Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Παιδια επειδη ΔΕΝ πολυαασχολουμαι με τετοια (αληθεια εκανα profile μονο και μονο για το steamgifts)...Εγω να παιζω θελω, οχι να παιρνω level στο steam, αλλα ειναι και κριμα να εχω παιχνιδια 2 φορες και να μην τα δινω σε κανεναν. Απλα κανα "διπλο-τριπλο" παιχνιδακι θελω να δινω.

Αν ειναι "κοπος και καϊλα" το αφηνουμε και τα χαριζω ετσι τα λινκζ.

Μη με αποπαιρνετε ετσι απο την αρχη γιατι με τρομαζετε :p

Δεν είναι κόπος, άσε που οι περισσότεροι κανόνες είναι πολύ λογικοί - πχ ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις άμεσα στο δικό σου λογαριασμό ό,τι κερδίσεις κι όχι να το κρατήσεις για ανταλλαγή ή να το ξαναδωρίσεις.

Ρίξε μια ματιά στο FAQ, μπες και σε μερικές ανοιχτές κληρώσεις για να δεις πώς δουλεύει το σύστημα και θα είσαι εντάξει. Αν κολλήσεις πουθενά, εδώ είμαστε.

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Αμ΄ έπος αμ΄ έργον, ε; :hehe:

"Στη βραση κολλαει το σιδερο"

"οποιος βιαζεται σκονταφτει"

"απο την Πολη ερχομαι και στην κορφη καν'ελα"

"Δωσε σε καποιον ενα ψαρι και θα χορτασει για 1 μερα, μαθε τον να ψαρευει και ΔΕΝ θα πεινασει ποτε"

και αλλες λαικες σοφιες

Παιδια επειδη ΔΕΝ πολυαασχολουμαι με τετοια (αληθεια εκανα profile μονο και μονο για το steamgifts)...Εγω να παιζω θελω, οχι να παιρνω level στο steam, αλλα ειναι και κριμα να εχω παιχνιδια 2 φορες και να μην τα δινω σε κανεναν. Απλα κανα "διπλο-τριπλο" παιχνιδακι θελω να δινω.

Αν ειναι "κοπος και καϊλα" το αφηνουμε και τα χαριζω ετσι τα λινκζ.

Μη με αποπαιρνετε ετσι απο την αρχη γιατι με τρομαζετε :p

Δεν ήθελα να σε τρομάξω, απλά οφείλω να σου επισημάνω όσα λέω σε κάθε νέο μέλος και ειδικά σε όσους δεν είχαν ιδιαίτερη σχέση με το Steam Gifts. Όπως έλεγε και ένας καθηγητής μου "εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι" ;)

Αυτα μπορεσα να κανω... Ελπιζω να ειναι σωστα. Αντε παρτε τα γιατι σε 2-3 μερες θα εχω ξεχασει οτι τα εχω κανει...

Μια χαρά τα έκανες. Δύο σημειώσεις μόνο, για μελλοντική χρήση:

- Ο λόγος που φτιάξαμε το group είναι για να μην φτιάχνουμε private giveaways (όπως αυτά που έκανες εσύ) στα οποία μπορεί να μπει οποιοσδήποτε που έχει πρόσβαση στο link, αλλά να φτιάχνουμε group giveaways για το TheLab@SG. Έτσι μπαίνουν αποκλειστικά μέλη του TheLab@SG. Για να εμφανιστεί το group στο create page του giveaway, πρέπει πρώτα να έχεις κάνει Sync τον λογαριασμό σου (μενού Account > Sync Account > Sync).

- Στη σελίδα του εκάστοτε giveaway σου, υπάρχει ένα tab "Signature" στο οποίο έχει κώδικα που κάνεις copy&paste εδώ και εμφανίζεται έτσι σε εμάς:

signature.png

Καλή αρχή!

Ναι το καταλαβα, απλα ειδα το invitation (και εκανα accept/join) ΑΦΟΥ ειχα φτιαξει τα links και ειχα ποσταρει. Ειπα να μπω σε διαδικασια να κανω edit...

Επισης αυτο με τα ty ειναι πολυ σημαντικο?? :p

Και αυτο με την εικονιτσα εψαξα 5 ολοκληρα δευτερολεπτα να το βρω αλλα δεν ... και το εβαλα ερημη...

Το θέλουμε ναι. Όχι ότι αν δεν το κάνεις μια φορά θα σε διώξουμε, αλλά θεωρείται αγένεια να μην το κάνεις. Άλλωστε δεν παίρνει περισσότερο από 10secs :)

Ναι το καταλαβα, απλα ειδα το invitation (και εκανα accept/join) ΑΦΟΥ ειχα φτιαξει τα links και ειχα ποσταρει. Ειπα να μπω σε διαδικασια να κανω edit...

Και αυτο με την εικονιτσα εψαξα 5 ολοκληρα δευτερολεπτα να το βρω αλλα δεν ... και το εβαλα ερημη...

Αυτό με την εικονίτσα μπορείς να το φτιάξεις εύκολα και μόνος σου, αλλά σου κάνει και τη δουλειά το site:

Όταν έχεις φτιάξει εσύ το giveaway, έχει επιπλέον καρτέλα "Signature" (μαζί με τα entries, comments, κλπ). Εκεί έχει ένα πεδίο με έτοιμο html code για να κάνεις copy/paste.

Το θέλουμε ναι. Όχι ότι αν δεν το κάνεις μια φορά θα σε διώξουμε, αλλά θεωρείται αγένεια να μην το κάνεις. Άλλωστε δεν παίρνει περισσότερο από 10secs :)

Ελπιζω μονο στα παιχνιδια που εχω μπει στην κληρωση ετσι?

Ελπιζω να μην λεει το "savoir vivre" να γυρναω απο thread σε thread να μοιραζω ty

Ελπιζω μονο στα παιχνιδια που εχω μπει στην κληρωση ετσι?

Ελπιζω να μην λεει το "savoir vivre" να γυρναω απο thread σε thread να μοιραζω ty

Ναι φυσικά. Η υποχρέωση υπάρχει σε αυτά που μπαίνεις. Φυσικά αν θες ευχαριστείς σε οποιοδήποτε άλλο :)

Ένα γρήγορο δωράκι για το group του TheLab.gr στο Steam (όχι Steamgifts... έχω μέλλον ακόμα για εκεί... :p)

signature.png

Άλλο ένα δωράκι open για όλους.

signature.png

Καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν!

η επιλογή για δημιουργία poll που πήγε και δεν την βλέπω ;

Μπήκε για πολύ λίγο διάστημα, πλέον μπορούν μόνο οι mods/admins να κάνουν

σε ευχαριστώ acct δεν το είχα δουλέψει ποτέ το docs :worship:

ελπίζω να δουλεύει το poll

ζητήστε το και έρχεται :-O το ένα καλύτερο από το άλλο

games poll

το Poll θα έχει διάρκεια 1 ημέρα,δηλαδή θα κλείσει αύριο 12:00 το μεσημέρι,και ανάλογα τους ψήφους θα βάλω το game στο steamgifts

@ σε λίγο κλείνει και το batman origins stay tuned θα στείλω το κλειδάκι στον τυχερό

@ αν μπεί το NETHER ως επιλογή ο τυχερός να μοιράσει τα beta keys στα μέλη του Thelab@SG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.