Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

τα εχουνε πει πιο πριν σε κατι σελιδες τα παιδια σε εμενα,

και εγω περιμενω να μπω στην παρεα! :jump:

Παιδιά μια ερώτηση...αν έχω στην library του steam ένα game και το έχω ξανά αγοράσει από to humble αυτό το key μπορώ να το δώσω στο steamgifts ή πρέπει οπωσδήποτε να είναι στα gifts του steam μου?

αν δε το εχεις περασει το κλειδι στο steam σου ναι μπορεις να το βαλεις στα steamgifts ειτε ειναι απο bundle ειτε απο amazon etc etc

αν δε το εχεις περασει το κλειδι στο steam σου ναι μπορεις να το βαλεις στα steamgifts ειτε ειναι απο bundle ειτε απο amazon etc etc

Σ ένα game που το είχα ήδη πέρασα και το νέο κλειδί γιατί νόμιζα ότι αφού το είχα ήδη θα μου το εμφάνιζε σαν gift αλλά μετά διάβασα πιο κάτω το "Steam will not provide extra giftable copies of games you already own." Οπότε αυτό το κλειδί το έχασα σωστά?

Σ ένα game που το είχα ήδη πέρασα και το νέο κλειδί γιατί νόμιζα ότι αφού το είχα ήδη θα μου το εμφάνιζε σαν gift αλλά μετά διάβασα πιο κάτω το "Steam will not provide extra giftable copies of games you already own." Οπότε αυτό το κλειδί το έχασα σωστά?

Εάν το παιχνίδι ήταν σε κοινό κλειδί με άλλα παιχνίδια, το οποίο ενεργοποίησες, πράγματι δεν θα πάρεις επιπλέον αντίγραφο.

Νομίζω ότι εάν το παιχνίδι έχει δικό του κλειδί κι εσύ το έχεις ήδη στη βιβλιοθήκη, δεν θα σε αφήσει να το ενεργοποιήσεις, θα σου πει ότι το έχεις ήδη. Αυτό μπορείς να το δώσεις σε κάποιον άλλο.

Πάντως από εδώ και στο εξής η humble ενεργοποιεί τα πάντα στο steam account - τέρμα τα επιπλέον αντίγραφα για όλους :)

καλή επιτυχία σε όλους !

signature.png

καλημέρα,

λοιπόν έχουν περάσει σχεδόν 5 μέρες και το δωράκι δεν έχει γίνει ακόμα accept, όπως επίσης δεν έχει έρθει σε επικοινωνία ο ison μαζί μου,παρόλο που ήταν online σε steam πριν 8 ώρες

σκέφτομαι να αφήσω και την σημερινή και μετά να κάνω request new winner

tragikos περιμένω την άποψη σου πάνω στο θέμα εκτός και αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο

@ σε λίγο και το δωράκι μου για να πω καλή εβδομάδα ( stay tuned θα είναι δυνατό :shifty: )

καλημέρα,

λοιπόν έχουν περάσει σχεδόν 5 μέρες και το δωράκι δεν έχει γίνει ακόμα accept όπως επίσης δεν έχει έρθει σε επικοινωνία ο ison μαζί μου.

tragikos περιμένω την άποψη σου πάνω στο θέμα εκτός και αν έχεις να προτείνεις κάτι άλλο

@ σε λίγο και το δωράκι μου για να πω καλή εβδομάδα ( stay tuned θα είναι δυνατό :shifty: )

Βάσει των κανόνων του SG πρέπει υποχρεωτικά να περιμένεις τουλάχιστον μια ολόκληρη εβδομάδα. Μπορεί να μην είναι ευχάριστο, αλλά συμβαίνει καμιά φορά να καθυστερούν οι νικητές να αποδεχτούν το δώρο τους.

Μετά τις 7 μέρες, δικαιούσαι προφανώς να ζητήσεις νέο νικητή. Πάντως, εφόσον πρόκειται για μέλος του φόρουμ, ανάλογα με την κρίση σου θα μπορούσες να περιμένεις μέχρι να επικοινωνήσετε - συνυπολογίζοντας ότι μπορεί να έχει προκύψει κάτι έκτακτο.

Η τελική απόφαση είναι δική σου, αφού μπορείς να ελέγξεις άμεσα πότε ήταν online ο νικητής σε Steam, SG, Lab και να πράξεις ανάλογα. ;)

καλημέρα,

λοιπόν έχουν περάσει σχεδόν 5 μέρες και το δωράκι δεν έχει γίνει ακόμα accept, όπως επίσης δεν έχει έρθει σε επικοινωνία ο ison μαζί μου,παρόλο που ήταν online σε steam πριν 8 ώρες

Τον έχεις κάνει add στο steam; Αν ναι στείλτου κάποιο offline μήνυμα.

Γενικά μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον που δεν είχε πρόσβαση στο internet και γι'αυτό δεν μπορεί να κάνει accept ένα δώρο αλλά δεν φαίνεται να είναι αυτή η περίπτωση σου.

Όπως όμως λέει ο acct πρέπει να περιμένεις 7 ημέρες. Είναι tradeable κόπια που του έστειλες;

τον έχω κάνει add του έστειλα και μήνυμα - το παιχνίδι είναι Tradeable

θα περιμένω ακόμα 1-2 μέρες

Σημείωση προς όλους. Όπως είχα ανακοινώσει την προηγούμενη εβδομάδα έγινε μια εκκαθάριση στο group. Παρακαλώ λοιπόν όσους δίνουν δώρα να τσεκάρουν αν οι νικητές είναι ακόμα μέσα στο group γιατί υπάρχει ένα dt συγχρονισμού με το SG. :)

Παιδες ζω!! προφανως το ξεχασα να το κανω accept χιλια συγγνωμη...online θα ηταν ο brother...μοιραζομαστε το account.

Και παλι συγγνωμη αλλα ειχα δυσκολο σκ (και τα 2 πιτσιρικια αρρωστα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.