Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Τι έγινε ρε παιδιά;

cshsZHF.png

Κι εμένα το βγάζει, ενώ το Steamgifts plus έχει σταματήσει να λειτουργεί στον chrome. No time for troubleshooting :S

http://www.steamgifts.com/user/SLN34

Steam Community :: solon3434

Γεια σας με λενε Τζεσσικα,

Ειμαι σπουδαστρια στην ΑΣΟΕΕ και εχω τελειωσει παιδαγωγικο. Μιλαω Γαλλικα, Εβραικα και σπαστα Αγγλικα, ενω τα τελευταια 2 χρονια ασχολουμαι επαγγελματικα με το μοντελινγκ και τον χορο. Steamrep δεν ξερω τι ειναι αλλα εχω 4567 φιλους στο fb και ειμαι 1.75, 95-65-100.

Θα ηθελα να δουλεψω επαγγελματικα με παιδια και να χαρισω το FEAR 3 και το lord of the rings war in the north αν τα καταφερω γιατι ειμαι τελειως νουμπας.

Να εκτιμηθει οτι εκατσα και εκανα μολις τωρα steam profile μονο και μονο για αυτη εδω την ιστορια.

Και τελος...

...and world peace

Profile of SLN34

Steam Community :: solon3434

Γεια σας με λενε Τζεσσικα,

Ειμαι σπουδαστρια στην ΑΣΟΕΕ και εχω τελειωσει παιδαγωγικο. Μιλαω Γαλλικα, Εβραικα και σπαστα Αγγλικα, ενω τα τελευταια 2 χρονια ασχολουμαι επαγγελματικα με το μοντελινγκ και τον χορο. Steamrep δεν ξερω τι ειναι αλλα εχω 4567 φιλους στο fb και ειμαι 1.75, 95-65-100.

Θα ηθελα να δουλεψω επαγγελματικα με παιδια και να χαρισω το FEAR 3 και το lord of the rings war in the north αν τα καταφερω γιατι ειμαι τελειως νουμπας.

Να εκτιμηθει οτι εκατσα και εκανα μολις τωρα steam profile μονο και μονο για αυτη εδω την ιστορια.

Και τελος...

...and world peace

ξέχασες να πεις ότι έχεις βύσμα στη warnerbros... :happy2:

ξέχασες να πεις ότι έχεις βύσμα στη warnerbros... :happy2:

...και οτι ειμαι αχαριστος και το $1 το εδωσα μονο στο charity και στο humble tip... σιγα μη δωσω λεφτα στη WB :p

Γεια σας με λενε Τζεσσικα...

Και κάπου εδώ "τερματίσαμε" to Steamgifts.

Θα τα λέμε σε άλλα thread - μη χαθούμε!

endofthread.gif

Αμα συνεχισει το σπαμ ο απο πανω φανμποης θα πεταξω χυμα τα λινκζ να τελειωνει το θεμα.

Εμένα μου την έκανε η humble... Κράταγα 2 batman από amazon για να κάνω ένα πιο εντυπωσιακό 10.000 entries giveaway και τώρα θα δώσω bundle games :D.

Το λέω για όσους σκέφτονται να το αγοράσουν, λογικά ΠΣΚ θα τρέξει, μόλις βρω χρόνο.

Εμένα μου την έκανε η humble... Κράταγα 2 batman από amazon για να κάνω ένα πιο εντυπωσιακό 10.000 entries giveaway και τώρα θα δώσω bundle games :D.

Το λέω για όσους σκέφτονται να το αγοράσουν, λογικά ΠΣΚ θα τρέξει, μόλις βρω χρόνο.

Δες το προφίλ μου ή το post στο Friend Activity.

Tην κοπέλα από το παιδαγωγικό εγώ την εγκρίνω.Μου κάνει κάτι. Αρχαία αραμαϊκά μιλάς Τζές?

PS.World Peace? Metta World Peace? :p

[MENTION=1498]SLN[/MENTION] ως παλαίουρας και τακτικός "πελάτης" στο Λάμπη καλωσήρθες στο group.

Σιγουρέψου ότι κατανοείς το FAQ του Steamgifts, μην έχουμε καμιά παρεξήγηση αργότερα ;)

[MENTION=1498]SLN[/MENTION] ως παλαίουρας και τακτικός "πελάτης" στο Λάμπη καλωσήρθες στο group.

Σιγουρέψου ότι κατανοείς το FAQ του Steamgifts, μην έχουμε καμιά παρεξήγηση αργότερα ;)

Παιδια επειδη ΔΕΝ πολυαασχολουμαι με τετοια (αληθεια εκανα profile μονο και μονο για το steamgifts)...Εγω να παιζω θελω, οχι να παιρνω level στο steam, αλλα ειναι και κριμα να εχω παιχνιδια 2 φορες και να μην τα δινω σε κανεναν. Απλα κανα "διπλο-τριπλο" παιχνιδακι θελω να δινω.

Αν ειναι "κοπος και καϊλα" το αφηνουμε και τα χαριζω ετσι τα λινκζ.

Μη με αποπαιρνετε ετσι απο την αρχη γιατι με τρομαζετε :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.