Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

εγω εχω hitman absolution & bastion αν υπαρχει καποιος μεσα στην ομαδα που δεν εχει ενα απτα δυο, θα ήθελα να μπω.

Brutal Legend & Mirror's Edge από Humble Bundle και τα 2.

signature.png

signature.png

Mafia II, δώρο απο το 2Κ sale του GameFly

signature.png

Καλή τύχη σε όλους!

Ανοιχτα για 2 μέρες, θα σταλουν με mail. Λογικά την επόμενη το πρωι εκτός κι αν είμαι ξυπνιος και δεν εχω δουλεια. :)

Μόλις έκανα join και μου έβγαλε οτι στο account μου έχω 42 παιχνίδια αξίας ~ 300$ πράγμα που δεν παίζει..

Anyway, ακόμα ψάχνομαι, καλή φάση φαίνεται πάντως! :T:

Η αξία των παιχνιδιών βγαίνει από την κανονική τιμή τους και δεν λαμβάνει υπόψη εκπτώσεις, αν σου έχουν χαρίσει κάποιο παιχνίδι, κτλ.

Η αξία των παιχνιδιών βγαίνει από την κανονική τιμή τους και δεν λαμβάνει υπόψη εκπτώσεις, αν σου έχουν χαρίσει κάποιο παιχνίδι, κτλ.

Μου πρόσθεσε όμως και καμμιά 10ρια παιχνίδια στο σύνολο :hehe:

Μπα, όχι. Τεσπα, δεν είναι κάποιο πρόβλημα, η εγγραφή έγινε κανονικά, περισσότερο αναρωτιόμουν κ αν κάποιος άλλος αντιμετώπισε αυτό το "bug"

36 είναι στο library μου κ το ένα είναι ένα beta

Ps: μήπως με κάποιο τρόπο μετρησε και το Origin? γιατί τότε βγαίνουν 42 εκτός αν είναι διαολεμένη σύμπτωση

Διαολεμένη σύμπτωση.

Πάντως, επιβεβαιώνω ότι μετράει και μερικά που έχουν γίνει f2p. Τέλος πάντων, το θέμα να μπεις. Άπαξ και μπήκες... :neo:

Αυτό που ζητάγαμε μέχρι στιγμής είναι ένα λινκ στα -καθαρά- προφίλ σου στα

α. Steamgifts

β. Steam

γ. SteamRep (ή/και VacBanned, ...)

και 2 κουβέντες διευκρινιστικά, ειδικά αν στα παραπάνω φαίνεται κάποιο "προβληματάκι".

Επαναλαμβάνω για την αποφυγή παρεξήγησης ότι αυτά είχα προτείνει γιατί καλύπτουν εμένα προσωπικά. Δεν προκαταλαμβάνω την απάντηση οποιουδήποτε, αλλά νομίζω ότι έτσι έχουμε μια καλή εικόνα για τους υποψηφίους. :beer:

εγώ θα τα λινκαρω αυτά και ελπιζω να με βαλετε γιατι αυτα τα 6 παιχνιδια που εχω δωσει, με ξενισαν καπως οτι τα εχω δωσει σε αγνωστους ενώ θα μπορούσα εδώ μεσα.

Αυτη τη στιγμη, εχω hitman abs & bastion απο καλά που δε θελω να τα δωσω σε εντελώς αγνώστους σε μενα όποτε η καλυτερη λυση ειναι μεσα στην ομαδα.

Profile of ArtyomGR

Steam Community :: ArtyomGR

SteamRep » | 76561198080117681 | STEAM_0:1:59925976

Ευχαριστώ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.