Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Γραφτηκα και εγω αλλα ακομα δνε εχω καταλαβει πως δουλευει.:p

Μοιάζει με τον εδώ διαγωνισμο. Αλλα πας απο σελίδα σε σελίδα με αυτό που βρίσκεις..

[Πες τώρα που είναι οι λέξεις..:p]

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
δεν καταλαβαίνω τι λέει στο πρώτο γράμμα

"The first letter is lower case j" λέει... Αυτό εννοείς;

Γραφτηκα και εγω αλλα ακομα δνε εχω καταλαβει πως δουλευει.:p

Με λίγα λόγια:

- Κάποιοι καλοί άνθρωποι, φτιάχνουν κληρώσεις (giveaways) με παιχνίδια που τους περισσεύουν

- Οι υπόλοιποι μπαίνουν σε αυτές τις κληρώσεις "πληρώνοντας" με τόσους πόντους (οι οποίοι μοιράζονται αυτόματα* από το σύστημα), όσους απαιτεί η κλήρωση (φαίνεται ξεκάθαρα πόσοι είναι)

- Όταν λήγει το giveaway, κληρώνεται στην τύχη ένας από τους συμμετέχοντες και ο καλός άνθρωπος που είχε φτιάξει το giveaway του δίνει το παιχνίδι.

*για κάθε κλήρωση που δημιουργείται, όλοι οι χρήστες παίρνουν 5% επί της "αξίας" της κλήρωσης.

Είναι όσο πιο απλά μπορώ να το περιγράψω :p

• 2 weeks later...
Υπάρχει καθόλου ενδιαφέρον για το humble bundle 3; Έχω 1-2 κλειδιά που μου περισσεύουν, αν είναι να φτιάξω ένα private giveaway, αλλιώς να μην μπω στον κόπο :p

Δεν εχω κερδισει μεχρι τωρα κατι 171/0!!

Καλη σκεψη αν δεν τα θες ενα giveaway δεν θα ηταν ασχημο :)

Υπάρχει καθόλου ενδιαφέρον για το humble bundle 3; Έχω 1-2 κλειδιά που μου περισσεύουν, αν είναι να φτιάξω ένα private giveaway, αλλιώς να μην μπω στον κόπο :p

Έχω κι εγώ ένα περίσευμα από το extra που μπήκε στο HB4, αλλά έλεγα να το δώσω εδω σε κάποιον στο φόρουμ αφού δεν το θέλει κανένας φίλος..

Η ιδέα σου είναι μαλλον καλύτερη, εκτός αν το θέλει κανεις από εδώ που ΔΕΝ έχει steam account ή account στο steamgifts..

Δηλαδή απλά φτιάχνω ένα giveaway και το δηλώνω private, σας δίνω το λίνκ να μπείτε και όποιος κερδίσει του στέλνω το κλειδι (με όποιονδήποτε τρόπο?) ?

Θα έλεγα προς το παρόν να μην κάνουμε κάτι, γιατί δεν επιτρέπεται να φτιάχνουμε giveaways με Humble Bundles όσο αυτά είναι ακόμα ενεργά. Μιλάω ήδη με το support του SG, οπότε θα ενημερώσω.

Κατά τ'άλλα ναι, αυτή είναι η διαδικασία ;)

Αφου προσφατα γράφτηκα.

Μπηκα σε 3-4 αλλα ολοι μουφα ειναι.

Μούφα παιχνίδια εννοείς; Να λες και ευχαριστώ που υπάρχουν άτομα να δίνουν ;)

Το μυστικό είναι να μπαίνεις σε group giveaways, έχεις καλύτερες πιθανότητες και καλύτερα παιχνίδια.

Εγώ πάντως κέρδισα και άλλο ένα παιχνιδάκι το "Sol Survivor" :D

Μούφα παιχνίδια εννοείς; Να λες και ευχαριστώ που υπάρχουν άτομα να δίνουν ;)

Το μυστικό είναι να μπαίνεις σε group giveaways, έχεις καλύτερες πιθανότητες και καλύτερα παιχνίδια.

Εγώ πάντως κέρδισα και άλλο ένα παιχνιδάκι το "Sol Survivor" :D

soz κιολας αλλά έχεις ξεκοιλιαστεί!

εγώ είμαι στα 0/500 :/

soz κιολας αλλά έχεις ξεκοιλιαστεί!

Και αν σου πω ότι κέρδισα και το Alien Breed 3 πριν λίγο; :p

Φοβάμαι πως θα μου φύγει όλη η τύχη τώρα και δε θα κερδίσω τίποτα στο διαγωνισμό του Λάμπη!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.