Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

Πιο ταιριαστό θα σκεφτόμουν ότι είναι το thread του Steam - και έχουμε και ένα ειδικά για ανταλλαγές καρτών, αλλά από τότε που ο [MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] έγινε 100+ level, σταμάτησε να κινείται :p

Ομολογώ ότι το είδα αργά, αλλά δεν σταμάτησα να μαζεύω/ανταλλάσω κάρτες με όποιον ενδιαφέρεται ;)

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Ομολογώ ότι το είδα αργά, αλλά δεν σταμάτησα να μαζεύω/ανταλλάσω κάρτες με όποιον ενδιαφέρεται ;)

Το thread εννούσα, εσύ είσαι αεικίνητος :)

signature.png

Όποιος είναι από Αθήνα, ή έχει γνωστό από Αθήνα, μπορεί να περάσει να του δώσω και το κουτί του. :p

giphy.gif

Ευχαριστω πολυ βικ!!

signature.png

.....αναμεινατε περισσοτερα.

καλημερα, μπορω να εχω προσκληση για το TheLab.gr@SG ;

για να μη πηγαινει ντουγρου το αιτημα, σωστα ζηταω invite απο εδω ή εχω καταλαβει λαθος ;

για να μη πηγαινει ντουγρου το αιτημα, σωστα ζηταω invite απο εδω ή εχω καταλαβει λαθος ;

Δεν έχεις καταλάβει λάθος. Όμως:

α. από τους προηγούμενους αιτούντες είχαμε ζητήσει να μς δείξουν και τα προφίλ τους σε Steam, Steamgifts, Steamrep, για να έχουμε μια εικόνα ποιος μπαίνει στο γκρουπ

β. οι μόνοι που μπορούν να στείλουν πρόσκληση είναι οι τραγικός, αστρολάβος

γ. πλην εξαιρέσεων, ο κανόνας ήταν να συγκεντρωθεί η σύμφωνη γνώμη μερικών μελών του γκρουπ, οπότε δεν είναι κακό να μας πεις και με μια γραμμή δύο κουβέντες, για όσους δεν έχει τύχει να συναντήσουμε μηνύματά σου στο Lab.

α δε το γνωριζα αυτο :)

βασικα εχω λογαριασμο στο steam απο εποχης panafonet αλλα τον αναστησα πριν κανα μηνα μετα απο τοσα χρονια απραξιας κυριως λογω warthunder αλλα μετα ανακαλυψα ολα αυτα που λετε περι steam προσφορψν και bundle και κολλησα :p

το steamrep δε το γνωριζα και δε γνωριζω τι πρεπει να κανω με αυτο.

απο τα αλλα πολυ ευχαριστως

Profile of panoc

Steam Community :: panoc

οτι αλλο θελετε να μαθετε ρωτηστε :)

Καλημέρα, εχω αυτο εδω The Lord of the Rings Online απο το humble bundle, μως μπορω να το στειλω στο steamgifts ;

Οταν παω να φτιαξω giveaway δεν εχει επιλογη για αυτο το παιχνιδι...

edit

Τα καταφερα !!! lol

signature.png

signature.png

Τελικά βρέθηκε τολμηρός, τυχερός δεν χρειάστηκε να είναι, που δεν φοβάται το νερό.

[MENTION=1146]ison[/MENTION]

Ναι το παθαίνει που και που...

τιε τελευταιες μερες αρκετα συχνα.

ναι το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά πρώτη φορά για τόση ώρα... ή τέτοια ώρα που μόλις έχουν ξυπνήσει στην Αμερική...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.