Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

[MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION] σε ευχαριστω πολυ για το παιχνιδι...:T:

Παλι καλα που το κερδισα εδω γτ ακομα περιμενω να μου ερθει απο τον διαγωνισμο εδω και 4-5 μερες(και μαλλον εφαγα ακυρο)....

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION] σε ευχαριστω πολυ για το παιχνιδι...:T:

Παλι καλα που το κερδισα εδω γτ ακομα περιμενω να μου ερθει απο τον διαγωνισμο εδω και 4-5 μερες(και μαλλον εφαγα ακυρο)....

Αν είχες πάρει σειρά, κάνε ακόμη μία προσπάθεια. Αφού ήδη εξαντλήθηκαν, αργότερα σίγουρα δε θα έχουν κλειδιά.

Ευχαριστώ, αν και αν δεν απατώμαι έχουν ήδη τελειώσει τα κλειδιά. Έχει ξανανέβει σε πιο σχετικά θέματα πριν μερικές μέρες. :)

Καλησπέρα παιδιά.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως λειτουργεί το όλο πράμα γιατί δεν βγάζω άκρη.

Επίσης τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να συμμετέχω και εγώ στα giveaways?

Καλησπέρα παιδιά.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως λειτουργεί το όλο πράμα γιατί δεν βγάζω άκρη.

Επίσης τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να συμμετέχω και εγώ στα giveaways?

1. Μπαίνεις στο steamgifts.com χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σου στο Steam. Αν ικανοποιείς τις προϋποθέσεις (αξία λογαριασμού), φτιάχνεις ένα προφίλ με το οποίο μπορείς να συμμετέχεις σε κληρώσεις για παιχνίδια που χαρίζουν άλλα μέλη της κοινότητας.

2. Συμμετέχοντας σε κληρώσεις και εφόσον τηρείς ευλαβικά τους κανόνες (διάβασε το FAQ!), κερδίζεις παιχνίδια τα οποία προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου στο Steam.

3. Ανεξάρτητα από το αν έχεις κερδίσει κάποιο παιχνίδι, όταν αισθάνεσαι άνετα με τη διαδικασία, μπορείς να δωρίσεις κι εσύ ένα. Διαλέγεις ένα Steam gift ή ένα κλειδί (που προφανώς δεν έχεις χρησιμοποιήσει) και δημιουργείς μια κλήρωση με αυτό ως έπαθλο. Όταν τελειώσει η κλήρωση, το δωρίζεις στο νικητή. Πέρα από τη χειρονομία, η αξία των δώρων σου αθροίζεται και σε βοηθά να συμμετέχεις σε κληρώσεις με λιγότερους συμμετέχοντες, άρα περισσότερες πιθανότητες.

4. Όταν έχεις κάνει τα παραπάνω για ένα διάστημα, έχεις εξοικειωθεί με τη διαδικασία και δεν έχεις παραβεί τους κανόνες, μπορείς να γράψεις κι εδώ τα στοιχεία σου για να συμπεριληφθείς στο γκρουπ, με τη σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων μελών.

Καλή τύχη!

το κλειδί δεν πρέπει να το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ; αν το έχεις παίξει και το έχεις στην βιβλιοθήκη σου και θέλεις να το δώσεις δεν μπορείς;

το κλειδί δεν πρέπει να το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ; αν το έχεις παίξει και το έχεις στην βιβλιοθήκη σου και θέλεις να το δώσεις δεν μπορείς;

Άπαξ και το βάλεις στη βιβλιοθήκη σου, τέλειωσε. Δεν ανταλάσσεται, δεν πουλιέται, δε μεταφέρεται σε άλλο λογαριασμό.

και τότες είτε πρέπει να αγοράζετε διπλά κλειδια (δεν νομίζω) για τα παιχνίδια που σας αρέσουν, είτε τα πήρατε από προσφορές δωρεάν, είτε από κάρτες γραφικών, είτε τα κερδίζετε μπαίνοντας σε κληρώσεις (ενώ ήδη τα έχετε στην libratry) ή δεν σας ενδιαφέρει να τα παιξετε , σωστά ;

Καταρχάς δε δικαιούσαι να μπεις σε κλήρωση για παιχνίδι που έχεις ήδη, γιατί προορίζονται μόνο για προσωπική χρήση. Αν όμως εσύ θελήσεις να δωρίσεις παιχνίδι που έχεις ήδη περασμένο στη βιβλιοθήκη, προφανώς και πρέπει να το ξαναγοράσεις.

Θεώρησε το κλειδί ως ένα αντίγραφο του παιχνιδιού. Το δικό σου δεν μπορείς να το δώσεις, οπότε υποχρεωτικά πρέπει να βρεις άλλο. Αυτό είναι και το πρόβλημα με τα κλειδιά - ειδικά όσα δεν είναι από πολύ αξιόπιστες πηγές. Μέχρι να τα χρησιμοποιήσεις, δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι λετζίτ.

Αν έχεις κλειδιά για παιχνίδια που δε σε ενδιαφέρουν, δεν μπορείς να τα "δοκιμάσεις" και μετά να τα κληρώσεις. Το κλειδί θα πάψει να ισχύει τη στιγμή που θα περάσει στη βιβλιοθήκη σου.

Άπαξ και το βάλεις στη βιβλιοθήκη σου, τέλειωσε. Δεν ανταλάσσεται, δεν πουλιέται, δε μεταφέρεται σε άλλο λογαριασμό.

και κάπως έτσι θα ξανακαταλήξουν στα δικαστήρια.:whistle2:

και τότες είτε πρέπει να αγοράζετε διπλά κλειδια (δεν νομίζω) για τα παιχνίδια που σας αρέσουν, είτε τα πήρατε από προσφορές δωρεάν, είτε από κάρτες γραφικών, είτε τα κερδίζετε μπαίνοντας σε κληρώσεις (ενώ ήδη τα έχετε στην libratry) ή δεν σας ενδιαφέρει να τα παιξετε , σωστά ;

Έχει τύχει να αγοράσω παιχνίδι και να μου δώσει έξτρα gifts, τα οποία έχω δώσει στο Steamgifts

Έχει τύχει να αγοράσω ένα bundle (πχ Humble Bundle) και να έχω ήδη κάποια από τα παιχνίδια που περιλαμβάνει, οπότε και τα δίνω στο Steamgifts

Πολύ συχνά όμως, αγοράζω παιχνίδια ακριβώς για να τα δώσω στο Steamgifts, είτε τα έχω ήδη είτε όχι.

Όπως είπε και ο acct δεν μπορείς να μπεις σε κληρώσεις παιχνιδιών που έχεις ήδη, αλλά ακόμα και αν για κάποιο λόγο στο επιτρέπει το σύστημα, ηθικά δεν πρέπει να το κάνεις. Αν το κάνεις και κερδίσεις και δεχθείς το δώρο, τότε αν σε ανακαλύψουν θα γίνει suspended ο λογαριασμός σου.

:)

Καλησπέρα παιδιά. Αν και μέλος μερικά χρόνια εδώ, δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργός στη συμμετοχή μέσω μηνυμάτων, αλλά επισκέπτομαι συχνά το site για browsing και ενημέρωση. Εσχάτως addicted πάλι στο gaming και όσο με αφήνουν οι λοιπές υποχρεώσεις μου, έχω επαναδραστηριοποιηθεί και στο steam (προς το παρόν περισσότερο στον εμπλουτισμό της συλλογής και λιγότερο σε αυτό καθ'αυτό το gaming). Μέσα σε όλα αυτά επισκέφθηκα και το παρόν νήμα και το θεωρώ ως μια καλή ευκαιρία για sharing των επιπλέον παιχνιδιών που αποκτώ. Έχω διαβάσει τις προϋποθέσεις για το invitation και παραθέτω τα στοιχεία μου ώστε μελλοντικά να ληφθούν υπόψη. Μέχρι τότε συνεχίστε την καλή δουλειά στο νήμα όπως και σε όλο το site.

Steam profile

Steamgifts profile

Steamrep

thx./.......

μαζι με το καταλληλο Pic προς ενημέρωση :p

[MENTION=5186]GFFermari[/MENTION] , [MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION], [MENTION=234]overclocked[/MENTION]

2508169.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.