Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Για όσους δεν το έχουν:

signature.png

Λογικά έχει +1 αντίγραφο για όποιον το κερδίσει...

Edit: gift sent [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION]

Για όσους δεν το έχουν:

signature.png

Λογικά έχει +1 αντίγραφο για όποιον το κερδίσει...

Edit: gift sent [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION]

ikOZvLbJ5n2Dd.gif

Θενκς!

Μπορείς μήπως να μου το στείλεις με πμ ή στο νέο εμαιλ που έβαλα στο steamgifts, γιατί μόλις ανακάλυψα ότι το υπάρχον είναι λίγο outdated;

Επίσης ανταποδίδω άμεσα την καλοσύνη.....

signature.png

:rap:

Mια και κλείνω τα 25 (++ κάποια χρόνια), να κεράσω κατιτίς..

Δεν είχα χρόνο να ψάξω προσφορές, οπότε ό,τι βρήκα πρόχειρο. :p

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

signature.png

Έχουμε και λέμε....

------------------------------------------------

signature.png

[MENTION=7401]alexis2044[/MENTION]

signature.png

[MENTION=234]overclocked[/MENTION]

signature.png

[MENTION=21298]Makam[/MENTION]

signature.png

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]

signature.png

[MENTION=7401]alexis2044[/MENTION]

signature.png

@OldboyGR

Tα κλειδιά έχουν φύγει στα email σας! Enjoy!

Πρέπει να έχω αλλά 4 παιχνίδια να δώσω για τα 2 όμως δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι σωστά τα cd key γίνεται να τα βάλω στο steam και να επιλέξω να μην ενεργοποιούν; έτσι και αλλιώς τα έχω τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μου

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Πρέπει να έχω αλλά 4 παιχνίδια να δώσω για τα 2 όμως δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι σωστά τα cd key γίνεται να τα βάλω στο steam και να επιλέξω να μην ενεργοποιούν; έτσι και αλλιώς τα έχω τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μου

Αν τα έχεις ήδη, αν πας να τα προσθέσεις θα σου πει ότι τα έχεις ήδη και θα σου πει και ποιο παιχνίδι αντιστοιχεί στο κάθε κλειδί που προσπάθησες να ενεργοποιήσεις.

Πρόβλημα έχεις αν

α. δεν έχεις το παιχνίδι στη library (θα στο προσθέσει και θα χάσεις το κλειδί)

β. έχεις το παιχνίδι στη library, αλλά το κλειδί είναι χρησιμοποιημένο (θα σου πει πάλι ποιο είναι, αλλά δεν θα ξέρεις ότι είναι χρησιμοποιημένο)

Thanks, άμα τελικά τα κλειδιά δεν παίξουν για οποιαδήποτε λόγο το steam gifts ρίχνει ban;

Αν έχεις αμφιβολίες, (το έχω ξαναπεί για τα κλειδιά) το τίμιο είναι να μην τα βάλεις στο steamgifts. Αν δε δουλέψουν, όποιος κερδίσει δε θα μπορεί να πει ότι έλαβε το παιχνίδι, γιατί θα κινδυνεύει ο ίδιος με ban. Οπότε θα μείνεις εσύ με το κόκκινο στο λογαριασμό σου -που ναι, σηκώνει suspension. Κανονικά, θα πρέπει να βρεις ένα άλλο αντίγραφο που λειτουργεί και να το δωρίσεις για να είστε όλοι εντάξει.

Αν τυχαίνει και έχει κανένα από αυτά τα παιχνίδια σε προσφορά κάπου, μπορείς να το ρισκάρεις και στη χειρότερη το ξαναγοράζεις φτηνά.

Επίσης ανταποδίδω άμεσα την καλοσύνη.....

signature.png

:rap:

Πωπω ξεχάστηκα...

νικητηηηηηηηηηηηηης ο

[MENTION=14068]ts0gl1s[/MENTION]

:yu:

Gift Sent!

[MENTION=22342]minast[/MENTION]

Δεν το έχω λάβει ακόμα το δώρο... Πμ νομίζω είναι η πιο ασφαλής λύση, σόρρυ για την ταλαιπωρία.

[MENTION=616]Shaman[/MENTION] πωω ξεσκίστηκα. :p

Χρόνια Πολλά άλλη μια φορά!

MFcu6jN.jpg

Και για να κρατάω το ratio μου, άλλα 2 δωράκια :neo::

signature.png

signature.png

[MENTION=22342]minast[/MENTION]

Δεν το έχω λάβει ακόμα το δώρο... Πμ νομίζω είναι η πιο ασφαλής λύση, σόρρυ για την ταλαιπωρία.

Ε τώρα τι να σου πω που στο έχω στείλει σε 2 διευθύνσεις email και δε μου 'χεις δεχτεί και το friend invite στο Steam :D

Επειδή είναι inventory item, νομίζω το πιο βολικό είναι trade μέσα στο Steam, αλλά τσέκαρε και τα σπαμ σου, πρέπει να έχεις πάρει email για Steam gift.

signature.png

Νικητής ο:

sardanapal

Αυτό το ρημάδι δε με θέλει. Όλο το παλεύω κι όλο μου ξεγλυστράει... πού θα πάει. Ευχαριστώ!

na2tWVH.jpg

Ε τώρα τι να σου πω που στο έχω στείλει σε 2 διευθύνσεις email και δε μου 'χεις δεχτεί και το friend invite στο Steam :D

Επειδή είναι inventory item, νομίζω το πιο βολικό είναι trade μέσα στο Steam, αλλά τσέκαρε και τα σπαμ σου, πρέπει να έχεις πάρει email για Steam gift.

ΟΚ τα βρήκα τελικά. Και έκανα το add....! :D

Αντε 5 ώρες ακόμα και για τη κοκκινη ορχήστρα 2.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.