Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Μήπως θα ήταν καλό για το group να αλλάξουν οι κανόνες όσον αφορά τη δημιουργία giveaways?

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Μήπως θα ήταν καλό για το group να αλλάξουν οι κανόνες όσον αφορά τη δημιουργία giveaways?

Τι προτείνεις? ;)

You win, you Give?

EDIT : Κάτι σαν το ratio σε private trackers.

Δεν είναι κακός κανόνας και με χαρά θα συμμετείχα σε ένα τέτοιο group. Δεν θα ήταν όμως αυτό το group, που εξαρχής συμφωνήσαμε ότι δεν υπάρχουν απαιτήσεις και κανόνες συνεισφοράς. Αυτό δε σημαίνει ότι προκρίνουμε την εκμετάλλευση (leeching), αλλά εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος ότι όλοι οι συμμετέχοντες κάνουν όσα giveaways μπορούν και θέλουν.

Και ένα εύκολο puzzle:

Too Hard Puzzle

You win, you Give?

EDIT : Κάτι σαν το ratio σε private trackers.

Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Τέτοια group υπάρχουν πολλά, δεν χρειαζόμαστε άλλο ένα :)

ηρεμια παρακαλω. feel the love. <3 ηθικη πανω απο ολα και οτι μπορει ο καθενας ας το βαλει και ας ειναι 10cents.ανεργος ειμαι εδω και χρονια γιαυτο βαζω και φτηνα games αλλα νιωθω οτι προσφερω οτι κρατω ζωντανο το group. εστω και με αυτα. :banging: λιγα ο καθενας και θα ειμαστε μια χαρα.και μη ξεχνατε υπαρχει και το contribution...θες καποια ατομα που πιστευεις οτι δε προσφερουν αρκετα να μεινουν εξω? contribution αναλογο και τελος ουτε κακιες ουτε δαχτυλα. have fun.

signature.png

signature.png

gifts send [MENTION=5186]GFFermari[/MENTION]

τα πηρες ολααααααα και εφυγεεεεεες :clap:

Μου προέκυψε ένα Arma 3 alpha lite . Αν το θέλει κανείς, σφυρίξτε. Αν μέχρι το βραδάκι είναι παραπάνω από ένας, θα το κληρώσω μεταξύ των ενδιαφερομένων.

edit: έφυγε στον fermari

Τωρα ψηνω κ ερχομαι για κερασμα. :flower:

γιαυτό στα καθυστέρησα και εγώ... για να σου έρθουν όλα μαζί βρε! χαχαχαχαχα

Μου προέκυψε ένα Arma 3 alpha lite . Αν το θέλει κανείς, σφυρίξτε. Αν μέχρι το βραδάκι είναι παραπάνω από ένας, θα το κληρώσω μεταξύ των ενδιαφερομένων.

Al-bundy-ed-oneill-animated-gif-2.gif

Έχω ένα Hitman absolution στο library αλλά δεν το έχω παίξει.. Μπορώ να το κάνω trade αν το βάλω σαν giveaway;

Έχω ένα Hitman absolution στο library αλλά δεν το έχω παίξει.. Μπορώ να το κάνω trade αν το βάλω σαν giveaway;

Όχι. Μόνο αν ήταν στο inventory :)

πρεπει να εχω κ εγω ενα arma 3 alpha lite.. στειλτε μου ενα μνμ στο steam

OldboyGR = [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] ?

Έχω στείλει πρόσκληση εδώ και 3 μέρες, αλλά αγνοείται.

Έφυγα, επέστρεψα, ακόμη τίποτα! Ψιτ παιδί, έχεις και γεμάτα τα εισερχόμενα και με δυσκολεύεις περισσότερο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.