Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά ξεκίνησα πρόσφατα να ασχολούμαι και εγώ με το SG. Μήπως γίνεται να έχω πρόσκληση στο group του TheLAB; :jump:

Σωστά! ;) Ευχαριστώ.

Λοιπόν, με λένε Γιάννη(προφανές :p ) ασχολούμαι με PC από τα 12, τώρα είμαι 18. Είμαι στο steam από τις 30 Μαρτίου του 2010, στο steamgifts εδώ και ένα χρόνο -αν και δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του, αφού το βρήκα πολύπλοκο, αλλά το θέμα εδώ με διαφώτισε :T: - και έχω κάνει αρκετά steam trades ιδιαίτερα τα περσινά Χριστούγεννα και καλοκαίρι. Δεν είχα ποτέ μπλεξίματα και έχω ξοδέψει αρκετά λεφτά στο steam σε αγορές παιχνιδιών.

Steam profile

Steamgifts profile

Steamrep profile

Συγγνώμη για το "περίεργο" όνομα στο Steam :whistling

Τσίμπησα το bundle και είχα ήδη το Shank 2...

signature.png

Ο τυχερός που θα σφάξει πολύ κόσμο είναι ο [MENTION=22342]minast[/MENTION]

να ξερεις επειδη μου το ειχαν πει και σε μενα...public steamgifts δε βαζουμε εδω :p

Υπενθυμίζω σε όσους ψήφισαν για τα Bundle games προ ημερών ότι έχουν ανέβει τα 2. Πληροφορίες εντός. Λήγουν σε 2 μέρες.

[MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION]

Καλώς ήρθες στην παρέα! Εγώ θα ήθελα να μείνεις λίγο στη συντροφιά μας στο Lab πριν μπεις κι επίσημα στο γκρουπ. Αν και δεν είχαμε ψηφίσει ποτέ, οι κανόνες που είχα προτείνει παλιότερα απηχούν τουλάχιστον τις δικές μου σκέψεις ότι η ένταξη στην ομάδα είναι περισσότερο επιβεβαίωση της ενεργής συμμετοχής στο φόρουμ. Πάντως, μετά από λίγο καιρό, τη δική μου ψήφο θα την έχεις. Ωραία επιλογή για πρώτη κλήρωση!

Καιρό έχω να δώσω κατι, και αφού πήρα το Humble Bundle της βδομαδας μόνο για το Rush, ορίστε τα υπόλοιπα!

Πολύ καλό το Edge, το Toki Tori αν και το χω δεν το χω παιξει ακόμα.

signature.png

signature.png

P.S.

Ο [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] δεν μπαίνει πλέον εδω, αλλα ουτε και στο steam τον εχω δει καθόλου.

Δεν μου έχει στείλει ένα δώρο εδώ και 5 μέρες.

Αν μιλάει κάποιος μαζί του ας τον ενημερώσει.

για 1 cent δε μπορω να μπω ¨(

Για καλό ή για κακό, $30.01 σημαίνει ότι έχεις χαρίσει τουλάχιστον 1 non-bundle game και είναι πολύ συνηθισμένο CV requirement. Αν τα καταφέρεις κάποια στιγμή, σου δίνει σημαντικά καλύτερες πιθανότητες και στις κληρώσεις εκτός γκρουπ.

Κερδισα το HOARD σε giveaway με 1050 συμμετοχές!!!:jump1:

(όταν μπήκα νομίζω είχε 1-2)

Κατι δεν πάει καλα... :p

Edit

Έχω και 3 Guest Pass των 3 ημερών για Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, όποιος θέλει να μου πει. :T:

Κερδισα το HOARD σε giveaway με 1050 συμμετοχές!!!:jump1:

Πλάκα, πλάκα, ωραίο παιχνίδι... Να δούμε ποιός έχει κερδίσει το πιο "χλωμό" giveaway..

Προφανώς θα πρέπει να εξαιρέσουμε developer ή άλλα special giveaways (π.χ. έχω κερδίσει παιχνίδι σε giveaway με 30k entries αλλά έδιναν 25k copies).

Εμένα με "έχεις". Το πιο δύσκολο που έχω κερδίσει είναι το Gemini Rue σε giveaway με 649 entries (για 1 copy).

Στάλθηκαν τα παιχνίδια, καλή διασκέδαση! :T:

signature.png

sardanapal (steam name, δεν ξέρω ποιός είσαι εδω) :clap:

signature.png

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.