Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply

Πολυ καψιμο ειχε πεσει με αυτο το game,ετσι το τσιμπησα για εμενα αλλα σκεφτηκα κ εσας.

signature.png

Μια και σήμερα είναι μια άλλη μέρα, παραθέτω τα πραγματικά giveaways, αν και ξέρετε πως να τα αναζητήσετε.

Δυστυχώς, το τρίτο διαγράφηκε από τον δημιουργό του.

signature.png

signature.png

signature.png

Πολύ απαισιόδοξος... Τελικά ήταν

8/260 και 6/130

Not bad... :p

Οι οποίοι γίνανε 5 τελικά :p

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, όμως δεν ξέρω γιατί δεν παίρνει like το post σου. Μήπως σε φοβούνται γιατί είσαι τυχερός; (Estimated Wins ~22, Actual wins 29 αν και μεγάλο διάστημα banαρισμένος :p)

Γενικά εκτίμησα το γεγονός ότι δέχτηκες χωρίς πολλά πολλά την απομάκρυνση σου από το group, αλλά δεν σου κρύβω ότι η εικόνα του προφίλ σου με χαλάει (με 3 διπλές νίκες πχ). Ας περιμένουμε να δούμε πόσα likes θα συγκεντρώσεις και βλέπουμε ;)

Thanx man για το bastion :) (ασχετο ....απο browser δεν μπορεις να κανεις redeem τα keys?....μονο αν εχει install το Steam?)

Thanx man για το bastion :) (ασχετο ....απο browser δεν μπορεις να κανεις redeem τα keys?....μονο αν εχει install το Steam?)

Ναι δυστυχώς μόνο από το Steam γίνεται...

Ναι δυστυχώς μόνο από το Steam γίνεται...

Όντως, για να κάνεις redeem τα κλειδιά, πρέπει να έχεις εγκατεστημένο τον Steam client

και να έχεις κάνεις login με τον λογαριασμό που σε ενδιαφέρει.

Με τον client εγκατεστημένο, κι επειδή το Steam είναι ένα πρωτόκολλο, μπορείς να κάνεις redeem και από τον browser :eek:

Σας το αφήνω σαν άσκηση, αν και ξέρω ότι είστε λάτρεις του ποντικιού :p

Γράψτε, είτε στο address bar του "My Computer" είτε σε αυτό του browser:

steam://open/activateproduct

Όντως, για να κάνεις redeem τα κλειδιά, πρέπει να έχεις εγκατεστημένο τον Steam client

και να έχεις κάνεις login με τον λογαριασμό που σε ενδιαφέρει.

Με τον client εγκατεστημένο, κι επειδή το Steam είναι ένα πρωτόκολλο, μπορείς να κάνεις redeem και από τον browser :eek:

Σας το αφήνω σαν άσκηση, αν και ξέρω ότι είστε λάτρεις του ποντικιού :p

Γράψτε, είτε στο address bar του "My Computer" είτε σε αυτό του browser:

steam://open/activateproduct

Δεν μπορείς να πεις ότι αυτό είναι browser activation. Απλά τρέχεις το command του Steam από τον browser. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πάλι να ανοίξει το Steam Window.

Αντίθετα, για να κάνεις ενεργοποίηση ενός δώρου σου, μπορείς να το κάνεις αποκλειστικά από τον browser χωρίς να ανοίξει καν το Steam Client. Υποθέτω αυτό ρωτούσε ο ison. :)

Δεν μπορείς να πεις ότι αυτό είναι browser activation. Απλά τρέχεις το command του Steam από τον browser. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πάλι να ανοίξει το Steam Window.

Δεν είπα ότι είναι browser activation.

Είπα ότι το Steam είναι πρωτόκολλο, άρα είναι προσπελάσιμο από οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να του "μιλήσει".

Αντίθετα, για να κάνεις ενεργοποίηση ενός δώρου σου, μπορείς να το κάνεις αποκλειστικά από τον browser χωρίς να ανοίξει καν το Steam Client.

Η ενεργοποίηση δώρου, στην τρέχουσα έκδοση, γίνεται μόνο μέσω του πρωτοκόλλου https.

Αν ανοίξεις πρώτα τον Steam client (που είναι κι αυτός browser-based εφαρμογή), έρχεται η ειδοποίηση και το ενεργοποιείς από εκεί.

https://store.steampowered.com/account/ackgift/9999999999999?redeemer=me%40inter.net

Υποθέτω αυτό ρωτούσε ο ison. :)

Εγώ κατάλαβα ότι ο [MENTION=1146]ison[/MENTION] μιλούσε για redeem κλειδιών.

[MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] μάλλον χαθήκαμε στη μετάφραση :p

Ας ξεκαθαρίσουμε το εξής καταρχάς. Όταν σου έρχεται email ότι έχεις πάρει gift, τότε έχει ένα button "Yes I have Steam" το οποίο χτυπάει κάτι του στυλ:

https://store.steampowered.com/account/ackgift/<κωδικός><παράμετροι Α>

Αν το πατήσεις σε ρωτάει αν θες να ανοίξεις τον client ή όχι. Αν επιλέξεις να μην τον ανοίξεις, τότε στο νέο tab του browser έχεις την επιλογή να πατήσεις "complete the gift activation in your browser instead" που είναι μία διεύθυνση του στυλ:

https://store.steampowered.com/account/ackgift/<κωδικός><παράμετροι Β>

Όλα αυτά λοιπόν μπορείς να τα κάνεις χωρίς κανέναν client εγκατεστημένο.

Με αυτό στο μυαλό του ο [MENTION=1146]ison[/MENTION], θεωρώ ότι απόρησε αν υπάρχει αντίστοιχη δυνατότητα για να κάνεις redeem κλειδιά. Η απάντηση σου άφησε να εννοηθεί (τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα), ότι υπάρχει ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Για να κάνεις redeem κλειδιά ακόμα και αν χτυπήσεις το "command" που έδωσες στον browser, πάλι ο Steam client θα ανοίξει.

Τώρα αν τόση ώρα λέμε το ίδιο πράγμα, λάθος μου :p

[MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] μάλλον χαθήκαμε στη μετάφραση :p

Κρατάω το παραπάνω, χωρίς το "μάλλον", γιατί συμφωνώ ότι περιγράφει την κατάσταση. :T:

Λέμε τα ίδια πράγματα, με διαφορετικό τρόπο.

Για παράδειγμα:

Η ενεργοποίηση δώρου, στην τρέχουσα έκδοση, γίνεται μόνο μέσω του πρωτοκόλλου https.

Όλα αυτά λοιπόν μπορείς να τα κάνεις χωρίς κανέναν client εγκατεστημένο.

Ερώηση: έχω κάποια μη ενεργοποιημένα κλειδιά για steam για διάφορα παιχνίδια, αυτά μπορώ να τα βάλω στο steamgifts η γίνεται μόνο όσα έχω αγοράσει σαν gift?

Ερώηση: έχω κάποια μη ενεργοποιημένα κλειδιά για steam για διάφορα παιχνίδια, αυτά μπορώ να τα βάλω στο steamgifts η γίνεται μόνο όσα έχω αγοράσει σαν gift?

Γίνεται, γίνεται :T:

εχουμε και λέμε:

το Killing Floor Bundle δώθηκε στον [MENTION=5186]GFFermari[/MENTION]

το Crazy Machines στον Grimlock (steam nickname)

το Crazy Machines 1.5 στον stolis (steam nickname)

πρεπει να μαθω σιγα σιγα τα nickname σας και εδω... :o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.