Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Αν παιζει κανενα episode 2 giveaway στειλτε μου pm.Ευχαριστω

Εννοειται πληρω ολες τισ προυποθεσεις του αρχικου post

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Αν παιζει κανενα episode 2 giveaway στειλτε μου pm.Ευχαριστω

Εννοειται πληρω ολες τισ προυποθεσεις του αρχικου post

Είσαι εγγεγραμμένος στο SteamGifts ήδη; Γιατί στο site παίζουν τέτοια giveaways (σπάνια) αλλά εδώ στο θέμα δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο.

Για πρόσκληση πρέπει να δώσεις link στο Steam Profile σου πάντως ;)

o μπιπ ο αδερφός μου κέρδισε το Chronicles of Riddick : Assault on Dark Athena... και έχει πάρει μερος σε ~50 κληρώσεις :angry::clap::smoke:

υπάρχει γρουπ με πριβέ κληρώσεις που μπαίνεις αν έχεις συμμετάσχει σε 300 κληρώσεις και δεν έχεις κερδίσει τίποτα.

Είσαι εγγεγραμμένος στο SteamGifts ήδη; Γιατί στο site παίζουν τέτοια giveaways (σπάνια) αλλά εδώ στο θέμα δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο.

Για πρόσκληση πρέπει να δώσεις link στο Steam Profile σου πάντως ;)

Aν μπορειτε καντε με invite και μενα εκανα join και το public group Thelab.gr

Username HellionGR

email mitsoslok@yahoo.com

Ο Helly είναι οκ για invite, όποιος έχει εύκαιρο του δίνει ;)

Ελπίζουμε να μας το ανταποδώσει με ένα invite και αυτός :)

Μου εστειλε κ μενα ο alexis2044 κ τον ευχαριστω αλλα δυστηχως αντιμετωπιζω προβλημα με το login μιας κ εχω ξεχασει το login..(ξεχασα το pass κ το secret question μου λεει οτι δν ειναι σωστο)..:tomato:

Δεν έχει forget password να σου στείλει στο email σου; :...:

Θελει κ το secret question για να αλλαξεις κωδικο..ασε εχω 2 μερες τωρα κοντευω να τρελαθω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.