροθέτη.

Ελπίζω από το ΣΚ να ασχοληθώ και με τα δικά μου. ;)

Edit: invites sent

καλησπέρα που μπορώ να βρω το group του Thelab στο steamgifts;

έκανα login απο το steam και μου εβγαλε πως εχω 27P δεν ξέρω καν πως τα έχω πάρει αυτά

Πρόσφατα άρχησα να ασχολουμε με το steam γενικοτερα

καλησπέρα που μπορώ να βρω το group του Thelab στο steamgifts;

έκανα login απο το steam και μου εβγαλε πως εχω 27P δεν ξέρω καν πως τα έχω πάρει αυτά

Πρόσφατα άρχησα να ασχολουμε με το steam γενικοτερα

Ούτως ή άλλως πρέπει να συνδεθείς μέσω Steam, ώστε να συσχετίσει το λογαριασμό του Steam με το προφίλ σου στο SG. Τα γκρουπ είναι στο Steam Community. Το ανοιχτό γκρουπ του Lab είναι Steam Community :: Group :: TheLab.gr Official.

Για το πώς παίρνεις τους πόντους, αλλά και κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις και να τηρείς οπωσήποτε στο SG, ρίξε μια ματιά εδώ: FAQ/Rules and Guidelines.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.