Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Αν περισσεύει κανένα invite το account name μου είναι daidalos84. Ευχαριστώ.

Εστειλα εγω στο φιλο Δαιδαλο. :D Σταθη pm.

Ναι. Και τα άτομα που δίνουν σοβαρά παιχνίδια έχουν μειωθεί κατά πολύ. Μάλλον σε κανέναν δεν αρέσει η τωρινή κατάσταση και λογικό είναι.

καλά μέρος το "προβλήματος" ήταν το spam με τα dirt3 keys που έκανε boost το κόσμο καθώς επίσης και 2-3 χρήστες που το έβαλαν σκοπό να δώσουν παιχνίδια αξίας 1κ$ μέσα σε μια βδομάδα....

Δυστυχώς δε νομίζω ότι καλύπτεις τις προϋποθέσεις του SteamGifts, μιας και θέλει να έχεις παιχνίδια συνολικής αξίας 50$ στον λογαριασμό σου :hm:

Χμμ ναι μου το βγαλε και εμενα το ιδιο μηνυμα

Λεει οτι εχω $25 ενω θελει $50 αξια. Stupid steam :slap:

anyway θενκς για τη προσπάθεια. Αν ποτε αγοράσω κάτι αλλο, θα ειδοποιήσω.

• 4 weeks later...

Να επισημάνω για όσους δεν έχουν προσέξει, ότι πλέον έχει προστεθεί η δυνατότητα να φτιάχνεις giveaways αποκλειστικά για ένα Steam Group. Έτσι αποκλείεις άλλους από το να δουν αλλά κυρίως να συμμετέχουν στο giveaway σου, αν δεν ανήκουν στο group της επιλογής σου.

Καλό θα ήταν λοιπόν, να μπείτε τουλάχιστον στο official S.Gifts group, γιατί αρκετά giveaways φτιάχνονται για αυτό και επειδή πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει, οι συμμετοχές είναι λιγότερες, άρα οι πιθανότητες να κερδίσετε περισσότερες. ;)

με το post του SirDiman θυμήθηκα ότι έχω και εγώ ακόμη δύο invitation codes.Έτσι για να μην πάνε χαμένα ας αξιοποιηθούν εδώ...:daisy:

ΟΡΙΣΤΕ

Α

jip7iainrqyfoyxgq8optt4d9venjw2hcclvo0je

Β

fsk3ba3pwgvxdu8l36pp5zjhxghb0tfr1zeqavc7

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.