Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

υπάρχει κάποιο δωρακι;

πριν 5 μέρες έκανα και εγω λογαριασμό!

πολύ φθηνές τιμές πάντως!!!

σίγουρα θα πάρω πράματα!

υπάρχει κάποιο δωρακι;

πριν 5 μέρες έκανα και εγω λογαριασμό!

πολύ φθηνές τιμές πάντως!!!

σίγουρα θα πάρω πράματα!

Σ' έχασα :o

1) υπάρχει κάποιο δωρακι;

που θέλουμε να μας κάνεις; :p

2) πριν 5 μέρες έκανα και εγω λογαριασμό!

που;

3) πολύ φθηνές τιμές πάντως!!!

όπως παραπάνω

4) σίγουρα θα πάρω πράματα!

Τι πράγματα;

Στο steam πρώτη φορα ασχολούμε τόσο με online υλικό απο ιστοσελίδα επειδή το νήμα λέγεται steam gifts φαντάζομαι πως θα έχει να κάνει με προσφορές σε παιχνίδια και ίσως και κάποια παλιά σε free μορφή μέσω του steam ψάχνω εΠισης να δω τι παίζει με steam points

[MENTION=29826]reinko24[/MENTION] σε αυτό το thread θα βρεις αρκετή πληροφορία για να ξεκινήσεις:

http://www.thelab.gr/gaming/ta-panta-gia-to-steam-plirofories-nea-99397.html

Το thread που βρίσκεσαι τώρα, αφορά τα giveaways που γίνονται από και για τα μέλη του Steam Community :: Group :: TheLab.gr@SG

Ααααα!!ε τα βλέπω μεσα απο το κινητο οπότε δεν έχω πανοραμική όλης της οθόνης και πιθανόν να χανω σημεια!!Ναι ήδη ξεκίνησα το διάβασμα/ψάξιμο!!πολυ πραμα!αλλα και πολυ καλη κίνηση απο μέρους της κοινότητας μπράβο!!ελπιζω κάποια στιγμη να μπορέσω και γω να συνησφαιρω!!!

Για όσους δεν το έχουν ήδη, έχω βάλει ένα σχετικά γρήγορο Rome: Total War. Αν το 'χετε, πείτε το σε κάνα φίλο. Κι αν δεν το 'χετε, πάλι πείτε το δηλαδή... 'ξα σας.

Πάλι αυτός?

Άκουσα πάντως ότι δίνει ένα ωραίο παιχνιδάκι... Όποιος το βρει μπορεί να το μοιραστεί και με άλλους, αλλά όχι εδώ :)

Και μια εναλλακτική οδός:

Too Hard Puzzle

...εγω γιατι δε καταλαβα που χρησιμευουν αυτα τα χ??

Αν αντιπαραβάλεις αυτά που βρήκες με το link που ήδη έχεις, θα είναι προφανές :)

Πάντως δέχομαι προτάσεις για το puzzle, το έκανα για εύκολο και γρήγορο, αν δεν πέτυχε το στόχο του να το ξέρω για την επόμενη φορά!

Αν αντιπαραβάλεις αυτά που βρήκες με το link που ήδη έχεις, θα είναι προφανές :)

Πάντως δέχομαι προτάσεις για το puzzle, το έκανα για εύκολο και γρήγορο, αν δεν πέτυχε το στόχο του να το ξέρω για την επόμενη φορά!

....α ναι.

ΥΓ. ειχα μπει στο giveaway οταν μου στειλες το λινκ πριν το γριφο. Απλα ενιωσα (ΛΙΓΟ) βλακας που ελυσα το γριφο κ δε μπορουσα να μπω ξανα! :suicide:

Για όσους δεν το έχουν ήδη, έχω βάλει ένα σχετικά γρήγορο Rome: Total War. Αν το 'χετε, πείτε το σε κάνα φίλο. Κι αν δεν το 'χετε, πάλι πείτε το δηλαδή... 'ξα σας.

OldboyGR = [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] ?

Έχω στείλει πρόσκληση εδώ και 3 μέρες, αλλά αγνοείται.

OldboyGR = [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] ?

Έχω στείλει πρόσκληση εδώ και 3 μέρες, αλλά αγνοείται.

OldboyGR

Σε δικό μου ga έστείλα mail ότι κέρδισε και αποδέχτηκε την πρόσκληση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.