acct Δεκέμβριος 22, 2013 #2802 Δεκέμβριος 22, 2013 Έχουν ανέβει στο γκρουπ για 2 μέρες, CV $49.99: capsized thomas-was-alone awesomenauts oil-rush Όποιος δεν είναι ακόμη στο γκρουπ και ενδιαφέρεται, πμ για τους συνδέσμους. Καλή τύχη και καλές γιορτές σε όλους! Edit: για να μην το λέω κάθε φορά, παρακαλώ όσοι δεν είστε στο γκρουπ να τους κρατήσετε για τον εαυτό σας. Όποιος άλλος θέλει, μπορεί να τους πάρει απευθείας από εμένα.
hurin Δεκέμβριος 23, 2013 #2805 Δεκέμβριος 23, 2013 [MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] Καλά benchia!!! (Άν και με το Witcher 3 θα καταργηθούν όλα τα υπόλοιπα)
reinko24 Δεκέμβριος 23, 2013 #2806 Δεκέμβριος 23, 2013 Γιατι δεν μπορώ να με δω μέσα στην κοινότητα στο Steam Community :: Group :: TheLab.gr@SG
ponaei8anasi Δεκέμβριος 23, 2013 #2807 Δεκέμβριος 23, 2013 ponaei8anasi έγραψε: Kαλημερα παιδες.Τα παρακατω παιχνιδια ειναι απο bundles οσο υπηρετουσα την πατριδα και δεν ειχα και απειρο χρονο για να κανω τοτε giveaways. Ληγουν τα χριστουγεννα. PS. Θα υπαρξει κι αλλο ενα κυμα με giveaways πρωτοχρονιατικο με καλυτερα (και μερικα Non bundled) games.. Enjoy them!! Ενα bump για οσους δεν εχουν μπει ακομα....
apostolis159 Δεκέμβριος 23, 2013 #2808 Δεκέμβριος 23, 2013 Σωστός ponaei8anasi, bump κι απο μένα για τα πρωτοχρονιάτικα δώρα! apostolis159 έγραψε:
reinko24 Δεκέμβριος 23, 2013 #2809 Δεκέμβριος 23, 2013 αν μπορεί κάποιος ας με κάνει invite ή δεν ξερω τι παίζει ενω με δίχνει οτι ανήκω στο group You're a Member of 2 GroupsS.GiftsTheLab.gr Officialοταν πατάω σε κάποιο giveaway παίρνω αυτό Oops, this giveaway is only viewable to members of the TheLab.gr@SG Steam group. If you're a member of this group and still receiving this message, please force your account to resync by clicking here. Note: We require all registered users to have their Steam game library synced with our site. If your profile is public, this will automatically be done on a regular basis. For those using a private or friends only profile, you'll be able to bring your account up-to-date by briefly switching to a public profile for a few seconds a week. This is done to prevent users from entering giveaways for games which they already own.
panoc Δεκέμβριος 24, 2013 #2810 Δεκέμβριος 24, 2013 τα παιχνιδια που βαζουν τα περισσοτερα παιδια εδω δεν ειναι για το TheLab.gr Official αλλα για το κλειστο TheLab.gr@SG. οποτε προφανως δεν εισαι μελλος σε αυτο.
ponaei8anasi Δεκέμβριος 24, 2013 #2812 Δεκέμβριος 24, 2013 Ρε παιδες κερδισα ενα giveaway του dead island,μου εστειλε το παλικαρι το key αλλα μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για την χωρα μου.Τον ενημερωσα και περιμενω απαντηση.Χρειαζεται να κανω τπτ αλλο(πχ να ενημερωσω το SG)?
minast Δεκέμβριος 24, 2013 #2813 Δεκέμβριος 24, 2013 panoc έγραψε: τα παιχνιδια που βαζουν τα περισσοτερα παιδια εδω δεν ειναι για το TheLab.gr Official αλλα για το κλειστο TheLab.gr@SG. οποτε προφανως δεν εισαι μελλος σε αυτο. Εάν δεν έχει αντίρρηση κανείς και με αφορμή τις γιορτές προτείνω όσοι θέλουν να μπουν στο group να το αναφέρουν ξανά - επαναλαμβάνω την εκ προοιμίου θετική μου ψήφο. Οι γιορτές είναι για να ανταλλάζουμε δώρα εξάλλου .
overclocked Δεκέμβριος 24, 2013 #2815 Δεκέμβριος 24, 2013 ponaei8anasi έγραψε: Ρε παιδες κερδισα ενα giveaway του dead island,μου εστειλε το παλικαρι το key αλλα μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για την χωρα μου.Τον ενημερωσα και περιμενω απαντηση. Χρειαζεται να κανω τπτ αλλο(πχ να ενημερωσω το SG)? λογικα θα ειναι ρωσικο. οπως το dead που ειχα κερδισει εδω απο καποιον.. ενεργοποιηση με vpn κανε
Nikos1071 Δεκέμβριος 24, 2013 #2816 Δεκέμβριος 24, 2013 minast έγραψε: Εάν δεν έχει αντίρρηση κανείς και με αφορμή τις γιορτές προτείνω όσοι θέλουν να μπουν στο group να το αναφέρουν ξανά - επαναλαμβάνω την εκ προοιμίου θετική μου ψήφο. Οι γιορτές είναι για να ανταλλάζουμε δώρα εξάλλου . Φαντάζομαι ότι "έχουν γνώση οι φύλακες" όσο αφορά τα new entries... όσο αφορά τη δική μου αίτηση είναι στο post 2577 Σε κάθε περίπτωση Καλές Γιορτές!
acct Δεκέμβριος 24, 2013 #2817 Δεκέμβριος 24, 2013 Και το Amazon είχε προσφορά το Dead Island, region lock US. Δες αν μπορείς να βγάλεις άκρη πρώτα με το δωροθέτη, διαφορετικά θα χριεαστείς οπωσδήποτε ένα support ticket, για να μην κινδυνεύεις.
eleozz Δεκέμβριος 24, 2013 #2818 Δεκέμβριος 24, 2013 χρονια πολλα και καλες γιορτες ξεκιναω με 3 παιχνιδια και θα ερθουν και αλλα
UltraB Δεκέμβριος 24, 2013 #2819 Δεκέμβριος 24, 2013 Μιας και διάβασα το πρώτο post και διαβάζω και όλα τα τελευταία εδώ και αρκετό καιρό, είπα να κάνω και εγώ την αίτηση μου για το TheLab.gr@SG:Steam profileSteamgifts profileSteamrep
panoc Δεκέμβριος 24, 2013 #2820 Δεκέμβριος 24, 2013 Μερικα και απο εμενα, καλες γιορτες σε ολους. o νικητης θα παραλαβει το δωρο του σε pm απο εδω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.