Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Έχω σε Boxed Edition το Empire Total War Downloadable Content Collection. Κάπου το είχα πάρει ως δώρο, αλλά επειδή τα είχα ήδη όλα τα DLC, δεν το έχω ανοίξει καν. Μπορώ κανονικά να το βάλω ως giveaway στο Steamgifts δεδομένου πως δεν είναι στο Steam Inventory μου;

[MENTION=9387]victor[/MENTION] ευχαριστούμε για την προσφορά, αλλά:

1. Τσέκαρες αν το πακέτο έχει στο πίσω μέρος το σήμα του Steam;

2. Ο κωδικός που έχει είναι της μορφής: 1AB2C-DEFGH-IJK4L-MNOPQ-RST56;

3. Το πακέτο είναι DLC και απαιτεί το Empire: Total War Τσέκαρες αν κάποιοι το έχουν;

Όσοι δεν έχουν το βασικό πακέτο, δεν μπορούν να πάρουν μέρος στο giveaway.

...[MENTION=9387]victor[/MENTION] reroll το giveaway σου.

Γιατι μου εμφανιζει οτι κερδισα το giveaway τη στιγμη που δεν εκανα entry σε αυτο?

Έχεις τα DLC; Μάλλον όχι. Και επιπλέον ίσως είσαι ο μόνος στο group που έχει το Empire Total War, χωρίς τα DLC. Ίσως ο μοναδικός που έχεις τη δυνατότητα να το κερδίσεις.

Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε πες μου να σου στείλω το δώρο σου. Δεν έχει νόημα να γίνει re-roll.

Τα εχω τα DLC's. Το steamgifts μ'αφηνε να κανω entry αλλα δεν εκανα!!

Κ το θυμαμαι γιατι ηθελα να γραψω σχολιο απο κατω αλλα κατι εγινε κ δεν εγραψα....

Δεν ξερω τι εγινε. Παντως θυμαμαι να μην εκανα entry!

:nada:

[MENTION=5186]GFFermari[/MENTION] τι να κάνει re-roll αφού είσαι ο μόνος :p

Κανονικά θα έπρεπε να κάνει ένα ticket και να πει ότι ο winner rejected the game since he owns it. Τώρα δεν κατάλαβα τι κάνατε αφού τα έκανες και εσύ accept...

...το εκανα accept για να μη του χαλασω το ποσοστο.

Δεν υπαρχει προβλημα, νομιζω. Εγω το πηρα, ας πουμε. Κανει ξανα giveaway με το ιδιο αν θελει να το δωσει. Κ αυτη τη φορα δε μπαινω ουτε για σχολιο....:upside:

Πολλή ησυχία ρε παιδιά....

Ισχύει. Ελπίζω να κρατάει ο κόσμος τα giveaways για τις εκπτώσεις. :p

Γενικά πάντως ίσως φταίει που τα στατιστικά του group είναι λίγο απογοητευτικά... ;)

Ισχύει. Ελπίζω να κρατάει ο κόσμος τα giveaways για τις εκπτώσεις. :p

Οι εκπτώσεις του Amazon πάντως είναι καλή φάση για αγορές.

Έχει και ωραία bundles που μπορείς να κρατήσεις ό,τι θες, να δώσεις τα άλλα gifts και πάλι να είσαι στο "κέρδος" σε σχέση με την αρχική τιμή του game που κράτησες.

Τώρα που το παρατήρησα, το Steamgifts λέει ότι έχω την Tropico 4: Steam Special Edition. Εγώ όμως αγόρασα χ2 την Tropico 4 Collector's Bundle από το steam-store.

hurin848saccount_zps04f506e9.png

Στο Library μου γράφει μόνο Tropico 4.

Λέτε να έχουμε πρόβλημα? :help:

Τώρα που το παρατήρησα, το Steamgifts λέει ότι έχω την Tropico 4: Steam Special Edition. Εγώ όμως αγόρασα χ2 την Tropico 4 Collector's Bundle από το steam-store.

Στο Library μου γράφει μόνο Tropico 4.

Λέτε να έχουμε πρόβλημα? :help:

Για πήγαινε στη βιβλιοθήκη σου και κάνε δ. κλικ στο παιχνίδι > Ιδιότητες και δες στην καρτέλα DLC. Νομίζω ότι πρέπει να είναι εντάξει.

Για πήγαινε στη βιβλιοθήκη σου και κάνε δ. κλικ στο παιχνίδι > Ιδιότητες και δες στην καρτέλα DLC. Νομίζω ότι πρέπει να είναι εντάξει.

Ναι, τα γράφει σαν acquired, απλά σκέφτομαι μήπως αυτός που θα το κερδίσει και το ενεργοποιήσει δεν θα θεωρηθεί από το Steamgifts ίδιο με το Tropico 4 Bundle, αλλά σαν Tropico 4 Steam Special Edition!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.