Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Καλημέρα!

signature.png

P.S. Πως μπορώ να ξέρω αν ένα key έχει γίνει redeemed στο steam? Έχω μερικά από παλιά, αλλά φοβάμαι μήπως όταν το steamgifts μου διέγραψε πολλά giveaways, είναι ήδη χρησιμοποιημένα!

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Δυστυχώς, ο μόνος τρόπος να δεις αν είναι χρησιμοποιημένο ένα κλειδί είναι να το δοκιμάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι αν το έχεις ήδη, θα σου βγάλει already owned, ακόμη κι αν είναι χρησιμοποιημένο, οπότε πρέπει να το δοκιμάσει κάποιος που δεν έχει το παιχνίδι. Αν δεν το έχει όμως και δεν είναι χρησιμοποιημένο, θα ενεργοποιηθεί κατευθείαν.

Δυστυχώς, ο μόνος τρόπος να δεις αν είναι χρησιμοποιημένο ένα κλειδί είναι να το δοκιμάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι αν το έχεις ήδη, θα σου βγάλει already owned, ακόμη κι αν είναι χρησιμοποιημένο, οπότε πρέπει να το δοκιμάσει κάποιος που δεν έχει το παιχνίδι. Αν δεν το έχει όμως και δεν είναι χρησιμοποιημένο, θα ενεργοποιηθεί κατευθείαν.

Αν εξηγήσει την κατάσταση σε κάποιον moderator του SG, θα μπορούσε να κάνει giveaway στο group και όσοι συμμετέχουν να ξέρουν ότι μπορεί και να μην πάρουν το παιχνίδι χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα;

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION];

Το θέμα είναι (εκτός από την πιθανότητα να είναι ήδη χρησιμοποιημένο) ότι αν τις σβήσω θα προστεθεί στις (ήδη) πολλές σβησμένες.

Προς το παρόν πάω εκ του ασφαλούς και βλέπουμε.

Επαναλαμβάνομαι βέβαια, αλλά επιμένω ότι τα κλειδιά είναι λίγο ρίσκο. Αν κάτι πάει στραβά, πρέπει να είστε διατεθιμένοι να να αντικαταστήσετε με το κανονικό παιχνίδι, όπως πρόσφατα ο inetus. Μου έχει συμβεί και στο παρελθόν με κερδισμένο παιχνίδι και προφανώς δεν είχα κανένα πρόβλημα να περιμένω, μάλιστα ψάχναμε επί μια βδομάδα μαζί με το δωρητή για μια καλή προσφορά για να το αγοράσει.

Δε θα είχα πρόβλημα και αν πήγαινε πάνω από εβδομάδα, απλά καλό είναι σε αυτήν την περίπτωση να ενημερώσεις το Support για το πρόβλημα και να ελπίζεις σε κατανόηση, για να μη φας ένα suspension στα καλά καθούμενα επειδή δεν ενεργοποιήσες το παιχνίδι που "παρέλαβες".

Αυτό που δεν μπορεί με τίποτα να δουλέψει είναι "φιλαράκι, δεν έχω το Bioshock Infinite, πάρε το Bioshock 2 και κάνε mark as received, ε;". Έτσι παρακαλούν και δωρητής και νικητής για suspension. Ανεξάρτητα από τις αγνές προθέσεις, είναι ο ορισμός του "feedback fraud".

Αν εξηγήσει την κατάσταση σε κάποιον moderator του SG, θα μπορούσε να κάνει giveaway στο group και όσοι συμμετέχουν να ξέρουν ότι μπορεί και να μην πάρουν το παιχνίδι χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα;

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION];

Δε νομίζω να δεχτούν κάτι τέτοιο. Θα του πουν κάνε εσύ μια κλήρωση μόνος σου και δώστο στο χέρι, όπως έχουν κάνει και με άλλους που είχαν το ίδιο θέμα.

Ναι, τα καταλαβαίνω όλα αυτά και το ψάχνω λίγο παραπάνω. Έχω παιχνίδια (Spacechem, Titan Quest κ.λ.π.) που δεν τα βλέπω ούτε σε giveaways που έχω κάνει, ούτε και έχω κάποιο mail ότι τα έδωσα (τα κρατάω τα mail καλού-κακού ;) ). Trading δεν έχω κάνει ποτέ!

Ναι, τα καταλαβαίνω όλα αυτά και το ψάχνω λίγο παραπάνω. Έχω παιχνίδια (Spacechem, Titan Quest κ.λ.π.) που δεν τα βλέπω ούτε σε giveaways που έχω κάνει, ούτε και έχω κάποιο mail ότι τα έδωσα (τα κρατάω τα mail καλού-κακού ;) ). Trading δεν έχω κάνει ποτέ!

Γνώμη; Αν τα βρεις σε προφορά, κλήρωσέ τα. Αν κάτι πάει στραβά με το κλειδί, αγοράζεις ακόμη ένα αντίγραφο με έκπτωση και το δίνεις. Πάντως, αν δεν απατώμαι, και τα 2 που ανέφερες είναι bundle games. Είναι πολύ ωραίο να θες να τα χαρίσεις, αλλά αν το κάνεις για το contributor $, να ξέρεις τι να περιμένεις.

Καλημέρα!

signature.png

P.S. Πως μπορώ να ξέρω αν ένα key έχει γίνει redeemed στο steam? Έχω μερικά από παλιά, αλλά φοβάμαι μήπως όταν το steamgifts μου διέγραψε πολλά giveaways, είναι ήδη χρησιμοποιημένα!

[MENTION=14830]tazerom[/MENTION] Σφύριξε και έληξε! :whistle2:

Τα δώρα των γενεθλίων μου μοιράζονται ως εξής:

signature.png

[MENTION=1]OldBoyGR[/MENTION]

signature.png

[MENTION=21298]Makam[/MENTION]

signature.png

[MENTION=5186]GFFermari[/MENTION]

signature.png

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]

signature.png

[MENTION=6199]SirDiman[/MENTION]

signature.png

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION]

Αναζητούνται: [MENTION=1]OldBoyGR[/MENTION] και [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION]

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :D

και εύχομαι να φθάσετε και σεις με το καλό στα χρόνια μου :p

οο thanks!

Καποια στιγμη θελω να κανω και εγω το giveaway, εχω 4-5 παιχνιδια να δωσω

Το SteamGifts δουλεύει σε εικοσιτετράωρη βάση.

Μην το καθυστερείς λοιπόν :p

Ωραία, τώρα βρείτε άλλον ένα, για να του μετρήσει το giveaway, αλλά να έχει και λίγο σασπένς! ;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rLitiJL3SRY]Menidiatis - Kolpo Itan Stimeno (Κόλπο ήτανε στημένο) - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.