Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Μπορεί να ξανάχασα FTL με 50%, αλλά μάλλον ήταν επειδή μου φύλαγε το Hitman! Ευχαριστώ πολύ για το δωράκι!

*γκουχ* δες πμ *γκουχ*

deus-ex-human-revolution-the-missing-link

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, στο γνωστό μέρος. Αν κάποιος δεν είναι στο γκρουπ και ενδιαφέρεται, ας μου στείλει ένα πμ να το δούμε το θέμα. :)

Συγχωρέστε με για το επιπλέον μήνυμα, αλλά είδα ότι μάλλον νυσταγμένος ων το έβαλα να λήγει στις 9 το πρωί της Παρασκευής, όχι το βράδυ. Αν και, αφού δεν έχω πάρει κανένα πμ, υποθέτω όποιος μπορεί να ενδιαφέρεται μάλλον το έχει δει ήδη... Απλά να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου.

Έχω να δώσω ένα κλειδάκι CIV V και ένα κλειδάκι Mafia II. :) Κρίμα να μας τα πάρουν οι "έξω" δε νομίζετε; :p

Steam

Steamgifts

SteamRep

Λοιπόν, με λένε Γιάννη(προφανές) ασχολούμαι με PC από τα 12, τώρα είμαι 18 και πλέον φοιτητής στα τμήμα ΗΜΜΥ του TUC(Πολυτεχνείο Κρήτης) στα Χανιά. Είμαι στο Steam από τις 30 Μαρτίου του 2010, στο steamgifts εδώ και ένα χρόνο -αν και δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του, αφού το βρήκα πολύπλοκο, αλλά το θέμα εδώ με διαφώτισε- και έχω κάνει αρκετά steam trades ιδιαίτερα τα περσινά Χριστούγεννα και καλοκαίρι. Δεν είχα ποτέ μπλεξίματα και έχω ξοδέψει αρκετά λεφτά στο steam σε αγορές παιχνιδιών.

Έχω να δώσω ένα κλειδάκι CIV V και ένα κλειδάκι Mafia II. :) Κρίμα να μας τα πάρουν οι "έξω" δε νομίζετε; :p

Τη δική μου ψήφο την έχεις, όπως και την προηγούμενη φορά, για την παρουσία σου στο εδώ φόρουμ - που προσωπικά το θεωρώ το σημαντικότερο κριτήριο. Τα μηνύματά σου σε αρκετά και διαφορετικά θέματα τουλάχιστον καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκεσαι εδώ μόνο για τα giveaways.

Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτή τη φορά, αλλά για δικό σου προβληματισμό ας αφήσω μερικές παρατηρήσεις μου που μπορεί να είναι στο μυαλό κι άλλων - ας μη θεωρηθεί όμως ότι μιλώ εξ ονόματος τους.

α. Δε νομίζω ότι είναι σημαντικό κριτήριο το που θα καταλήξουν τα παιχνιδάκια - ειδικά αφού αρκετοί μπορεί να πρόλαβαν την προσφορά και να πήραν ένα από τα δύο. Σημαντικό είναι ότι θες να τα δωρίσεις. Ακόμη κι έτσι όμως, μπορείς να ζητήσεις από κάποιον να ανεβάσει τον ιδιωτικό σύνδεσμο στο Steam Group ή να κάνεις ένα quiz για τους ενδιαφερόμενους.

β. Περίπου 6% των φίλων σου είναι VAC banned και 15% έχουν 1 ή περισσότερους scammer friends. Από μόνο του αυτό δε λέει κάτι, αλλά τα 2 νούμερα συνδυασμένα είναι μεγαλύτερα από το μέσο όρο που έχω συνηθίσει να περιμένω σε ιδιωτικά γκρουπ. Ίσως ένα μικρό ξεκαθάρισμα σε βοηθήσει.

γ. Λίγο μεγαλύτερη εμπλοκή με το ίδιο το SG ίσως σου δώσει ακόμη 1-2 πόντους. Τα ~40 σχόλια για πάνω από 1000 συμμετοχές σε κληρώσεις μαρτυρούν ότι σπάνια προλαβαίνεις να γράψεις μερικές κουβέντες - έστω ένα τυπικό ευχαριστώ. Ακόμη κι αν το thanks-spam σου φαίνεται ενοχλητικό, το ίδιο μπορεί να φαίνεται και το άλλο άκρο σε άλλους.

Καλή τύχη!

α. Δεν έχω πρόβλημα και να τα δωρίσω χωρίς να μπω στο group. Δεν ήξερα ότι γινόταν! Απλά να δώσω κάτι παραπάνω σε αυτό το φόρουμ για όλα όσα μου έχει δώσει, γιατί με τον λιγοστό χρόνο που έχω δεν κάνω και τόσα πολλά comment ακόμη και σε θέματα που θα ήθελα.

β. Έχω αρκετούς φίλους, τους περισσότερους δε τους ξέρω και είναι είτε τυχαίοι από διάφορα επίσης τυχαία group ή παλιοί γνωστοί που δε ξέρω πως έχουν "εξελιχθεί" και με τους οποίους έχω χάσει επαφή ή άτομα με τα οποία είχα κάνει trades στο παρελθόν. Συνήθως αποδέχομαι τους άλλους χωρίς πολύ σκέψη, το οποίο ίσως και να είναι χαζό.. Αρκετές φορές διαγράφω φίλους, αλλά συνήθως λόγο αδράνειας και όχι λόγω steamrep(το οποίο σπάνια κοιτάω, πράγμα επίσης λάθος).

γ. Σχόλια έκανα στην αρχή. Μετά στο που και που. Δε θα δικαιολογηθώ, ναι είναι γεγονός πως ο λόγος εμπλοκής μου με το steamgifts είναι να κερδίσω κανένα game. Όμως βλέποντας σε τί έχει εξελιχθεί το steamgifts απλά μου χαλάει τη διάθεση για οποιοδήποτε "Ευχαριστώ".

Ευχαριστώ για την συνεχή υποστήριξή σου και βοήθεια [MENTION=22279]acct[/MENTION]

signature.png

signature.png

Καλή τύχη. Ίσως όχι και το καλύτερο δώρο, αφού οι περισσότεροι ψαγμένοι τα έχουν, αλλά όσοι δε κατάφεραν να τα αποκτήσουν ή απλά δεν ήθελαν να μπλέκουν με όλη αυτή την διαδικασία, τους δίνεται μια ευκαιρία να τα κερδίσουν.

πως γινετε να μπω στο group?

πρεπει να μου στειλει καποιος προσκληση?

Για να μπεις στο γκρουπ ναι, πρέπει να σου γίνει πρόσκληση. Για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία, μπορείς να ανατρέξεις πιο πίσω στο θέμα, το έχουμε ξανασυζητήσει 2-3 φορές.

Υποθέτω έχεις ήδη λογαριασμό στο SG και ξέρεις πώς δουλεύει - αν όχι, ξεκίνα άμεσα από εκεί για να εξοικειώνεσαι.

διαβασα τους κανονες στην πρωτη σελιδα και πιστευω οτι ειμαι μεσα σε ολα :upside:

εχω και acc στο SG θα περιμενω να μαζεψω τους 50 ποντους που λεει στην αρχη.

μετα τι πρεπει να κανω?

μου κολαει απιστευτα το σιτε του SG, μονο σε εμενα γινεται αυτο η ειναι πολυ φωρτομενο?

edit:εφτασα και τα 50p+

διαβασα τους κανονες στην πρωτη σελιδα και πιστευω οτι ειμαι μεσα σε ολα :upside:

εχω και acc στο SG θα περιμενω να μαζεψω τους 50 ποντους που λεει στην αρχη.

μετα τι πρεπει να κανω?

μου κολαει απιστευτα το σιτε του SG, μονο σε εμενα γινεται αυτο η ειναι πολυ φωρτομενο?

Ξέχνα όσα γράφει στην εισαγωγή αυτού του θέματος, είναι πολύ παλιό. Δες αναλυτικά το FAQ στο steamgifts (είναι κάπως πιο φρέσκο) και άρχισε να μπαίνεις σε κληρώσεις και να περνάς λίγο χρόνο στο φόρουμ του για να καταλάβεις πώς δουλεύει το σύστημα και τι δεν επιτρέπεται.

Κατά καιρούς είναι αργό, όταν έχει μεγάλο φόρτο.

[MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION] καλωσόρισες στην ομάδα. Να πω μόνο πως ελπίζω η αναλογία comments/entries σου να βελτιωθεί και ότι θα ήθελα τουλάχιστον σε όσα giveaways του group συμμετέχεις να ευχαριστείς τον δημιουργό.

Σιγουρέψου ότι έχεις διαβάσει το FAQ του SteamGifts (υπάρχει sticky στα fora του) και ότι θα ακολουθείς τους κανόνες του (και τους ηθικούς).

Αν και δεν υπάρχει περιορισμός στα giveaways που πρέπει να κάνεις, καλό είναι όταν κερδίζεις κάτι να ανταποδίδεις την χαρά δίνοντας και εσύ κάτι άλλο στο group.

Για τους άλλους υποψήφιους πχ [MENTION=21210]ValantisMP[/MENTION] εγκλιματίσου περισσότερο με το τι είναι το Steam και το SteamGifts και εδώ είμαστε δεν χανόμαστε :)

Συγχαρητήρια στους [MENTION=22342]minast[/MENTION] (MAFIA II) και [MENTION=21223]ponaei8anasi[/MENTION] (CIV V). Τα κλειδάκια σας έχουν σταλεί σε προσωπικό μήνυμα.

Καλώς σας βρήκα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.