Jump to content

SteamGifts.com Thread.

tragikos

Recommended Posts

• Replies 2,9k
  • Created
  • Last Reply
Άσχετο, απο το group γιατί με κάνατε kick?

fumantsu

Μήπως με παρέσυρε το ρέμα;

Απ' ότι βλέπω στο προφίλ σου έχεις να μπεις στο SteamGifts πάνω από 5 μήνες. Προφανώς θεώρησα ότι το παράτησες το άθλημα. Αφού μάλιστα σου πήρε και 11 μέρες να προσέξεις ότι έφυγες από το group, φαίνεται να ισχύει. Όχι;

Απ' ότι βλέπω στο προφίλ σου έχεις να μπεις στο SteamGifts πάνω από 5 μήνες. Προφανώς θεώρησα ότι το παράτησες το άθλημα. Αφού μάλιστα σου πήρε και 11 μέρες να προσέξεις ότι έφυγες από το group, φαίνεται να ισχύει. Όχι;

Άστο, μην ξαναλέω τα ίδια... Ευχαριστώ.

Άστο, μην ξαναλέω τα ίδια... Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω ποια είναι τα ίδια στα οποία αναφέρεσαι, αλλά αφού ο ίδιος δεν ενδιαφέρεσαι να πεις, δεν θα σε πιέσω εγώ...

Οκ

Εχω ενα BATTLEFIELD 3 key για origin...οσοι το θελουν καντε like και θα κανω μια κληρωση την Κυριακη που μας ερχεται.

Up ...σημερα θα γινει η κληρωση μονο δυο ατομα βλεπω προς το παρων :)

Up ...σημερα θα γινει η κληρωση μονο δυο ατομα βλεπω προς το παρων :)

το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειμαι στο group για τα steamgifts του thelab :crazy:

το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειμαι στο group για τα steamgifts του thelab :crazy:

Ο άνθρωπος είπε όποιος θέλει κλειδί για origin :). Καμία σχέση με Steamgifts ή groups...

Ο άνθρωπος είπε όποιος θέλει κλειδί για origin :). Καμία σχέση με Steamgifts ή groups...

ω ναι σωστος! τωρα ξυπνησα και ξεχαστικα οτι ηταν για origin :hehe:

Καλησπερα παιδια.Στο παρον thread γινοντε και ανταλλαγες steam keys ή οχι?Αν οχι ζητω συγγνωμη για το off topic.

Καλησπερα παιδια.Στο παρον thread γινοντε και ανταλλαγες steam keys ή οχι?Αν οχι ζητω συγγνωμη για το off topic.

Πιο ταιριαστό θα σκεφτόμουν ότι είναι το thread του Steam - και έχουμε και ένα ειδικά για ανταλλαγές καρτών, αλλά από τότε που ο [MENTION=23132]inetus3r[/MENTION] έγινε 100+ level, σταμάτησε να κινείται :p

Οκ

Εχω ενα BATTLEFIELD 3 key για origin...οσοι το θελουν καντε like και θα κανω μια κληρωση την Κυριακη που μας ερχεται.

And the winner is

[MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION]

Εχεις Pm αδερφε με το Key...οταν το κανεις redeem κανε ενα Mention για να ξερω.

signature.png

[MENTION=28647]artyom[/MENTION]GR

signature.png

[MENTION=1146]ison[/MENTION]

signature.png

[MENTION=134]kom[/MENTION]

signature.png

τα keys το βραδάκι που θα είμαι σπίτι :)

signature.png

[MENTION=28647]artyom[/MENTION]GR

signature.png

signature.png

signature.png

τα keys το βραδάκι που θα είμαι σπίτι :)

[MENTION=28647]artyom[/MENTION]

sent!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.