Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Δύο από παλιότερο bundle που μοιάζουν να έχουν ενδιαφέρον (στα σχόλια έχω gameplay vids).

signature.png

signature.png

Μου είχε ζητήσει ένας φίλος να του βρω φθηνό κλειδάκι για το Tomb Raider. Έκανα 2 bids στο ebay και μου έκατσαν και τα 2!!! Να κάνω giveaway στο group αυτό που περισσέυει ή είναι επικίνδυνο?

Μου είχε ζητήσει ένας φίλος να του βρω φθηνό κλειδάκι για το Tomb Raider. Έκανα 2 bids στο ebay και μου έκατσαν και τα 2!!! Να κάνω giveaway στο group αυτό που περισσέυει ή είναι επικίνδυνο?

Θεωρώ ότι αν μπορείς να αποδείξεις στο support ότι όντως αγόρασες το κλειδί αυτό, τότε στην περίπτωση που δεν δουλέψει και άρα δεν μπορείς να το κάνεις deliver θα σου σβήσουν το giveaway.

Δώσε μου λίγο χρόνο να βρω έναν mod να τον ρωτήσω ;)

[MENTION=103]hurin[/MENTION]

Όπως σου είπα, αν μπορείς να αποδείξεις στο support ότι το κλειδί αυτό είναι αγορασμένο, ενώ δεν παίζει, τότε με ένα ticket στο support μετά:

Judge Jade: We'd just delete it under "key no longer available"

Και ο Θεος βοηθός

Δεν με πάει σήμερα, έβαλα κατά λάθος το ανοικτό group. To ξαναβάζω και μπείτε εκ νέου, ακούς [MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION]

signature.png

Και ο Θεος βοηθός

Δεν με πάει σήμερα, έβαλα κατά λάθος το ανοικτό group. To ξαναβάζω και μπείτε εκ νέου, ακούς [MENTION=14904]filthy_dwarf[/MENTION]

signature.png

Το είδα πρώτα στο steam, δεν είχα καταλάβει ότι έγινε υπερπαραγωγή behind the scenes :)

Ευχαριστούμε!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.